ydbuge aldınmı ovicanıı
ay alamadım ya kısssssss.... bugün temizlik yaptım halı sildim salonu dipten hallettim çok yoruldum. ben çıktım dışarı eczane kapamış baktım nöbetçide yürümemlasım üşendim valla. ama yarın kaçmassss sabahtan eczanedeyim
kız kocamı görsen çekyatta horlayarak uyuyor 3 gündür çocuk için çarpşa çarpışa hal kalmadı adamda istek kalmıyor ya nasıl yapsam kaldırsam bendede kalmadı vallahi offffff
2. çizgi daha az koyuysa... yumurtlamış olabilirsn... chlaak... inşallah... ama sen keşke dememek için... bugünde kaçırma istersen.....
ayyy yormuşun kendiniiii... neyse daha 13.güne var dimiiii...alırsınnnn:)))))))))))
nasilsiniz kizlar......perim bizim nohut nasillllllllllllllllll
kız kocamı görsen çekyatta horlayarak uyuyor 3 gündür çocuk için çarpşa çarpışa hal kalmadı adamda istek kalmıyor ya nasıl yapsam kaldırsam bendede kalmadı vallahi offffff
nabeeerbiz kocişle konsere gittik:118: emre aydın&tarkan konseri tepindik tepindik geldik şimdi çarpışma olması lazım bizim de nasıl olucak bilmem
ooooo daha 8 gün var canım yaaa... ama alırım yarın dayanamam 8 gün boyunca incelerim ben testi:) ayy nasıl yorgunum anlatamam yaaa... yarında banyoya mutfağa girişcem dipten. offfffff offfff
bugün iş görüşmesi için aradılar kıs perim ..şansımmı dönüo ne:) kociş bebek yapıo iş görüşmesi için aranıom oooo maşallahhhh allah hayırlısını versin
hoşgeldin nazlmanohutu bugün kesesini gördükkk 10 sonra gel dedi doktor.... şimdilik herşey yolunda inşalllahhhhhhh.......
sen nasılsın kuzummmm..................... :))))))))))))
canım ard arda değilde günaşırı önermiyolarmıydı. böyle sperm kaliteside düşer ihtimal azalır zaten bir gün ara verin istersen çizgi tam koyu değilse 36 saatin var daha
dün tam koyuydu hatta daha koyuydu bugun de yine aynı koyulukta yarınada zamanım varmıdır bir spermler dinlensinde diyorum azcık rutindende çıksın istiyorum
oooooohhhhhhh canim benim.............ALLAH tamamina erdirsin insallah
bende iyiyim 2 gun sonra gun asiri calismaya basliycaz.bu ay 2 denememiz.insallah tutar:44::44::44:
perimmm nohutun kesesini mi gördünüzhadi bakalım ne güsel Allah bize de en kısa zamanda nasip eder hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?