slm kıslar hayırlı cumalar ve hayırlı haberlerle inşallahh...
geçmişi okudum geldim
kızım 30 sayfa ne ara devirdiniz ya sabahları allak bullak ediyonuz beni yaw:37......
kızlar ben bu haftasonu gidiyorum. herkes kendine çok iyi baksın. 2-3 hafta yokum. artık döndüğümde haberimi veririm. inşallah sizediyebilirim. öpüyorum hoşçakalın
HERKESE GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN............
benim reglime 2 gün falan kaldı. çok heyecanlıyıııımmm....yalnız birkaç gündür hafif hafif midem bulanır gibi oluyor. yani kusacak derecede değil ama kendini de belli ediyor. ama regl olacakmış gibi de şişim ben.
ayy genelde çubuk kraker yiyorlar
inşallah çabucak geçer:26::26:
sanada hayırlı cumalar canım
nasılsın bebiş nasıl
Amin insallah canim su ve sut icebiliyorum bide bol limonlu salata onlar anca ferahlatiyor innsallah fazla surmez.
iyi bari neler su bile içemeyenler var şükür
kız ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar ya kızmı olacak acaba
inşallah hayırlısıyla bu zor günleri de atlatırız tatlım..transferim de her zaman olduğu gibi anestezili olduoraya girdiğimde hemsire uzun uzun konustu benimle opu da kendimi kasarak uyanmısım rahatlamam için uğrastı pozisyonu da ben uyuduktan sonra verdiler ben çok heyecan yapıyorum da bu arada...
doktor transferimin basarılı geçtiğini ve umutlu olduğunu belirtti hayırlısı nasibimde varsa olur...
tüp bebek tedavisi hiç stres yaratmasın canım inanki nasıl basladı bitti anlamadım gerçektenben ki çok kafaya takan insan hepsini geride bıraktım çok şükür..su anda hiç olmadığım kadar rahatım..evimdeyim yatıştayımm ooohhhhh ama sonlara doğru ne olur bilememmm
Bende ruyamda biseyler gordum sanirim kiz olucak. Bide sabah ruyamda evdeki orumcek aglarini temizliyorum sonra koltuga gecip oturuyorum. Annemde iki kocaman orumcegi alip birini sag omzuma birini sol omzuma koyuyor. İkizmi geliyyy acep
ayyy ne güsel olur bi taşla 2 bebişş:) ikiz yapma yolunu bilsem bu ay o yöntemle çalışırım
canım tüp bebek bölümünden de yazmıştım sana, tüp bebeği nerede yaptırdın? çok merak ettim. ben orhan özdiller'i düşünüyorum elazığ ufukta, bilgin var mı?
Hoppp yine bennnnnnnnnnnn geldimmmmm
bende sanırsam ağustosa kalcam cünküüüüüü şiş şişş dolaşıyorum ortalıkta
bu kadar kisi bi araya gelmisken birakasim gelmiyor amacikmak zorundayim; gulu gulu
kizlar benim ovu testim 2 gun ust uste poztf cikmistiya 3 gun ust uste yaptk ama dun aksam benim ko2m dusuncesiz davranip yine uyuyakaldgi icin yapamadm sabah yapicaktim ama cok sinirlendim dusuncesizlik yapip uyumasina bu rahatligina cok sinir oluyorum kavga ettik kiziyorm susuyor saygsizsn diyorum ne olmus uyuya kalmissam diyor cok rahat biktim bu rahatlgndan ya kizlar ben nasil ders vereblrm bu adama hep herseye ben kosusturuyorum cok sacma dimi neyapaym kizlar cocuk istediginede eminim
ya aksamlari cosuyoruz biz ,,ne yapalim bizde uyuku yok kaybetik bulamiyoruzsenin bat nezaman canim ???
,,
al bendende okadar
ayyy ne güsel olur bi taşla 2 bebişş:) ikiz yapma yolunu bilsem bu ay o yöntemle çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?