canım ben ovu. testi kullanmadım ama okudularıma göre koyu çıktıktan sonra 24-36 saat içinde yapman lasım. hem 4. gün olcak sperm kalmıcak menide bence sabaha falan ertele bari
evet ben sabaha alarmı kurayım kalkalım yapalım çok mantıklı zaten sperm hareketsizliği sıkntımızda var bizim hayatta kalmamıştır canım benim inşallah kalkabilriz saol verdiğin aklına sağlık
senin durumun nedir ben seninle ilgili pek bilgiye sahip değilim
kızlar ben yatıyorum yoruldum çok.. hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
perimmmm teyzesinin kuzusu kesesinimi göstermişşş:) 10 gün sonra kendinide görcenis inşallahhh
inşallahhh.....ya doktor bi konuştu tam yarım saat..... şuan için gebelik devamı %60 dedi... kalp atışı ve 3 ay sonunda %80 lere 90 lara çıkar dedi...baya bizi hazırladı her duruma karşı......
amin tatlım amin hadi hayırlısı bakalım kontrolleriniz falan yaptırsaydınız herşeyi bilerek başlayın bence
tatlım ben 1 senelik evliyim daha yeni başlıyorus çalışmalara. bu ay belirtilerim vardı ama olmadı. adetim bitince gün aşırı çarpışmalardayıs:) allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
allahın izniyle kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi canım.. bizim haydar abla yok bugün
haydar ablanın nevri dönmüş
ben okudum geç yattı bütün günde arkadaşına hastanede eşlik etmiş..... sevap almıştır kuzummm bugün ... bu cıngan acık edepsiz amaaaa bakma çok yufka yürekliii....:)))))))
gelir birazdan eşi almanya ya gidecekti :))))))
hoşgeldin nazlmanohutu bugün kesesini gördükkk 10 sonra gel dedi doktor.... şimdilik herşey yolunda inşalllahhhhhhh.......
sen nasılsın kuzummmm..................... :))))))))))))
aa doru diosun dün öle diodu. sen nasılsın bugün. varmı belirtiler bulantılar falan
kizzz nasil gordunuz. daha 4. icinde degilmisin sen.
maSAALLH CNM YAA COK GUZEL. ICIN RAHATLAMISTIR BIRAZelimde kağıdı da var 9.6mm
zaten doktor.. herkezle kıyaslamıcaksın dedi.. bazısı 4 de görür bazısı 6. haftada dedi...
selam kızlar nasılsınız
ben bugün rahim filmimi çektirdim
sonuç çok iyi tüpler falan benim psikoo gitti iyice
doktorla çemkire çemkire film çektirdim pislik herif yer cücesi hatta geri zekalı
hemşireler bile ağlayacaklardı okadar şey yaşadım 16 aydır hiç bu kadar kötü olmamıştım
adam manyaktı
eşim röntgen odasından çıktığımda taanıyamadı inşallah bununla biter ve kimse benim yaşadığımı yaşamaz
bugün kısa kalcam sizinde tadınızı kaçırmayım
deryam ne yaptı inşalllah sonuçlar iyidir dün fetih okudum ona
cok gecmısolsun cnm yaa. Agrılı bır ıslem oluyor. ıns bebısın gelır yakında da gerek kalmaz baska bıseye. En azından bak temız cıkmıs ne guzelselam kızlar nasılsınız
Sonuç çok iyi tüpler falan benim psikoo gitti iyice
doktorla çemkire çemkire film çektirdim pislik herif yer cücesi hatta geri zekalı
hemşireler bile ağlayacaklardı okadar şey yaşadım 16 aydır hiç bu kadar kötü olmamıştım
adam manyaktı
eşim röntgen odasından çıktığımda taanıyamadı inşallah bununla biter ve kimse benim yaşadığımı yaşamaz
Deryam ne yaptı inşalllah sonuçlar iyidir dün fetih okudum ona
maSAALLH CNM YAA COK GUZEL. ICIN RAHATLAMISTIR BIRAZ
selam kızlar nasılsınız
sonuç çok iyi tüpler falan benim psikoo gitti iyice
adam manyaktı
deryam ne yaptı inşalllah sonuçlar iyidir dün fetih okudum ona
şuan için %60 dedi sweet... doktor çok güzel konuştu... 3 ay çok riskli..
bize baya bilgi verdi..... inşallah devam eder de tamam olurr.
sen ne yaptınnnnn ???? bebiş nasıllllll????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?