- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
tatil planın neresi kafanda varmı bi yer??????
Hoş bulduk canım ne var ne yok
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın çok sancım vardı ilk kez bu ay istifra ettim
iyiyim canim kizim var oglum yok ,,dert cokkiki sen nasilsin nasil oldun ????
valla nere olursa olsun ,,,istanbul dedi kociss ama, orayida sevmistim zatenn ,,gidelimde nere olursa olsun 1 hafta ya maksat bide doktorlara felan gitmek ,birazda degisiklik,,felan olsun iste
denize gidinnnyaaa.... danimarka soguk yer demii...
anladımm... doktor için ama inşallah gerek kalmazzzz. direk deniz kıyısına uçarsınız....
geç olunca onadan oldu galiba :26: çok geçmiş olsun yaaaa....((((((((( nasıl simdi çamur gibiydi düzeldimi
Şimdi daha iyiyim ağrı kesiciyle ayaktaydim dün çok korktum korkudan adetim geldi
Kız perim hamışler çok uyurmuş bildigim sende tam tersi galiba
neyden korktun kizzne oldu :44: peki perimin sorduda aslinda ama senin su camur dedigin adet camur rengindenmi yani hala devam ediyomu ?? belkim gec oldugundan icerde takildida oyle oldu he :44:
bende merak ediyom ne zaman uyku basacak beni diyetersim anam ben
ben bugun tam sesi bes imvalla 4 saatlik uykuyla duruyorum ,,herhalde anca 1 saat dayanirim
Komsu eşiyle kavga etmiş aradı nasıl gittiğimi bilmedim cocuklarını aldı ben gidicem diye tutturdu bize gidelim dedim gelmiyor deli danalar gibi 2 saat sokakta yürüdüm pesinden esimi çağırdım dayanacak gücüm kalmadı o yetişene kadar parka girdi orasida iyi yer değilmiş içiyorlardı adamlar üstümüze koştu Allah'tan esim yetişti kendimi arabaya nasıl attığımı bilmedim elim ayağım boşaldı lekem geldi sabah ta çamur rengi parça atmaya başladım ama çok sancım oldu ilaçla durabildim[/QUOTE
ayyy cok gecmis olsun canim yaa ,,,kiz ne isi var gece gece kendini sokaga atiyo komsun,,sabahi bekliyememismi cocuklari alip gitmeyi ,,yada madem cikmis sana gelseydii,,,allahim yaa,,,
ayyy sarhoslarda ortalikta sasmis her gece ,,,cok korkmussundur ,,benimde bi sefer basima gelmisti kovalanma ,,kikikiayy eve nasil ucarak geldim bilemiyorum adam okadar sarhostuki donu asaga indirmis kosuyodu hemdee yani yanliz degildim baska insanlarda vardi, ben adamin malini gormuyum diye kactimm kikiki : ayyy hatirlatin bartekim ya catlicam simdi
Kız ben normalde kendi gölgemden tirsarim o kadar Soyluym altıma edecektim dün gece hiç duada edemedim Allah'tan sabah kuranımı okuyup namazımı kılmıştımKomsu eşiyle kavga etmiş aradı nasıl gittiğimi bilmedim cocuklarını aldı ben gidicem diye tutturdu bize gidelim dedim gelmiyor deli danalar gibi 2 saat sokakta yürüdüm pesinden esimi çağırdım dayanacak gücüm kalmadı o yetişene kadar parka girdi orasida iyi yer değilmiş içiyorlardı adamlar üstümüze koştu Allah'tan esim yetişti kendimi arabaya nasıl attığımı bilmedim elim ayağım boşaldı lekem geldi sabah ta çamur rengi parça atmaya başladım ama çok sancım oldu ilaçla durabildim[/QUOTE
ayyy cok gecmis olsun canim yaa ,,,kiz ne isi var gece gece kendini sokaga atiyo komsun,,sabahi bekliyememismi cocuklari alip gitmeyi ,,yada madem cikmis sana gelseydii,,,allahim yaa,,,
ayyy sarhoslarda ortalikta sasmis her gece ,,,cok korkmussundur ,,benimde bi sefer basima gelmisti kovalanma ,,kikikiayy eve nasil ucarak geldim bilemiyorum adam okadar sarhostuki donu asaga indirmis kosuyodu hemdee yani yanliz degildim baska insanlarda vardi, ben adamin malini gormuyum diye kactimm kikiki : ayyy hatirlatin bartekim ya catlicam simdi
5 6 gun sonra uyuklamaya başlarsın ins sende orkide de ins Hamis olur bari size sevinirim[/QUOTE
ins canim yaa ,,nedense icimde hic umit yok ama ,,hayirlisi bari orkidem saglam ciksaa
Kızlar esim burda aşılama yaptıralım diyo napiym sizce karar veremiyorum burda yaparsam temizliğe dayanamam yemek ayakta çok durmak iyi değil bende ev işine tahammül edemem yatamam napicam şimdi bende Tr de tüp yapmak istiyorum gecen yıl izmirde aşılama yaptım tutmadı
canim sen nekadardir deniyorsunki bebisi ??? polonyayi bilmem ama dk yi dusundugumde oyle bi durumda tr yi secerdim galiba :26:burdakiler tamam cook uygun olur devlet yarisindan fazla karsilarda adami kanser ederler bitirene kadar
slm kızlar hayırlı geceler olsun inşallah
Kız ben normalde kendi gölgemden tirsarim o kadar Soyluym altıma edecektim dün gece hiç duada edemedim Allah'tan sabah kuranımı okuyup namazımı kılmıştım
ayyy canim kiyamamm sana ,o korku yuzunden kanamanda geldi uffff,,,valla guldugume bakma sen oyle diyince ben benim olayi hatirladim bi an cok komikti benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?