Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy yormuşun kendiniiii... neyse daha 13.güne var dimiiii...alırsınnnn:)))))))))))

nasilsiniz kizlar......perim bizim nohut nasillllllllllllllllll

nabeeer biz kocişle konsere gittik:118: emre aydın&tarkan konseri tepindik tepindik geldik şimdi çarpışma olması lazım bizim de nasıl olucak bilmem

kız kocamı görsen çekyatta horlayarak uyuyor 3 gündür çocuk için çarpşa çarpışa hal kalmadı adamda istek kalmıyor ya nasıl yapsam kaldırsam bendede kalmadı vallahi offffff

tatlı dille kandır... yarım saat uyusun.... dinlenir ooooo.. o zaman yanaşşşş....

2. çizgi daha az koyuysa... yumurtlamış olabilirsn... chlaak... inşallah... ama sen keşke dememek için... bugünde kaçırma istersen.....

kız kocamı görsen çekyatta horlayarak uyuyor 3 gündür çocuk için çarpşa çarpışa hal kalmadı adamda istek kalmıyor ya nasıl yapsam kaldırsam bendede kalmadı vallahi offffff

ayyy yormuşun kendiniiii... neyse daha 13.güne var dimiiii...alırsınnnn:)))))))))))

ooooo daha 8 gün var canım yaaa... ama alırım yarın dayanamam 8 gün boyunca incelerim ben testi:) ayy nasıl yorgunum anlatamam yaaa... yarında banyoya mutfağa girişcem dipten. offfffff offfff

bugün iş görüşmesi için aradılar kıs perim ..şansımmı dönüo ne:) kociş bebek yapıo iş görüşmesi için aranıom oooo maşallahhhh allah hayırlısını versin

canım ard arda değilde günaşırı önermiyolarmıydı. böyle sperm kaliteside düşer ihtimal azalır zaten bir gün ara verin istersen çizgi tam koyu değilse 36 saatin var daha

inşallahhhh şansınnnn dönüyodurrrrrrrrr
iş görüşmesimi süper yaaaa hadi bakalım inşallahhhhh....

hoşgeldin nazlma nohutu bugün kesesini gördükkk 10 sonra gel dedi doktor.... şimdilik herşey yolunda inşalllahhhhhhh.......
sen nasılsın kuzummmm..................... :))))))))))))

oooooohhhhhhh canim benim.............ALLAH tamamina erdirsin insallah
bende iyiyim 2 gun sonra gun asiri calismaya basliycaz.bu ay 2 denememiz.insallah tutar:44::44::44:

canım ard arda değilde günaşırı önermiyolarmıydı. böyle sperm kaliteside düşer ihtimal azalır zaten bir gün ara verin istersen çizgi tam koyu değilse 36 saatin var daha

dün tam koyuydu hatta daha koyuydu bugun de yine aynı koyulukta yarınada zamanım varmıdır bir spermler dinlensinde diyorum azcık rutindende çıksın istiyorum

dün tam koyuydu hatta daha koyuydu bugun de yine aynı koyulukta yarınada zamanım varmıdır bir spermler dinlensinde diyorum azcık rutindende çıksın istiyorum

canım ben ovu. testi kullanmadım ama okudularıma göre koyu çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yapman lasım. hem 4. gün olcak sperm kalmıcak menide bence sabaha falan ertele bari

perimmm nohutun kesesini mi gördünüz hadi bakalım ne güsel Allah bize de en kısa zamanda nasip eder hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…