sağolun kızlar ablamdaydım zaten şimdi hiç birşey hissetmiyorum
geçti bile perim çıktım ben ae olun
çok öptüm hayalimle orkidem ne yaptı acaba onlara baktım
kizlar birazcik gecmise bakabildim ,,online olarak asagida ismim kalsinben baska sayfaya gececem mecbur,,sabah sigortacida randevum var gidecem, su belgeleri halletmeye calisiyorum pc den ,,hala da bitmedi ,,bi yarim saate biter ,donerimm,, benim bu isler hic bitmiyooo
okudugum kadariylaa PERIM kesyi gormus sun canim gozun aydinn
H-DERYA evine donmuss ,,,gecmis olsun canim ,,hayirlisini diliyorum ,,ikiz annecigimizz
bende çıkıyorum kıslar kocişle film izlioz iyi geceler size.. uyumassam bi gelirim yine
haydar ablanın nevri dönmüş
ben okudum geç yattı bütün günde arkadaşına hastanede eşlik etmiş..... sevap almıştır kuzummm bugün ... bu cıngan acık edepsiz amaaaa bakma çok yufka yürekliii....:)))))))
gelir birazdan eşi almanya ya gidecekti :))))))[/QUOTE
canlarim valla bugun cok yoruldum cok yogundum ,,evet arkadasa yardim ettim az surer sandik ama 4 saatten asaga cikamadik hastaneden sonra gotur trene bindir bekle felan ,,sonra alisveris ,,araba bozuldu acik,,,ev,yemek,sonrada kagit kurek istee,,,uff aslinda bi yandan diyorum bugun boyle yogun olmak guzel pek dusunmuyorum bebisi ozaman ,, bugun pek bi belirtim yoktu yani akinti disindaaaevet kiz bol bol dua aldim arkadastann,,, es te almanyaya gitti yok kahvesini hazirla yol icin yiyecek biseyler felan ,,,ustumden tren gecti bugun resmen kikiki
elimde kağıdı da var 9.6mm
zaten doktor.. herkezle kıyaslamıcaksın dedi.. bazısı 4 de görür bazısı 6. haftada dedi...
hayy masallahnohutcugum benimm,,,,kiz kese bitanemiyidi ?? ikimi ??yada 1 kesenin icinde kac nohut vardi oda gorundumu kikik
canlarim valla bugun cok yoruldum cok yogundum ,,evet arkadasa yardim ettim az surer sandik ama 4 saatten asaga cikamadik hastaneden sonra gotur trene bindir bekle felan ,,sonra alisveris ,,araba bozuldu acik,,,ev,yemek,sonrada kagit kurek istee,,,uff aslinda bi yandan diyorum bugun boyle yogun olmak guzel pek dusunmuyorum bebisi ozaman ,, bugun pek bi belirtim yoktu yani akinti disindaaaevet kiz bol bol dua aldim arkadastann,,, es te almanyaya gitti yok kahvesini hazirla yol icin yiyecek biseyler felan ,,,ustumden tren gecti bugun resmen kikiki
hayy masallahnohutcugum benimm,,,,kiz kese bitanemiyidi ?? ikimi ??yada 1 kesenin icinde kac nohut vardi oda gorundumu kikik
bitaneydi kese kesenin içinde nohutcugu göremedi.. sadece kese :)))))))))))
yogun geçirmen iyi bencede evet kafayı takmıyosun hem ....
heee aman saglikli hayirli evlat olsundaa ben herkezin hamileliginde merak ettigim ilk seydir bir ikimi diyebide senin deger cok yuksek oluncaa :44:belkim dedik
evet ya bugun kendimi dinlemeye firsatim olmadi ama akintim cok yaww:120::120:
orkidem bugun pek ugramadi sanirim:44: kirmizilari 9 ay gelmez insallah ya
hosgeldin bartekimmmm
bugun kocisi tatil icin ikna etmeye calistim ufff iskolik piskopat heriff,,is is is te is ,,dingill
gercekten okadar ihtiyacim varkii anlatamam ,,,bide tr de doktorlara gorunmek istiyorum yaww ovu doneminde inanilmaz agrim oluyo ,,yok sansliymisim diyo doktor ulan carpismayi o 2 gun ne iskenceyle yapiyorum bu mu sans ala ala yaa.
neysem birazda duygu somurusu yaptim kocise bekle bakalim dedi 2 hafta sonra is biraz sakinler bakariz dedi ,,,1 haftadan ne cikacak sanki pehhh beni kizlan yanlizda gondermiyor yok su yok bu bahaneler kiskaniyoo aslinda onsuz bende istemiyorum ama iste
Slm kızlar ben geldim nasılsiniz Gecmise gömülmedim
hoşgeldinnnn.... bartekcikk okudum yazdıklarınııı.... nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?