Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım ben ovu. testi kullanmadım ama okudularıma göre koyu çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yapman lasım. hem 4. gün olcak sperm kalmıcak menide bence sabaha falan ertele bari

evet ben sabaha alarmı kurayım kalkalım yapalım çok mantıklı zaten sperm hareketsizliği sıkntımızda var bizim hayatta kalmamıştır canım benim inşallah kalkabilriz saol verdiğin aklına sağlık

senin durumun nedir ben seninle ilgili pek bilgiye sahip değilim

tatlım ben 1 senelik evliyim daha yeni başlıyorus çalışmalara. bu ay belirtilerim vardı ama olmadı. adetim bitince gün aşırı çarpışmalardayıs:) allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

perimmmm teyzesinin kuzusu kesesinimi göstermişşş:) 10 gün sonra kendinide görcenis inşallahhh

inşallahhh.....ya doktor bi konuştu tam yarım saat..... şuan için gebelik devamı %60 dedi... kalp atışı ve 3 ay sonunda %80 lere 90 lara çıkar dedi...baya bizi hazırladı her duruma karşı......

inşallahhh.....ya doktor bi konuştu tam yarım saat..... şuan için gebelik devamı %60 dedi... kalp atışı ve 3 ay sonunda %80 lere 90 lara çıkar dedi...baya bizi hazırladı her duruma karşı......

allahın izniyle kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi canım.. bizim haydar abla yok bugün

amin tatlım amin hadi hayırlısı bakalım kontrolleriniz falan yaptırsaydınız herşeyi bilerek başlayın bence

valla daha dr a falan gitmdeik ama ben haftaya bi kadın doğuma uğrucam. folik aside başlamak lasım diolar. onuda daha dr vermeden ben alıp başlasamolurmu bilmiom. henüz hazırlıksız başlıos

amin tatlım amin hadi hayırlısı bakalım kontrolleriniz falan yaptırsaydınız herşeyi bilerek başlayın bence

allahın izniyle kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi canım.. bizim haydar abla yok bugün

haydar ablanın nevri dönmüş
ben okudum geç yattı bütün günde arkadaşına hastanede eşlik etmiş..... sevap almıştır kuzummm bugün ... bu cıngan acık edepsiz amaaaa bakma çok yufka yürekliii....:)))))))
gelir birazdan eşi almanya ya gidecekti :))))))

aa doru diosun dün öle diodu. sen nasılsın bugün. varmı belirtiler bulantılar falan

hoşgeldin nazlma nohutu bugün kesesini gördükkk 10 sonra gel dedi doktor.... şimdilik herşey yolunda inşalllahhhhhhh.......
sen nasılsın kuzummmm..................... :))))))))))))

kizzz nasil gordunuz. daha 4. icinde degilmisin sen.

selam kızlar nasılsınız
ben bugün rahim filmimi çektirdim
sonuç çok iyi tüpler falan benim psikoo gitti iyice
doktorla çemkire çemkire film çektirdim pislik herif yer cücesi hatta geri zekalı
hemşireler bile ağlayacaklardı okadar şey yaşadım 16 aydır hiç bu kadar kötü olmamıştım
adam manyaktı
eşim röntgen odasından çıktığımda taanıyamadı inşallah bununla biter ve kimse benim yaşadığımı yaşamaz
bugün kısa kalcam sizinde tadınızı kaçırmayım

deryam ne yaptı inşalllah sonuçlar iyidir dün fetih okudum ona

geçmiş olsun bercestem öküzzz naptıkı sana....
canım inşallah bu son sıkıntılar olurr....da biter artık aminnnn
derya evine gelmişşş iyiyi mişşş

cok gecmısolsun cnm yaa. Agrılı bır ıslem oluyor. ıns bebısın gelır yakında da gerek kalmaz baska bıseye. En azından bak temız cıkmıs ne guzel

canım nerde çektirdin çokmu acı çektin neler yaşadın ve nedakara çektrdn ben de bu ay hamile olmazsam çektircemde

şuan için %60 dedi sweet... doktor çok güzel konuştu... 3 ay çok riskli..
bize baya bilgi verdi..... inşallah devam eder de tamam olurr.

sen ne yaptınnnnn ???? bebiş nasıllllll????????

INS CNM KUCAGINA SAGLICAKLA ALIRSIN. ELH BN DE IYIYM YATIYORUM HEP. EV ISINI ESIM YAPIYOR ARTIK. SAOLSUN. YARIN TEKRAR KAN TESTI YAPTIRCAM DEGERLERIN ARTISINA BAKCAKLAR. aLLAH NASIP EDERSE DE HAPTAYA CUMA GORMAYA GIDICEZ INS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…