hoşgeldin evine hemşomm...
rumeysa son 5 gun kalmiss
hosbulduk hemsommm:)) evim evim güzel eviiimmmmayyy çatladım orda yaa misafirhanede kaldık ama yabancı yer olunca insan rahat olamıyor.
kızlaaar selam... ben aranıza yeni katıldım. 14 haziranda adet oldum. son 3 aylık adet tarihlerime göre ovulasyon tarihim 29 uydu. 29 haziran ilişkiden sonra (1-2 saat) inanılmaz bir ağrım oldu kasıklarımda... karnım kocaman oldu. tabii mutlu oldum, ovulasyon tarihi tuttu diye:) bugün öğleden sonra inanılmaz bir ağrım oldu... sanki adet olacak gibi. sonra geçti. su an çok iyiyim. sizce hamile olabilir miyim?yardım edin lütfen
selam herkese benim bata az kaldı iki gündür sol kasıkta ince bi ağrı var....
bartek hayrılsı böylemş canım üzme kendini önümüzdeki zamana bakcaz seni seviyruzzzz bartekimmmmmmmmm
var mı ev gibi si yaaaaaa yok tabikine
ya keşke şaşırsalar. valla daha gelmediler. inşallah gelmezleriyi aksamlar orkidecim nasılsın???inşallah gelmez kırmızılar yaa...bi kere de yolu sasırıp gelmese kırmızılar nolurkkiiii uuufffff
kızlaaar selam... ben aranıza yeni katıldım. 14 haziranda adet oldum. son 3 aylık adet tarihlerime göre ovulasyon tarihim 29 uydu. 29 haziran ilişkiden sonra (1-2 saat) inanılmaz bir ağrım oldu kasıklarımda... karnım kocaman oldu. tabii mutlu oldum, ovulasyon tarihi tuttu diye:) bugün öğleden sonra inanılmaz bir ağrım oldu... sanki adet olacak gibi. sonra geçti. su an çok iyiyim. sizce hamile olabilir miyim?yardım edin lütfen
deryaaaam canııım hoş geldinnn. nasılsın canım? umarım her şey yolunda gitmiştir.
hosbulduk canım iyiyim sağolasınnnn...çok sükür her sey güzel geçti doktorum da çok olumlu konustu umutlu olduğunu söyledi.
dün geceyi de orada geçirdik evimize döndük çok şükür.16 temmuzda pozitif sonuç alırım inşallahh
chalak sen nasılsın canım?
iyi canım nasıl olsun yorgun biraz bu akşamda kocişimle çarpışmamız lazım ovu testine göre ama 3 . gece ard arda olucak
hiçte niyetli değil uyuya kaldı çok zor yaa nasıl moda girilcek bilmiyorum
sen nasılsın tatlım
iyi canım ne olsun. bat günüm kırmızılarımın teşrif etmesini bekliyorum saatler 12'yi göstermeden
yok valllaaa eviiimmm miiisssss
kalede neler yaptınız bakammm fotolar falan çekinmişsinizzzz ne manzara vardır ama yaaa offf
kızlarrrrrrr bu akşamda kocişimle çarpışmamız lazım ovu testine göre ama 3 . gece ard arda olucak
hiçte niyetli değil uyuya kaldı çok zor yaa nasıl moda girilcek bilmiyorum bariz uyuyor 2. çizginin koyuluğu daha az dünden dün girdim bugun girmesem yarın girsem olmazmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?