Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

haklisin canim bu ay sonu spermiogram yaptirmamz lazm o bisey demedn gotrmym onu dr a dr benim tanidk o sorsun ne zaman, gitcez die korunuyrmda dicem

perim
ydbuge kullanıcısından alıntı
ya kıslar bişi sorcam ben henüz dr a gitmedim bi ön muayene için . folik asit kullanımını araştırıyorumda çoğu yerde gebelikten 3ay önce kullanmak gerekli dio. dr yazmasada alıp kullanabiliomuşsun. dr a danışmadan ilaç almayıda sevmem ama alsammı karar veremedim.dr kontrolüne gidenler engin bilgileriniz neler bu konuda

ay bide kilo aldırıomuş yazıo ya bu ...zaten şiştim de şiştim
ben 6,5 aydır kulanıyorum evet başlamak çok daha iyi ... ben dün doktora kullandığımı söledimm ... çok iyi etmişsin dedei... folicplus kullandım ben iyi dedi... daha yüksek doz ve tek içinlik folbiol verdi buna geçirdi... folic asit zararlı değil zaten fazlası vucuttan atılıyo... bence başla sen...
bu arad kilo yapmıyooo..... :)))))))))))

ay doru diosunuz dr a gidene kadar bi folik asit için gidip alim . gidip birazdan ovu. testi alcam zaten bide folicplus alim. 400 mg mı oluo bu eczacıya sölesem bilir herhal

bide bi sayfada okudum folik asite yönelik erkeklerinde bi diyet programı uygulaması gerekirmiş. spermler için iyi oluomuş. sperm dna sında bi bozukluk varsa hareketsizlik falan...

http://www.kadinlarkulubu.com/vitaminler/33780-folik-asitin-onemi-b-vitamini.html

orkideeemm biz de seni seviyoruz üzülmediğine sevindim iyi çalışmalar canım kolay gelsin sanaaa

kızlar naber çeneniz düşmüş yine ben de kimse yoktur diye işlere daldım çamaşır yıkadım serdim ütü yaptım bi dünya:99: klima karşısında iyi oluyomuş ütü yapmak bi sürüüüü ütülencek şey varmış bi geldim baktım bi sürü sayfa olmuş

............................................

ezcacı bilir merak etme ... folicplus bide folbiol var sor bakalım.... folıcplus 3 tane alman gerekiyo günde ... hepsini tek seferde alabliyomuşun doktor dedi dün... ister buna devam et ister folbiol tek kullan dedii

Bende perinin söylediğini aldım folbiol 5 mg 50 adet var içinde günde tek sefer kullanıyorum, bana evlenmeden önce gittiğim doktor demişti çocuk düşünmeye başlamadan 3 ay önce başla diyede ben süpriz insanıyım bana bebiş düşündüğümden erken gelip daha da erken gitti keşke önce başlasaymışım diyorum erkekte ki etkisini bilmemde rahimde tutunmaya faydası var onu biliyorum bugün de ilacı atmayı unuttum iyiymi

ayyy üstte verdiğim sayfadaki yazanları okuyunca içim şiştiii. allahım sen koru. ben çıkıyorum kıslar hemen bi folicplus ve ovu. testi alıp gelim..faturaları ödimm temizlik yapimmm..ayyyy çok işim var gene yafff

kesinliiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkllllllllllllle haklısınnnnnn

eğer ortak alınmış bi bebek istemiyruz kararı yoksa kendini strese sokup adamı zorlama korunuyrum diyede kandırma bu yüzden büyük kavgalar edeibilrsnz.oluruna bırak hem senin icin daha rahat olcak yinede sen bilirisin tabi

kesinlikle hak veriyorum hatta adam istekli olsa yeterki plan yap işler aksi gidiyo biraz akışına bırak biraz rahatla birazda senden fazla yorulduğunu kabul et o işte

erkekler sırf bebek icin o işi yapmak istemiyrlar istisnalar haric tabi..eşinin kendini arzuladığı icin o işi yapmak istiyorlar ozman günde 4 5 kez bile yapabilirler ,,ne kadar plan yaparsan yap olacağı yoksa olmuyr

haklisin canim bu ay sonu spermiogram yaptirmamz lazm o bisey demedn gotrmym onu dr a dr benim tanidk o sorsun ne zaman, gitcez die korunuyrmda dicem

Korunuyorum de korunma dememde ki kasıt kocişin stres yapıyosa rahatlasın diyeydi,eşin istiyoda rahat davranıyo dedin gibi anladım, gönülsüzce habersiz bebiş yap adama sürpriz olsun diye değildi yanlış anlaşılmasın

erkekler sırf bebek icin o işi yapmak istemiyrlar istisnalar haric tabi..eşinin kendini arzuladığı icin o işi yapmak istiyorlar ozman günde 4 5 kez bile yapabilirler ,,ne kadar plan yaparsan yap olacağı yoksa olmuyr

benim eşimde istiyo ki hatta dış baskıları bile hissetmeye başladı ama iş plan yapmaya gelince aha bu hafta yapmalıyız deyince bütün işler o haftaya biniyo aksilikler yorgunluklar v.s en iyisi korunma akışına bırak yöntemi bence....

evet co dogru anlamssn istiyor ama rahat dvranyr oda beni geriyor korkvmak lazim azda olsa hersey devletten nereye kadar her ay stres stres olma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…