Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

INS CNM KUCAGINA SAGLICAKLA ALIRSIN. ELH BN DE IYIYM YATIYORUM HEP. EV ISINI ESIM YAPIYOR ARTIK. SAOLSUN. YARIN TEKRAR KAN TESTI YAPTIRCAM DEGERLERIN ARTISINA BAKCAKLAR. aLLAH NASIP EDERSE DE HAPTAYA CUMA GORMAYA GIDICEZ INS

aminnn sweetim inşallahhh bebraber alırız :)))))))))))))))
yapsın yapsın... dinln bende öle yim valla.... yarın inşallah güzel haberler alırızz kuzum ben bugun kan baktıramadım akşam 5 gittik...
haftaya cumaaa iyi inşallahhhhh görürsün güzel bebişini aminn yarabimmm....

geçmiş olsun bercestem öküzzz naptıkı sana....
canım inşallah bu son sıkıntılar olurr....da biter artık aminnnn
derya evine gelmişşş iyiyi mişşş

anlatamıycam şimdi anlatırsam yine yaşarım gözyaşlarım gözümün kenarında hemen
şuan iyiyim sadece yaşadıklarımı unutamıyorum
benim doktorum özel muayenehanesi var
kendisi özel hastaneyle anlaşmalı gidiyorsun test gibi işlemler için hastanedeki doktorlar ilgileniyor
bu doktorda beni angarya olarak gördü
doktor canım çok yanacak mı dedim oda doktoun sana anlatmadımı ağrılı bir işlem bu dedi ben orda koptum bacaklarımı bir ayırdı sanki
tecavüz ediyo hayvan herif
sonra ilacı verirken bağırdım ne bağırıyosun birde bebek istiyosun dedi
doğurmaya nasıl dayanacaksın dedi ben ağlıyorum artık
ilk ben bağırıyormuşum bende ilk ben olurum sanane dedim
ama şu işler bitsin ben o adama neler yapacammmm

pislikkkkkkkkkk.....
salak yaaaa ne muayenesi bu devletede çalışıyomu çakalllll....
para göz bunlarrr mallll öküzzzzzzzzz........salak yaaaaaa.....

ahhh cnm bnm yaa. ınsan cok gergın oluyor zaten o anda. Bıde ole ınsanlar ııce delı edıyor yaa

cnm bnm ınssssss

pislikkkkkkkkkk.....

pislikkkkkkkkkk.....

pislikkkkkkkkkk.....
para göz bunlarrr mallll öküzzzzzzzzz........salak yaaaaaa.....aptalllllllllllllllll

canım nerde çektirdin çokmu acı çektin neler yaşadın ve nedakara çektrdn ben de bu ay hamile olmazsam çektircemde

hiç yalan söylemeyecem ağrılı oluyo ama katlanılmayacak bişey değil
beni üzen birde bebek istiyorsun bu acıya bile katlanamıyorsun demesi pisliiiiikkk
sen benim neler çektiğimi nereden biliiyorsun ne badireler atlattığımı
200 liraya ama eğer imkanın varsa anestezili ol benceee uyu kalk arkadaşım denizlide oldu 230 a
anestezili hiçbirşey hissetmedim dedi
bizim nalet burada anestezi yokmuş

ahhh cnm bnm yaa. ınsan cok gergın oluyor zaten o anda. Bıde ole ınsanlar ııce delı edıyor yaa

cnm bnm ınssssss

bana doktorum 4 tane agrı kesıcı ıcırtmıstı bı saat onceden. Korktugum kadar acılı olmamıstı elh. Bnm de bı arkadasım anestezılı yaptırdı hıc bısey hıssetmemıs. En guzelı bence

bana doktorum 4 tane agrı kesıcı ıcırtmıstı bı saat onceden. Korktugum kadar acılı olmamıstı elh. Bnm de bı arkadasım anestezılı yaptırdı hıc bısey hıssetmemıs. En guzelı bence

dedim ya ben çekerdim herşeyi daha hiç birşey başlamadan benim moralimi bozdu
neyse kızlar sizin moralide indirdim ben yarın geleyim hepinizi öptüm şimdi çook iyiyim
sadece uyumam lazım sabaha herşey geçmiş olacak bunu da yaşamalıydım ve yaşadım Allahım ver bize yarabbimmm:26:

bebek istemiyomuymuşsun lafa bak ya..... hödükkkkkk....
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmmm allahtan temiz çıkmışşşşş......

tmm cnm uyu sen ıyı gelır ıns. Gorusuruz aeo

aminnnnnnnnnnnnnnn.....................
güzelce dinlen bercestemmm hepsi geçecekkkk....... bi güzel uyu koçişine sarılarakkkk
tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayvan herif gerizekallı erkek işte ne anlar ne yaşadığından korktum vallahi çok geçmiş olsun canım benim işkenceye değer inşallah pislik şikayet et bence

hayvan herif gerizekallı erkek işte ne anlar ne yaşadığından korktum vallahi çok geçmiş olsun canım benim işkenceye değer inşallah pislik şikayet et bence

korkmaa sadece doktorunu iyi seç kendi doktorun girer eğer hastaneye gidiyorsan benimki
özel olduğu için doktor seçmedim hatta doktorun gireceğini bile bilmiyordummmm
bencede ağrı kesici iç
bana birde iğne vurdular hiç beklemeden etkisiinin oluşmasını
hemen filmi çektiler korkma benim başıma geldi diye seninde başına gelmez ben çok kastım kendimi
kendini rahat bırak

aminnnnnnnnnnnnnnn.....................
güzelce dinlen bercestemmm hepsi geçecekkkk....... bi güzel uyu koçişine sarılarakkkk
tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağolun kızlar ablamdaydım zaten şimdi hiç birşey hissetmiyorum
geçti bile perim çıktım ben ae olun
çok öptüm hayalimle orkidem ne yaptı acaba onlara baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…