Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

valla nere olursa olsun ,,,istanbul dedi kociss ama, orayida sevmistim zatenn ,,gidelimde nere olursa olsun 1 hafta ya maksat bide doktorlara felan gitmek ,birazda degisiklik,,felan olsun iste

denize gidinnn yaaa.... danimarka soguk yer demii...
anladımm... doktor için ama inşallah gerek kalmazzzz. direk deniz kıyısına uçarsınız....

denize gidinnn yaaa.... danimarka soguk yer demii...
anladımm... doktor için ama inşallah gerek kalmazzzz. direk deniz kıyısına uçarsınız....

bakalim canim ,aslinda 1 -2 hafta kesinde gitmemiz ama beyfendi ekimde tatil var burda ozaman gideriz diyoo eylulde ev tasinmadan sonra diyo ,bende gec diyorum ya temuz ya agustos olsun diyorum iste pek bi anlasamadik ,,bakalim hayirlisi ,,,

geç olunca onadan oldu galiba :26: çok geçmiş olsun yaaaa.... ((((((((( nasıl simdi çamur gibiydi düzeldimi

3 aydan beri ilaçlardan dolayı 35 gun siklusum hala oyle parça atıyorum kan rengi değil çamur gibi kanamam ağrı kesicinin de etkisi olabilir

Şimdi daha iyiyim ağrı kesiciyle ayaktaydim dün çok korktum korkudan adetim geldi

neyden korktun kizz ne oldu :44: peki perim sorduda aslinda ama senin su camur dedigin adet camur rengindenmi yani hala devam ediyomu ?? belkim gec oldugundan icerde takildida oyle oldu he :44:

Son düzenleme:
neyden korktun kizz ne oldu :44: peki perimin sorduda aslinda ama senin su camur dedigin adet camur rengindenmi yani hala devam ediyomu ?? belkim gec oldugundan icerde takildida oyle oldu he :44:

Komsu eşiyle kavga etmiş aradı nasıl gittiğimi bilmedim cocuklarını aldı ben gidicem diye tutturdu bize gidelim dedim gelmiyor deli danalar gibi 2 saat sokakta yürüdüm pesinden esimi çağırdım dayanacak gücüm kalmadı o yetişene kadar parka girdi orasida iyi yer değilmiş içiyorlardı adamlar üstümüze koştu Allah'tan esim yetişti kendimi arabaya nasıl attığımı bilmedim elim ayağım boşaldı lekem geldi sabah ta çamur rengi parça atmaya başladım ama çok sancım oldu ilaçla durabildim

Kızlar esim burda aşılama yaptıralım diyo napiym sizce karar veremiyorum burda yaparsam temizliğe dayanamam yemek ayakta çok durmak iyi değil bende ev işine tahammül edemem yatamam napicam şimdi bende Tr de tüp yapmak istiyorum gecen yıl izmirde aşılama yaptım tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…