Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayirli gecelerr

KIZLAR YA BENDE CIKICAM BENIM GOZLER GIDIYOO ,COK HALSIZIM SABAH ERKEN YINE KALKILACAK BARI BIRAZ UYKUMU ALAYIM ,,,,SIZLERI SEVIYORUM CANLARIM iyi geceler tatli ruyalar perim -swet-haletrn mucuk

tamam peteğimmm
iyi geceler bende çıkıcammmm sweetten öğreniyimm :))))))))

hmmm:44: tamam ogrendiginde yaparasin ozaman ,,hadi ben kactim ,gulu gulu

doktorun soylemedimi sana canim ,,burda ilk kotrolde tarihi yapistiriverirler

sölemedi ya cumartesi çağırdı haftaya daha yeni ya bide mesayı saatinden sonra gittik...5 ten sonra nöbetçiymiş... hastane boştu kan bile almadı... utrasona baktı bide bana nelerle karşılaşacağımı anlatıı... albay doktor... askeri doktor...

Perım yaa sen adet olucakmıs gıbı hıssedıon mu? Sankı akıverek gıbı gelıo bana. Arada bakıom gelmıs mı dıe

Perım yaa sen adet olucakmıs gıbı hıssedıon mu? Sankı akıverek gıbı gelıo bana. Arada bakıom gelmıs mı dıe

Aynı valla bende adet sancisiyla aynı birden oluyo.... Bugün doktorda dedi hatta ben söylemeden... Adet olacakmış sin gibi olur bunlar normal dediiiiiii

aynı valla bende adet sancisiyla aynı birden oluyo.... Bugün doktorda dedi hatta ben söylemeden... Adet olacakmış sin gibi olur bunlar normal dediiiiiii
ınsan pınpırıklı oluyo yaa ıyıce. Rabbım saglık sıhat versın ıns kucaklarımıza almayı nasıp etsın

Bende gidimmm Sweeett tatlım burda baya geç olduuuu ne bicim Hamis kadınım uykum yok ama yatmam lazım cok geç oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…