Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

orkide nasilsin? durumlar nasil?

çok şükür iyiyim sweetcim. bugün bat ama hala bir şey yok. bekliyorum. adet olacak gibi kasık bacak bel ağrım var. son 2 gündür ateşim 36.8'den 36.6'ya düştü. benim de umudum suyu düştü Ama yine de allah bilir, Allah'tan ümit kesilmez. Artık Allah ne zaman kısmet ederse. bana düşen sadece çalışmak

test yapmadin dimi? ins hamissindir kiz

kızlar üzülmeyin bu ay olmadı gelecek ay maç yapma izniniz var ya ben un tuz şeker her bişeysim var helva yapamıyom yasakkkk

selam herkese benim bata az kaldı iki gündür sol kasıkta ince bi ağrı var....
bartek hayrılsı böylemş canım üzme kendini önümüzdeki zamana bakcaz seni seviyruzzzz bartekimmmmmmmmm

iyi aksamlar orkidecim nasılsın???inşallah gelmez kırmızılar yaa...bi kere de yolu sasırıp gelmese kırmızılar nolurkkiiii uuufffff

ikiz anne adayiii nasilsin deryacim?

aaayyyyy ikiz anne adayı kelimesini görünceki surat ifademi görmeliydin nasıl heyecanlandım yaaaa
iyiyim canım sen nasılsın???evimize geldik çok sükür duş alıp bişeyler atıstırdım ve pc basına geçtim geçmişten de yeni çıkabildimmm

bizim topigin cenesi dusuk anacim naparsin 13 gun sonraaaaaa yaz bize tamam mi kizlar dualarimiz kabul oldu diee

kızlaaar selam... ben aranıza yeni katıldım. 14 haziranda adet oldum. son 3 aylık adet tarihlerime göre ovulasyon tarihim 29 uydu. 29 haziran ilişkiden sonra (1-2 saat) inanılmaz bir ağrım oldu kasıklarımda... karnım kocaman oldu. tabii mutlu oldum, ovulasyon tarihi tuttu diye:) bugün öğleden sonra inanılmaz bir ağrım oldu... sanki adet olacak gibi. sonra geçti. su an çok iyiyim. sizce hamile olabilir miyim?yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…