orkide nasilsin? durumlar nasil?
test yapmadin dimi? ins hamissindir kizçok şükür iyiyim sweetcim. bugün bat ama hala bir şey yok. bekliyorum. adet olacak gibi kasık bacak bel ağrım var. son 2 gündür ateşim 36.8'den 36.6'ya düştü. benim de umudum suyu düştüAma yine de allah bilir, Allah'tan ümit kesilmez. Artık Allah ne zaman kısmet ederse. bana düşen sadece çalışmak
orkide nasilsin? durumlar nasil?
test yapmadin dimi? ins hamissindir kiz
sen nasılcın canımcım? kendimi anlatmaktan seni sormayı unutmuşum. her şey yolundadır umarım
inşallah öyleyimdir canım. test yapmadım. 1 hafta geçene kadar yapmayacağım. yoksa zaten kırmızılar gelir.
elh cnm yatiyorum evde bisey yaptigim yok. naz donemine girmis bulunuyorum
canım benim hayırlısı olsun. ben hamile olduğumu zannetmiyorum. çok bekletmeden gelseler iyi olur sadece. birlikte umudumuz ağustos yaparız artık. dün çok dua ettim. inşallah bizimde kaderimize bu yıl için yazılsın diye
kızlar üzülmeyin bu ay olmadı gelecek ay maç yapma izniniz var ya ben un tuz şeker her bişeysim var helva yapamıyom yasakkkk
çok şükür iyiyim sweetcim. bugün bat ama hala bir şey yok. bekliyorum. adet olacak gibi kasık bacak bel ağrım var. son 2 gündür ateşim 36.8'den 36.6'ya düştü. benim de umudum suyu düştüAma yine de allah bilir, Allah'tan ümit kesilmez. Artık Allah ne zaman kısmet ederse. bana düşen sadece çalışmak
ikiz anne adayiiinasilsin deryacim?
aaayyyyy ikiz anne adayı kelimesini görünceki surat ifademi görmeliydin nasıl heyecanlandım yaaaa
iyiyim canım sen nasılsın???evimize geldik çok sükür duş alıp bişeyler atıstırdım ve pc basına geçtim geçmişten de yeni çıkabildimmm
aaayyyyy ikiz anne adayı kelimesini görünceki surat ifademi görmeliydin nasıl heyecanlandım yaaaa
iyiyim canım sen nasılsın???evimize geldik çok sükür duş alıp bişeyler atıstırdım ve pc basına geçtim geçmişten de yeni çıkabildimmm
bizim topigin cenesi dusuk anacim naparsin13 gun sonraaaaaa yaz bize tamam mi kizlar dualarimiz kabul oldu diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?