sen nasilsin ne yapiyon ordaa:26: Marak ettim
kızlar esim burda aşılama yaptıralım diyo napiym sizce karar veremiyorum burda yaparsam temizliğe dayanamam yemek ayakta çok durmak iyi değil bende ev işine tahammül edemem yatamam napicam şimdi bende tr de tüp yapmak istiyorum gecen yıl izmirde aşılama yaptım tutmadı
ıyıdır cnm ne olsun yataktan cıktıgım yok
cnm maddı acıdan cok sorun degılse bı de orda dene bence. Zaten ılk seferde tutma sansı yuksek degılmıs. Subat gıbı bnde yaptırmıstım tutmadı.
slm kızlar hayırlı geceler olsun inşallah
Kızlar esim burda aşılama yaptıralım diyo napiym sizce karar veremiyorum burda yaparsam temizliğe dayanamam yemek ayakta çok durmak iyi değil bende ev işine tahammül edemem yatamam napicam şimdi bende Tr de tüp yapmak istiyorum gecen yıl izmirde aşılama yaptım tutmadı
5 6 gun sonra uyuklamaya başlarsın ins sende orkide de ins Hamis olur bari size sevinirim[/QUOTE
ins canim yaa ,,nedense icimde hic umit yok ama ,,hayirlisi bari orkidem saglam ciksaa
canim sen nekadardir deniyorsunki bebisi ??? polonyayi bilmem ama dk yi dusundugumde oyle bi durumda tr yi secerdim galiba :26:burdakiler tamam cook uygun olur devlet yarisindan fazla karsilarda adami kanser ederler bitirene kadar
Evlendiğimden beri istiyoruz hiç korunmadık Drun söylediği hiç bir problem yok kafandan sileceksin diyo ilk günden beri her ayı zor ediyorum eşimde çok istiyo resmen cocuk olsun diye iliski
maddi düşünmüyorum gecen yıl tr de 6 ya yakın masraf olmuştu burdada aynı fiyat düşündüğüm tek şey yalnız olmam
cnm doktorlar normal yasantına devam et dıyor zaten. Bence denemelısın. Burda 300-400 dolar cıvarı tutuyor sadece
evlendiğimden beri istiyoruz hiç korunmadık drun söylediği hiç bir problem yok kafandan sileceksin diyo ilk günden beri her ayı zor ediyorum eşimde çok istiyo resmen cocuk olsun diye iliski
Evlendiğimden beri istiyoruz hiç korunmadık Drun söylediği hiç bir problem yok kafandan sileceksin diyo ilk günden beri her ayı zor ediyorum eşimde çok istiyo resmen cocuk olsun diye iliski
sen tek sorun kafaya taktigin icinmi yani,,,hmmm peki esin sperm testi felan yaptimi ??? eger sorun sadece takmansa kendine 1 ay lik bir program hazirlasan ne biliyim orda kurs felan aktivitelere katilsan gununu bi sekilde yogun tutsan ,,hamislik sohbeti olan yerlerden uzak dursan :44: faydasi olur belki he
cnm sen hıc arı sutu denedın mı? Ben ıkı aydır onu yıyorum sabah aksam. Mutlaka yararı oldu dıye dusunuyorum
cok masraflıymıs yaa. Tr de daha uygun fıyatlaroyle soyluyorlarda gecen yıl bende oyle yaptım tutmadı sonra herkes bana kızdı sen yatmadın diye ne biliym ya aşılama ortalama 7 8 bin tl tüp bebek 25 30 arası
sen tek sorun kafaya taktigin icinmi yani,,,hmmm peki esin sperm testi felan yaptimi ??? eger sorun sadece takmansa kendine 1 ay lik bir program hazirlasan ne biliyim orda kurs felan aktivitelere katilsan gununu bi sekilde yogun tutsan ,,hamislik sohbeti olan yerlerden uzak dursan :44: faydasi olur belki he
2 kez yapıldı burda ve Tr de sorun yok çok şükür onuda denedim ne yapmadım ki kafama saplanmış düşünmüyorum diyorum ama bilinç altına yerleşmiş eşimde de aynı durumda
ben buna inanmaya başladım biliyomusun kiki eğer doktor bir problem yok dediyse... doğru sölüyonnn....
aşırı gebe kalma korkusu veya kalama ma korkusu....
ben buna inanmaya başladım biliyomusun kiki eğer doktor bir problem yok dediyse... doğru sölüyonnn....
aşırı gebe kalma korkusu veya kalama ma korkusu....
Psikomaniymis bu hastalığın adi
hayır sweetim ilk kez gecen net te okudum esime söyledim bı o kalmıştı dedi konuyu kapattı gecen ay bal tarcin çörek otu kuru bide incir yemiştim esimede keçi boynuzu kaynatip içirdim adama çurmuş işkencesi ettim resmen içermiyordu zorla içirdim
banada arkadasım bahsetmıstı.ben hemen sıparıs verdım aldım. Yararını da gordum. Cok pahalı degıl burda orda nasıl bılmıorum ama bısey kaybetmezsın denesen. Bal yemıs olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?