Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canıımm beenniimmm çoookk geeççmmiişş ollssuunnnn yaaaa....
saallaaakkk adaaammm böyle insanlık mı olurr sonuçta hastanı motive etmelisiinn piisslliikkkk!!!!
tabiki o moralle kendini kasmıssındır canım benimmm yaaa....ben anestezili yaptırmıstım sorunumdan dolayı...
sonucunun iyi olmasına çok sevindim tatlım...

sağol tatlımmmm döndüm evime çok şükürrr....inşallah ikiz annesi olmak nasip olurr

canım üzüldüm bende ağustosta tüpe gidecez inşallah birlikte hamişizzz

şimdi daha iyiyim canım
ama dün yaşadıklarım tam bir kabustu
ben onun hastası değilim ya benim doktora sinir oluyolar ama ilk gittiğimde şikayet edecem ben o adamı
hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim
neyse inşallah bitecek deryam

boşver beni sen ne yaptın bittimi tranferin
kolay oldumu biz ağustosta yapacaz inşallah
senin ikizinde bizimledir inşallah teyzesi yesin onlarıııııı
10 gün sonra öğrencez mi herşeyi inşallah

inşallah hayırlısıyla bu zor günleri de atlatırız tatlım..transferim de her zaman olduğu gibi anestezili oldu oraya girdiğimde hemsire uzun uzun konustu benimle opu da kendimi kasarak uyanmısım rahatlamam için uğrastı pozisyonu da ben uyuduktan sonra verdiler ben çok heyecan yapıyorum da bu arada...
doktor transferimin basarılı geçtiğini ve umutlu olduğunu belirtti hayırlısı nasibimde varsa olur...

tüp bebek tedavisi hiç stres yaratmasın canım inanki nasıl basladı bitti anlamadım gerçekten ben ki çok kafaya takan insan hepsini geride bıraktım çok şükür..su anda hiç olmadığım kadar rahatım..evimdeyim yatıştayımm ooohhhhh ama sonlara doğru ne olur bilememmm

ayyy kiz seni merak ettim diye girdim haa ,,evin isi oldugu gibi duruyor ,,,disarda isim yeni bitti eve geldim.. cook gecmis olsun agustos sana ugur getirir insallah ,,ki bende ogustosa kalcam gibime geliyorr,,,bende sistim adet olcakmisin gibi,,,

kiz ates isi dogru demek ,,ben hic olcmedim bata 4 gun var sabah baslasam son gunlerinkine baksam olurmu acep ? :44::44:

Son düzenleme:

hayirlisi olsun deryam ,,herseyi atlatigina sevindim,,,,bebisler in haberinide aliriz insallah kisa zamanda

orkidem dijital aletle mi ölçüyosun ateşini hangi marka?

canım üzüldüm bende ağustosta tüpe gidecez inşallah birlikte hamişizzz

kızlar valla 3 gün önce ateş düşmeye başlayınca adet olacağımı anladığımdan üzülüp ağlayınca bugün pek sürpriz olmadı ve gerçekten üzülmedim. inançlıyım çook şükür. isyanım yok Rabbime. hayırlısı diyorum hep demekki daha hayırlı zaman olmamış. bir gün Allah nasip ederse olacağız zaten. kasmaya gerek yok. violem ben eczaneden dijital diyerek aldım. markasını bilmiyorum. her sabah 5'de ölçüyorum. istersen 6-7 gibi de ölçebilirsin viole ve hayalim inşallah gerek kalmaz bununla uğraşmanıza. sizi seviyorum ve işe dönüyorum

bizde seni seviyoruz canim hayirli isler

canım orkidem inancımız olmasa bu kadar azimli olur muyuzki
inşallah yeni ay yeni umut hakımızda hayırlısı güzel zamanda güzel ve hayırlı evlatlar ver bizlere Allahım

Kolay gelsin canim benimde bulantim var yatiyorum. Dunde ikindi vakti yatmisim hastagibiyim. Istah falanda kalmadi ama gene halimden memnunum

ayy genelde çubuk kraker yiyorlar
inşallah çabucak geçer:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…