selam kızlar nasılsınız
ben bugün rahim filmimi çektirdim
sonuç çok iyi tüpler falan benim psikoo gitti iyice
doktorla çemkire çemkire film çektirdim pislik herif yer cücesi hatta geri zekalı
hemşireler bile ağlayacaklardı okadar şey yaşadım 16 aydır hiç bu kadar kötü olmamıştım
adam manyaktı
eşim röntgen odasından çıktığımda taanıyamadı inşallah bununla biter ve kimse benim yaşadığımı yaşamaz
bugün kısa kalcam sizinde tadınızı kaçırmayım
deryam ne yaptı inşalllah sonuçlar iyidir dün fetih okudum ona
Oyle soyluyorlarda gecen yıl bende oyle yaptım tutmadı sonra herkes bana kızdı sen yatmadın diye ne biliym ya aşılama ortalama 7 8 bin tl tüp bebek 25 30 arası
deryam senin işlem tamam demi canım inşallah ikizdir bi kerede iki tane süper olur valla
kizlar birazcik gecmise bakabildim ,,online olarak asagida ismim kalsinben baska sayfaya gececem mecbur,,sabah sigortacida randevum var gidecem, su belgeleri halletmeye calisiyorum pc den ,,hala da bitmedi ,,bi yarim saate biter ,donerimm,, benim bu isler hic bitmiyooo
okudugum kadariylaa PERIM kesyi gormus sun canim gozun aydinn
H-DERYA evine donmuss ,,,gecmis olsun canim ,,hayirlisini diliyorum ,,ikiz annecigimizz
evet canım tedavi aşaması bitti artık yatıştayım16 temmuzu beklicez artıkkk
bende çok istiyorum ikiz olmasını ama hayırlısı nasılsa öyle olsunn....
günaydın kızlaar. umudum ağustos diyebilirim artık. ama batı düşünüp taşınıp hesaplamam lazım. sabah uyandığımda kırmızılar çoktan teşrif etmişlerdi.hayalim ateş ölçümü doğru. gerçekten ateş ölçümüne göre yumurtladığım gün doğru. ve ateşim bu sabah 36.3'e düşmüştü. ateş ölçümü sayesinde boşa umutlanmadım test yapmadan kırmızılar geldi... herkese tavsiye ediyorum ateş ölçümünü... hadi bakalım ağustos yolcusu kalmasın
canıımm beenniimmm çoookk geeççmmiişş ollssuunnnn yaaaa....
saallaaakkk adaaammm böyle insanlık mı olurr sonuçta hastanı motive etmelisiinn piisslliikkkk!!!!
tabiki o moralle kendini kasmıssındır canım benimmm yaaa....ben anestezili yaptırmıstım sorunumdan dolayı...
sonucunun iyi olmasına çok sevindim tatlım...
şimdi daha iyiyim canım
ama dün yaşadıklarım tam bir kabustu
ben onun hastası değilim ya benim doktora sinir oluyolar ama ilk gittiğimde şikayet edecem ben o adamı
hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim
neyse inşallah bitecek deryam
boşver beni sen ne yaptın bittimi tranferin
kolay oldumu biz ağustosta yapacaz inşallah
senin ikizinde bizimledir inşallah teyzesi yesin onlarıııııı
10 gün sonra öğrencez mi herşeyi inşallah
günaydın kızlaar. umudum ağustos diyebilirim artık. ama batı düşünüp taşınıp hesaplamam lazım. sabah uyandığımda kırmızılar çoktan teşrif etmişlerdi.hayalim ateş ölçümü doğru. gerçekten ateş ölçümüne göre yumurtladığım gün doğru. ve ateşim bu sabah 36.3'e düşmüştü. ateş ölçümü sayesinde boşa umutlanmadım test yapmadan kırmızılar geldi... herkese tavsiye ediyorum ateş ölçümünü... hadi bakalım ağustos yolcusu kalmasın
inşallah hayırlısıyla bu zor günleri de atlatırız tatlım..transferim de her zaman olduğu gibi anestezili olduoraya girdiğimde hemsire uzun uzun konustu benimle opu da kendimi kasarak uyanmısım rahatlamam için uğrastı pozisyonu da ben uyuduktan sonra verdiler ben çok heyecan yapıyorum da bu arada...
doktor transferimin basarılı geçtiğini ve umutlu olduğunu belirtti hayırlısı nasibimde varsa olur...
tüp bebek tedavisi hiç stres yaratmasın canım inanki nasıl basladı bitti anlamadım gerçektenben ki çok kafaya takan insan hepsini geride bıraktım çok şükür..su anda hiç olmadığım kadar rahatım..evimdeyim yatıştayımm ooohhhhh ama sonlara doğru ne olur bilememmm
orkidem üzülme canım bunda da vardır bi hayır inşallah gelicek bebişlerimiz doğru zamanda canım benimbenim de bu ay olmucak içime öyle doğuyo beraber bekleriz ağustosu hiç akıntım yok benim bu ay neden acaba? geçen ay çok akıntım vardı bu ay hiç bişe yok
orkidem dijital aletle mi ölçüyosun ateşini hangi marka?
canım üzüldüm bende ağustosta tüpe gidecez inşallah birlikte hamişizzz
ayyy kiz seni merak ettim diye girdim haa ,,evin isi oldugu gibi duruyor ,,,disarda isim yeni bitti eve geldim.. cook gecmis olsun agustos sana ugur getirir insallah ,,ki bende ogustosa kalcam gibime geliyorr,,,bende sistim adet olcakmisin gibi,,,
kiz ates isi dogru demek ,,ben hic olcmedim bata 4 gun var sabah baslasam son gunlerinkine baksam olurmu acep ? :44::44:
kızlar valla 3 gün önce ateş düşmeye başlayınca adet olacağımı anladığımdan üzülüp ağlayınca bugün pek sürpriz olmadı ve gerçekten üzülmedim. inançlıyım çook şükür. isyanım yok Rabbime. hayırlısı diyorum hep demekki daha hayırlı zaman olmamış. bir gün Allah nasip ederse olacağız zaten. kasmaya gerek yok. violem ben eczaneden dijital diyerek aldım. markasını bilmiyorum. her sabah 5'de ölçüyorum. istersen 6-7 gibi de ölçebilirsinviole ve hayalim inşallah gerek kalmaz bununla uğraşmanıza. sizi seviyorum ve işe dönüyorum
kızlar valla 3 gün önce ateş düşmeye başlayınca adet olacağımı anladığımdan üzülüp ağlayınca bugün pek sürpriz olmadı ve gerçekten üzülmedim. inançlıyım çook şükür. isyanım yok Rabbime. hayırlısı diyorum hep demekki daha hayırlı zaman olmamış. bir gün Allah nasip ederse olacağız zaten. kasmaya gerek yok. violem ben eczaneden dijital diyerek aldım. markasını bilmiyorum. her sabah 5'de ölçüyorum. istersen 6-7 gibi de ölçebilirsinviole ve hayalim inşallah gerek kalmaz bununla uğraşmanıza. sizi seviyorum ve işe dönüyorum
Herkese hayirli cumalar , nasilsiniz kizlar?
Herkese hayirli cumalar , nasilsiniz kizlar?
slm kıslar hayırlı cumalar ve hayırlı haberlerle inşallahh...
geçmişi okudum geldim
fena degil canim ,evde isim cok fazla kalamicam burda ,,sen nasilsin ??? bebis nasil ??
Kolay gelsin canim benimde bulantim var yatiyorum. Dunde ikindi vakti yatmisim hastagibiyim. Istah falanda kalmadiama gene halimden memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?