Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızım 30 sayfa ne ara devirdiniz ya sabahları allak bullak ediyonuz beni yaw :37......

ya aksamlari cosuyoruz biz ,,ne yapalim bizde uyuku yok kaybetik bulamiyoruz senin bat nezaman canim ???
kızlar ben bu haftasonu gidiyorum. herkes kendine çok iyi baksın. 2-3 hafta yokum. artık döndüğümde haberimi veririm. inşallah size diyebilirim. öpüyorum hoşçakalın

iyi tatiler canim ins guzel haberlerle donersin bizlere

canim orkidecigim den sonra sira senin di galiba zaten bat olarak:26: ,sonrada ben :18::18:hadi hayirlisi guzel haberler bari senden gelir ins,,

Son düzenleme:
Amin insallah canim su ve sut icebiliyorum bide bol limonlu salata onlar anca ferahlatiyor innsallah fazla surmez.

iyi bari neler su bile içemeyenler var şükür
kız ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar ya kızmı olacak acaba

iyi bari neler su bile içemeyenler var şükür
kız ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar ya kızmı olacak acaba

Bende ruyamda biseyler gordum sanirim kiz olucak. Bide sabah ruyamda evdeki orumcek aglarini temizliyorum sonra koltuga gecip oturuyorum. Annemde iki kocaman orumcegi alip birini sag omzuma birini sol omzuma koyuyor. İkizmi geliyyy acep

canım tüp bebek bölümünden de yazmıştım sana, tüp bebeği nerede yaptırdın? çok merak ettim. ben orhan özdiller'i düşünüyorum elazığ ufukta, bilgin var mı?

Bende ruyamda biseyler gordum sanirim kiz olucak. Bide sabah ruyamda evdeki orumcek aglarini temizliyorum sonra koltuga gecip oturuyorum. Annemde iki kocaman orumcegi alip birini sag omzuma birini sol omzuma koyuyor. İkizmi geliyyy acep

ayyy ne güsel olur bi taşla 2 bebişş:) ikiz yapma yolunu bilsem bu ay o yöntemle çalışırım

kizlar benim ovu testim 2 gun ust uste poztf cikmistiya 3 gun ust uste yaptk ama dun aksam benim ko2m dusuncesiz davranip yine uyuyakaldgi icin yapamadm sabah yapicaktim ama cok sinirlendim dusuncesizlik yapip uyumasina bu rahatligina cok sinir oluyorum kavga ettik kiziyorm susuyor saygsizsn diyorum ne olmus uyuya kalmissam diyor cok rahat biktim bu rahatlgndan ya kizlar ben nasil ders vereblrm bu adama hep herseye ben kosusturuyorum cok sacma dimi neyapaym kizlar cocuk istediginede eminim

kızma ama eşin kadar rahat olmayı cok isterddimm cünkü stres yokken bebiş daha rahat oluyr herkes öyle diyr...sende cok sıkma kendini kocana hic bişey yapamassın ne yaparsan bu stresle kendine yaparsın

ya aksamlari cosuyoruz biz ,,ne yapalim bizde uyuku yok kaybetik bulamiyoruz senin bat nezaman canim ???

,,

Bende akşam az giriyorum nete eve zor atıyom kendimi sonra sabah sayenizde allak bullak benim adet çok düzenliydi bende bi düşük yaptım bu ay sürprize oynuyorum hahahah

ayyy ne güsel olur bi taşla 2 bebişş:) ikiz yapma yolunu bilsem bu ay o yöntemle çalışırım

Bende yontem bilmiyorum fakat gecen yasli teyzenin biride beni gormus oda iki omzumda kusla hemde cokta istiyorum ama o bilmiyordu ikiz istedigimi kendi dedi ikizin olucak heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…