Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sağolun kızlar ablamdaydım zaten şimdi hiç birşey hissetmiyorum
geçti bile perim çıktım ben ae olun
çok öptüm hayalimle orkidem ne yaptı acaba onlara baktım

ablandaysan ohhh iyiiiiii......
orkide daha olmamış adet dahada girmedii... inşallah olmaz ....
sen dinlen canım benimm konuşuruz yine....

kizlar birazcik gecmise bakabildim ,,online olarak asagida ismim kalsin ben baska sayfaya gececem mecbur,,sabah sigortacida randevum var gidecem, su belgeleri halletmeye calisiyorum pc den ,,hala da bitmedi ,,bi yarim saate biter ,donerimm,, benim bu isler hic bitmiyooo

okudugum kadariylaa PERIM kesyi gormus sun canim gozun aydinn

H-DERYA evine donmuss ,,,gecmis olsun canim ,,hayirlisini diliyorum ,,ikiz annecigimizz

tamam işini hallet sennn........

kikimmm bende çıkıyom koçişim dişardaydı şimdi girdi acık onla konişiyim sende işlerini hellet olmasa bidaha gelirim ......petegimmm

geldim kimse kalmamis yaaa,,,jiyaa sen nasilsin anam ???

ben bekliye bekliye netten dusmusum ,,,kagit kurekte yeni bitti valla kizlar ,,bugun yine cok yogun bir gun gecirdim yaff

Son düzenleme:
sanada gecmis olsun hayatim ,kendini bi okuzun elline birakmak zorunda kalmissin ....dingil ibnetor seniii deseydin pisss varya avrupayi bu yonden bazen seviyorum ha enazindan insan degeri varr SIKIYSA boyle davransinlar valla ters donderirim hepsini ben ,,,

tekrar gecmis olsun bu son olur insallah ,,bebisinde gelir yakin zamanda insallahhh

Son düzenleme:

bitaneydi kese kesenin içinde nohutcugu göremedi.. sadece kese :)))))))))))
yogun geçirmen iyi bencede evet kafayı takmıyosun hem ....

bitaneydi kese kesenin içinde nohutcugu göremedi.. sadece kese :)))))))))))
yogun geçirmen iyi bencede evet kafayı takmıyosun hem ....

heee aman saglikli hayirli evlat olsundaa ben herkezin hamileliginde merak ettigim ilk seydir bir mi ikimi diye bide senin deger cok yuksek oluncaa :44:belkim dedik

evet ya bugun kendimi dinlemeye firsatim olmadi ama akintim cok yaww:120::120:

orkidem bugun pek ugramadi sanirim:44: kirmizilari 9 ay gelmez insallah ya

Son düzenleme:

valla bende acabamı dedim kikim ya... ama bir kese gördü... içinde belki iki nohut vardır
neyse ya hayırlısı ne ise o olsun..... evet dediğin gibi sağlıklı evlat olsunda...
akıntı iyi yaaa süper... inşallah devam eder... az kaldı....
orkide bi arad girmiş baya akşam saati inşallah olmamıştır.....

bugun kocisi tatil icin ikna etmeye calistim ufff iskolik piskopat heriff,,is is is te is ,,dingill
gercekten okadar ihtiyacim varkii anlatamam ,,,bide tr de doktorlara gorunmek istiyorum yaww ovu doneminde inanilmaz agrim oluyo ,,yok sansliymisim diyo doktor ulan carpismayi o 2 gun ne iskenceyle yapiyorum bu mu sans ala ala yaa.

neysem birazda duygu somurusu yaptim kocise bekle bakalim dedi 2 hafta sonra is biraz sakinler bakariz dedi ,,,1 haftadan ne cikacak sanki pehhh beni kizlan yanlizda gondermiyor yok su yok bu bahaneler kiskaniyoo aslinda onsuz bende istemiyorum ama iste

tatil planın neresi kafanda varmı bi yer??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…