Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

foto kötü cıktı zaten .. belli olmuyo bile amannn bosa inanmıyorum valla artık

yok canım adetimde bi düzensizlik olmazdı en fazla 1-2 gün su an 1 hafta oldu.. belirsizlik cok zor.. kendimi en iyi kendim anlıyorum su an .. cünkü bu korkuyu ii biliyorum.. rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın

evet silik buu ,,canim eger sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu olur cizgiler,,sabah oyle dene bide,,,gec dollenme olmustur bu yuzden 1 haftaya ragmen silik cikmis olabilir ,,,

canım 3. günü yaptım bu iki testide en son cektigimi pc kamerasından cektim arkadas söyledi sagolsun .. ikiside aynı şekilde

perim kiz sende su sweett in yaptigi listeden yap kiz nohutu bizde takip edelim ,,nasil yapiliyo swete sor bende bilmiyorum ,,sen ogren insallah seninde bana ogretecegin gun gelir

su an testim yok ama sabah alıp yaparım inşallah.. hayırlısı allahın dedigi olur .. rabbim isteyen herkeze versin inş. aratmasın bizleri..

ikisinide aynı gün yaptım ve farklı markalar aldım..

yarın sabah ilk idrarınla yappppp. baklımmmm :)))))))))))))).inşallah hamişsindir... hayalimsinin dediği gibi.. erken olabilir ama beta çok hızlı idrara geçiyoo yarın daha net olabilirr hadi inşallahhh varmı testin ..........

su an testim yok ama sabah alıp yaparım inşallah.. hayırlısı allahın dedigi olur .. rabbim isteyen herkeze versin inş. aratmasın bizleri..

aman çişini tut sabah bi koşu al gel burdada haber et olur mu merak ederim ben şimdi .... hadi inşallah canım hamişsindirrrrrrrrrrrrr

aman çişini tut sabah bi koşu al gel burdada haber et olur mu merak ederim ben şimdi .... hadi inşallah canım hamişsindirrrrrrrrrrrrr

tamam canım.. yarın yapıp olumlu yada olumsuz haber vericem.. beni dinlediniz saolun hakkınızı helal edin.. simdi cıkıyorum hayırlı geceler inş.

tamam canım.. yarın yapıp olumlu yada olumsuz haber vericem.. beni dinlediniz saolun hakkınızı helal edin.. simdi cıkıyorum hayırlı geceler inş.

hayirli gecelerr

KIZLAR YA BENDE CIKICAM BENIM GOZLER GIDIYOO ,COK HALSIZIM SABAH ERKEN YINE KALKILACAK BARI BIRAZ UYKUMU ALAYIM ,,,,SIZLERI SEVIYORUM CANLARIM iyi geceler tatli ruyalar perim -swet-haletrn mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…