Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sen nasilsin ne yapiyon ordaa:26: Marak ettim

ıyıdır cnm ne olsun yataktan cıktıgım yok

cnm maddı acıdan cok sorun degılse bı de orda dene bence. Zaten ılk seferde tutma sansı yuksek degılmıs. Subat gıbı bnde yaptırmıstım tutmadı.

Maddi düşünmüyorum gecen yıl Tr de 6 ya yakın masraf olmuştu burdada aynı fiyat düşündüğüm tek şey yalnız olmam

bence evin nerdeyse ora derim ama sen bilirsin... tr yeye bunun için gelicen bir sürü stresss..... temizliği boş verrr. ne takıyosun...
oranın şartlarını bilmiyom ama

maddi düşünmüyorum gecen yıl tr de 6 ya yakın masraf olmuştu burdada aynı fiyat düşündüğüm tek şey yalnız olmam

cnm doktorlar normal yasantına devam et dıyor zaten. Bence denemelısın. Burda 300-400 dolar cıvarı tutuyor sadece

cnm doktorlar normal yasantına devam et dıyor zaten. Bence denemelısın. Burda 300-400 dolar cıvarı tutuyor sadece

Oyle soyluyorlarda gecen yıl bende oyle yaptım tutmadı sonra herkes bana kızdı sen yatmadın diye ne biliym ya aşılama ortalama 7 8 bin tl tüp bebek 25 30 arası

evlendiğimden beri istiyoruz hiç korunmadık drun söylediği hiç bir problem yok kafandan sileceksin diyo ilk günden beri her ayı zor ediyorum eşimde çok istiyo resmen cocuk olsun diye iliski

cnm sen hıc arı sutu denedın mı? Ben ıkı aydır onu yıyorum sabah aksam. Mutlaka yararı oldu dıye dusunuyorum

cnm sen hıc arı sutu denedın mı? Ben ıkı aydır onu yıyorum sabah aksam. Mutlaka yararı oldu dıye dusunuyorum

Hayır sweetim ilk kez gecen net te okudum esime söyledim bı o kalmıştı dedi konuyu kapattı gecen ay bal tarcin çörek otu kuru bide incir yemiştim esimede keçi boynuzu kaynatip içirdim adama çurmuş işkencesi ettim resmen içermiyordu zorla içirdim

canim hosgeldin tekrar nasilsin ??? kac yasindasin ??? kendini biraz tanitsana canim ?? yarismaya nerden katiliyorsun dan basliyabilirsin ,,sonra yas ,,sonra sorunun felan :44:

banada arkadasım bahsetmıstı.ben hemen sıparıs verdım aldım. Yararını da gordum. Cok pahalı degıl burda orda nasıl bılmıorum ama bısey kaybetmezsın denesen. Bal yemıs olursun:)

banada arkadasım bahsetmıstı.ben hemen sıparıs verdım aldım. Yararını da gordum. Cok pahalı degıl burda orda nasıl bılmıorum ama bısey kaybetmezsın denesen. Bal yemıs olursun:)

Burda var mı bilmiyorum ki anneme Soyluym göndersinler olmazsa onuda deniym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…