- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ben buna inanmaya başladım biliyomusun kiki eğer doktor bir problem yok dediyse... doğru sölüyonnn....
aşırı gebe kalma korkusu veya kalama ma korkusu....
ben buna basindan beri inaniyorumda iste bakma uygulamaya got yok biraz ,,,ama baktim son care onuda yapardim yanii,,,kendime ugrasacak kafami kasiyacak vakit birakmayacak kadar yapardim,,ama ben biraz daha beklemek istiyorumm,,,,tabi eger :44:bartek gibi tek sorun buysa
cok masraflıymıs yaa. Tr de daha uygun fıyatlar
burda var mı bilmiyorum ki anneme soyluym göndersinler olmazsa onuda deniym
perim sen neden sohbet disi kaldin yavrumm,,,baglantimi koptuu anamsus pus
2 kez yapıldı burda ve Tr de sorun yok çok şükür onuda denedim ne yapmadım ki kafama saplanmış düşünmüyorum diyorum ama bilinç altına yerleşmiş eşimde de aynı durumda
ayy bartekim nevarda bukadar taktin yafff ,,,oluruna birak:44:gerci bende birakamiyorumda olurunada, sendede asiriymis canim yaa yapma boyle
Yarın bakarım ins şimdi bakmiymvardır mutlaka cnm. Royal jelly olarak gecıyor
bak ıstersen bı ınternetten
Düşünmüyorum diyorum kendime iliski esnasında aklıma geliyo acaba bu ay olur mü diye ne biliym ya aslında psikologa gitsem belki faydası olur ama burdada o kadar dil bilmiyorum oturup muhabbet edecek kadarayy bartekim nevarda bukadar taktin yafff ,,,oluruna birak:44:gerci bende birakamiyorumda olurunada, sendede asiriymis canim yaa yapma boyle
ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.... 'su an evlendigimden beri korunmuyoruz bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. duanızı eksik etmeyin kızlar.. bu ay adetim geceli su an 1 hafta oldu 3 günde test yaptım cok silik cizgi cıktı belli belirsiz fotografaını yükledim sanırsam.. su an test yapmaya korkuyorum .. beklicem 1 hafta daha
ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.... 'su an evlendigimden beri korunmuyoruz bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. duanızı eksik etmeyin kızlar.. bu ay adetim geceli su an 1 hafta oldu 3 günde test yaptım cok silik cizgi cıktı belli belirsiz fotografaını yükledim sanırsam.. su an test yapmaya korkuyorum .. beklicem 1 hafta daha
silik çıktıysa süperr ..... kan testi yaptırsana bu arada foto çok fuluuuuuu................
fotoda pek anlasılmıyor dıger cızgı ama sılık cızgı varsa olma ıhtımalı cok yuksek. ıns hamılesındırben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. Su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. Esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. Farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.... 'su an evlendigimden beri korunmuyoruz bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. Evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. Duanızı eksik etmeyin kızlar.. Bu ay adetim geceli su an 1 hafta oldu 3 günde test yaptım cok silik cizgi cıktı belli belirsiz fotografaını yükledim sanırsam.. Su an test yapmaya korkuyorum .. Beklicem 1 hafta daha
Düşünmüyorum diyorum kendime iliski esnasında aklıma geliyo acaba bu ay olur mü diye ne biliym ya aslında psikologa gitsem belki faydası olur ama burdada o kadar dil bilmiyorum oturup muhabbet edecek kadar
evet dil bilmemekte zor bugunki arkadasimada uzuldum dil konusunda,,,neyse canim sen o yogun programi bi hazirla ,,buraya yanimizada gelme ,,,ve iliskini soyle uygula derim haftada 3 kez ve kendiniz icin carpismaya calisin ,,,kendiniz istediginiz zaman girin iliskiye ,,ben olsam bide boyle denerdim acikcasi
fotoda pek anlasılmıyor dıger cızgı ama sılık cızgı varsa olma ıhtımalı cok yuksek. ıns hamılesındır
fotoyu yükledim canım ama cep telefonum iyi cekmiyo malesef zaten cok belli belirsiz cıktı.. umutlanmakta istemiyorum.. korkuyorum acıkcası ..
foto kötü cıktı zaten .. belli olmuyo bile amannn bosa inanmıyorum valla artık
Ben çıkıyorum kızlar hepiniziçok uykum var yazamiyorum duanızı eksik etmeyin ins
Ben çıkıyorum kızlar hepiniziçok uykum var yazamiyorum duanızı eksik etmeyin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?