Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim sen neden sohbet disi kaldin yavrumm,,,baglantimi koptuu anam sus pus

yok gülüm bende dediğini düşündüm ben bu ay aman olmıcam kaynonoşta o işi yapmayı hiç düşünmedim... normalde 10 günden 16 güne kadar yapmam lazımdı...
salayım bu ay relax anasını satim dedim... bak 12. gün bitti yapmadım daha da... olmaz zaten dedim eşimi bıraktım anasında .... bi kaç gün daha kala bilirdim... aman böşver bu ay olmasın bi aydan bişey kaybetmem dedim.... stres çok önemlii... vucut acayaıp savunmaya geçiyo... galiba kikiiii

ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.... 'su an evlendigimden beri korunmuyoruz bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. duanızı eksik etmeyin kızlar.. bu ay adetim geceli su an 1 hafta oldu 3 günde test yaptım cok silik cizgi cıktı belli belirsiz fotografaını yükledim sanırsam.. su an test yapmaya korkuyorum .. beklicem 1 hafta daha

Eklentiler

• $halee.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 17

hmmm ,,,ben sana mesaj yazmistim ama gittin sandim ,,yada okudunmu bilmiyorum.
canim silik te olsa gebislik var demek tir ,,yarin testi tekrarla ama sabah ilk idrarla daha iyi bir sonuc alirsin ozaman ,,hadi hayirlisi canimm

silik çıktıysa süperr ..... kan testi yaptırsana bu arada foto çok fuluuuuuu................

silik çıktıysa süperr ..... kan testi yaptırsana bu arada foto çok fuluuuuuu................

fotoyu yükledim canım ama cep telefonum iyi cekmiyo malesef zaten cok belli belirsiz cıktı.. umutlanmakta istemiyorum.. korkuyorum acıkcası ..

Ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok uykum var yazamiyorum duanızı eksik etmeyin ins

fotoda pek anlasılmıyor dıger cızgı ama sılık cızgı varsa olma ıhtımalı cok yuksek. ıns hamılesındır

fotoyu yükledim canım ama cep telefonum iyi cekmiyo malesef zaten cok belli belirsiz cıktı.. umutlanmakta istemiyorum.. korkuyorum acıkcası ..

geç dölenme olmuş olabilir... bu 3 teste 3 demi silik çıktı... pc kameran varmı onla çekk....
silik çıktıysa gebelik var demektir.... bence kan testi yaptır..... nasıl olsa öle yada böle öğreneceksin madem 1 hafta geçmiş adetin... korkacak bişey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…