Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

valla daha dr a falan gitmdeik ama ben haftaya bi kadın doğuma uğrucam. folik aside başlamak lasım diolar. onuda daha dr vermeden ben alıp başlasamolurmu bilmiom. henüz hazırlıksız başlıos

bence bir sıkıntı olmaz başla ben çarşamba gittim veriyo herkese doktorda anladığım reçeteylede satılmıyo mu nedir verdiğim kağıdı geri verdi bana çocuk 1,5 lira bişey aldı hatta ....

kızlar ben bu haftasonu gidiyorum. herkes kendine çok iyi baksın. 2-3 hafta yokum. artık döndüğümde haberimi veririm. inşallah size diyebilirim. öpüyorum hoşçakalın

HERKESE GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN............
benim reglime 2 gün falan kaldı. çok heyecanlıyıııımmm....yalnız birkaç gündür hafif hafif midem bulanır gibi oluyor. yani kusacak derecede değil ama kendini de belli ediyor. ama regl olacakmış gibi de şişim ben.

hayırlısı olsun canım senin için....

günaydın kızlaar. umudum ağustos diyebilirim artık. ama batı düşünüp taşınıp hesaplamam lazım. sabah uyandığımda kırmızılar çoktan teşrif etmişlerdi.hayalim ateş ölçümü doğru. gerçekten ateş ölçümüne göre yumurtladığım gün doğru. ve ateşim bu sabah 36.3'e düşmüştü. ateş ölçümü sayesinde boşa umutlanmadım test yapmadan kırmızılar geldi... herkese tavsiye ediyorum ateş ölçümünü... hadi bakalım ağustos yolcusu kalmasın

günaydın sanadaaaa benim sabahları fazla enerjim nedenseee hep bi kelimeleri uzatasım var aklımca bağıra çağıra günaydınlaşıyorum bebişin hayırlı zamanda gelsin ama bekletmesin seni de cicim inşallah ...

kız ne ara vericen. bilimsel olarak öyle mola diye bir şey yok ki. ne zaman hazır hissedersen başlarsın yeniden...

kızım bilimsel olarak yokta 2 doktora gittim ikiside 3 ay dedi nedennn....ben hazırımda rahim hazır mı acaba tekrar eder diye korkumdan en azından ramazanda orucumu da tutayım borçsuz çalışmalara başlayım bari...

kız ne ara vericen. bilimsel olarak öyle mola diye bir şey yok ki. ne zaman hazır hissedersen başlarsın yeniden...

küçük bir araştırmayla şöyle bi yazı gördüm "Düşük olduktan sonra ilk adeti beklemek lazım. İlk adet yirmibirinci, otuzbirinci ve kırkbirinci gün de olabilir. 1. gün de olabilir. Adeti bekledikten sonra eğer hasta kendisini iyi hissediyorsa denemeye başlamasında hiçbir neden yok. Ama zor bir düşük olayı oldu, kanaması olduysa vücudun toparlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra vücut tekrar eski sağlık dönemine girdikten sonra gebeliğin olmasını öneriyoruz. " ya benim kanamam çok olmadı ağrı sızı hiç olmadı ilk adetten sonra denemeye başlayabilir miyim acaba

kız ben doktor olduğumdan düşük yaptığımda yabancı bilimsel yazıların altını üstüne getirmiştim. böyle bir şey yok. hemen kişi ne zaman isterse deniyor. ama dünyanın dört bir yanında doktorların bu konuda değişik uygulamaları var. kimisi hemen diyo kimi 6 ay kimi 1 ay kimi 3 ay bekle diyo. bişey olmaaaaz korkmaaa

okito baby ben ramazana ilk adetimi olurum diye düşünüyorum folik asidede başladım ahada onadan sonra beni kimsecikler tutamaz

orkidem üzülme canım bunda da vardır bi hayır inşallah gelicek bebişlerimiz doğru zamanda canım benim benim de bu ay olmucak içime öyle doğuyo beraber bekleriz ağustosu hiç akıntım yok benim bu ay neden acaba? geçen ay çok akıntım vardı bu ay hiç bişe yok

tesekkürlerrr caannıımmmm...inşallah bebişlerim tutunmustur sıkı sıkııı...simdilik kafam rahat inşallah böyle devam ederiimm
sende nohutun kesesini görmüşsüünn neee ggüüzzeellll bu arada tam nohutt perim yaa 9.6 mm teyzesii sevsiinn onuuuu aaaayyyyy

deryam senin işlem tamam demi canım inşallah ikizdir bi kerede iki tane süper olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…