- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
sen ne yaşarsan bende onu yaşıyoyrm kankimsen hamiş kalınca bende kalırım herhaled
Bende yontem bilmiyorum fakat gecen yasli teyzenin biride beni gormus oda iki omzumda kusla hemde cokta istiyorum ama o bilmiyordu ikiz istedigimi kendi dedi ikizin olucak heralde.
kikikiki herhaldains beraber oluruzda onumuzdeki ay gibi gorunuyoo ,,akintim bugun az gibi gobekte sis ,,umutta kalmadi anlicagin ,,hayirlisi
oğlan uyutur derler belki kızçen olacaktır
tesekkürlerrr caannıımmmm...inşallah bebişlerim tutunmustur sıkı sıkııı...simdilik kafam rahat inşallah böyle devam ederiimm
sende nohutun kesesini görmüşsüünn neee ggüüzzeellllbu arada tam nohutt perim yaa 9.6 mm teyzesii sevsiinn onuuuu aaaayyyyy
hadi hayırlısı yakında zaten belli olacak sağlıklı akıllı ve hayırlı olsunlar inşallahhh
kizlar benim ovu testim 2 gun ust uste poztf cikmistiya 3 gun ust uste yaptk ama dun aksam benim ko2m dusuncesiz davranip yine uyuyakaldgi icin yapamadm sabah yapicaktim ama cok sinirlendim dusuncesizlik yapip uyumasina bu rahatligina cok sinir oluyorum kavga ettik kiziyorm susuyor saygsizsn diyorum ne olmus uyuya kalmissam diyor cok rahat biktim bu rahatlgndan ya kizlar ben nasil ders vereblrm bu adama hep herseye ben kosusturuyorum cok sacma dimi neyapaym kizlar cocuk istediginede eminim
gerçkmi :26: hayırlısııı bakalımm...
inallah bebişlerin tutunmuştur sana...
evet tam nohuttttdertoşşş senin kilerde mercimektir...
benim nohutum mercimeği döver.... :)))))) ama iki mercimek voltran oluşturursa :26:beninm nohutun hiç sansı yok.....
ayy ne güzel inşllah 16 sında güzel haberler alırızzz.....
kızma ama eşin kadar rahat olmayı cok isterddimm cünkü stres yokken bebiş daha rahat oluyr herkes öyle diyr...sende cok sıkma kendini kocana hic bişey yapamassın ne yaparsan bu stresle kendine yaparsın
canım sen stres yaparak kendine zarar veriosun. boşver zaten 2 günden birini değerlendirmemişmiydin. Allah can verecekse kocan 1 ay yatsa 1 gün çalışsa o günde tutar. yapma böyle bu dönemlerde çalışmalarda stres iyi değil. sende onun gibi rahat ol bak nasıl üstüne düşer.
benimki daha düne kadar ben çok istiodumne zaman yapcas diyip duruyodum yapmıyo bebiş çekio kabzo kendini. sonra dedim istersennn. bende hiç oralı olmadım allah ne zaman yazdıysa dedim üstüne varmadım. adam şimdi kendi çarpışma planları yapıo gün sayıyo.
bu erkeklere fazla bişeyiistedini belli edip üstüne düşersen inadına tersini yapıolar. bu yüzden kendini strese sokma bence. çalışma gününde topladığın mahsullere yazık etcen kızzz
gerçkmi :26: hayırlısııı bakalımm...
inallah bebişlerin tutunmuştur sana...
evet tam nohuttttdertoşşş senin kilerde mercimektir...
benim nohutum mercimeği döver.... :)))))) ama iki mercimek voltran oluşturursa :26:beninm nohutun hiç sansı yok.....
ayy ne güzel inşllah 16 sında güzel haberler alırızzz.....
Aklımda öyle kalmış erkek milletinin ağırlığı tembelliği bebeklikten hatta nohutluktan başlıyo demekki
kesinlikle hak veriyorum hatta adam istekli olsa yeterki plan yap işler aksi gidiyo biraz akışına bırak biraz rahatla birazda senden fazla yorulduğunu kabul et o işte
hahahahahhhhh öldürdün beni gülmekteennnnmercimekleriimm beenniimmm nohutumuzu sever onlaarr cici yaparlarr teyzessiiii
kiz ben ameliyathane hemsiresym gun boyu popom yer gormez uje bu hafta 3 gun gece 10 da ciktim yok anam rahatlik dedim zaten onumuzdki ay kendini toplamazsan korunmaya baslicm bosa tek basima caba sarfdyrm en azindan beklentm olmaz uzulmem dedim olan kadinlara oluyr
ya kıslar bişi sorcam ben henüz dr a gitmedim bi ön muayene için . folik asit kullanımını araştırıyorumda çoğu yerde gebelikten 3ay önce kullanmak gerekli dio. dr yazmasada alıp kullanabiliomuşsun. dr a danışmadan ilaç almayıda sevmem ama alsammı karar veremedim.dr kontrolüne gidenler engin bilgileriniz neler bu konuda
ay bide kilo aldırıomuş yazıo ya bu ...zaten şiştim de şiştim
ya kıslar bişi sorcam ben henüz dr a gitmedim bi ön muayene için . folik asit kullanımını araştırıyorumda çoğu yerde gebelikten 3ay önce kullanmak gerekli dio. dr yazmasada alıp kullanabiliomuşsun. dr a danışmadan ilaç almayıda sevmem ama alsammı karar veremedim.dr kontrolüne gidenler engin bilgileriniz neler bu konuda
biri kırmızı dieri yeşil mercimek olur inşallah... bende nohutu birinden birine kakalarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?