foto kötü cıktı zaten .. belli olmuyo bile amannn bosa inanmıyorum valla artık
bide buna bakın kızlar..(
evet silik buu ,,canim eger sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu olur cizgiler,,sabah oyle dene bide,,,gec dollenme olmustur bu yuzden 1 haftaya ragmen silik cikmis olabilir ,,,
yarın sabah ilk idrarınla yappppp. baklımmmm :)))))))))))))).inşallah hamişsindir... hayalimsinin dediği gibi.. erken olabilir ama beta çok hızlı idrara geçiyoo yarın daha net olabilirr hadi inşallahhh varmı testin ..........
ikisinide aynı gün yaptım ve farklı markalar aldım..
:26: hiiiii???????? ne listesi kız sweett????????
perim kiz sende su sweett in yaptigi listeden yap kiz nohutu bizde takip edelim ,,nasil yapiliyo swete sor bende bilmiyorum ,,sen ogren insallah seninde bana ogretecegin gun gelir
su an testim yok ama sabah alıp yaparım inşallah.. Hayırlısı allahın dedigi olur .. Rabbim isteyen herkeze versin inş. Aratmasın bizleri..
su an testim yok ama sabah alıp yaparım inşallah.. hayırlısı allahın dedigi olur .. rabbim isteyen herkeze versin inş. aratmasın bizleri..
hamılelık takvımınden bahsedıyor sanırsam.
:26: Hiiiii???????? Ne listesi kız sweett????????
aman çişini tut sabah bi koşu algel burdada haber et olur mu merak ederim ben şimdi .... hadi inşallah canım hamişsindirrrrrrrrrrrrr
aman çişini tut sabah bi koşu algel burdada haber et olur mu merak ederim ben şimdi .... hadi inşallah canım hamişsindirrrrrrrrrrrrr
tamam canım.. yarın yapıp olumlu yada olumsuz haber vericem.. beni dinlediniz saolun hakkınızı helal edin.. simdi cıkıyorum hayırlı geceler inş.
tamam canım.. Yarın yapıp olumlu yada olumsuz haber vericem.. Beni dinlediniz saolun hakkınızı helal edin.. Simdi cıkıyorum hayırlı geceler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?