O zaman sende adama korunuyorum de korunma cicimkendince stres yapınca rahatlıyo belki adam çocuk istesede yapmaktan korkuyo olabilir sen korunuyom deyince kendine çeki düzen verir herkeste amacına ulaşır biz çıkarız kerevetine
kzım yazdığımı okumadın mı ben çarşamba gittim öyle muayene falanda etmedi gerçide, foliğin foli çıktı ağzımdan onda bişey yok yazalım dedi sırf onu yazdırmak için gideceksen gitme al 1.5 lira verdim ama muayene olacaksan başka bişeyler için git tabi... zaten vitamin sana bi zararı yok vücutta fazlasını idrarla atıyomuş....
perim
ydbuge kullanıcısından alıntı
ya kıslar bişi sorcam ben henüz dr a gitmedim bi ön muayene için . folik asit kullanımını araştırıyorumda çoğu yerde gebelikten 3ay önce kullanmak gerekli dio. dr yazmasada alıp kullanabiliomuşsun. dr a danışmadan ilaç almayıda sevmem ama alsammı karar veremedim.dr kontrolüne gidenler engin bilgileriniz neler bu konuda
ay bide kilo aldırıomuş yazıo ya bu ...zaten şiştim de şiştim
ben 6,5 aydır kulanıyorum evet başlamak çok daha iyi ... ben dün doktora kullandığımı söledimm ... çok iyi etmişsin dedei... folicplus kullandım ben iyi dedi... daha yüksek doz ve tek içinlik folbiol verdi buna geçirdi... folic asit zararlı değil zaten fazlası vucuttan atılıyo... bence başla sen...
bu arad kilo yapmıyooo..... :)))))))))))
ay doru diosunuz dr a gidene kadar bi folik asit için gidip alim . gidip birazdan ovu. testi alcam zaten bide folicplus alim. 400 mg mı oluo bu eczacıya sölesem bilir herhal
bide bi sayfada okudum folik asite yönelik erkeklerinde bi diyet programı uygulaması gerekirmiş. spermler için iyi oluomuş. sperm dna sında bi bozukluk varsa hareketsizlik falan...
http://www.kadinlarkulubu.com/vitaminler/33780-folik-asitin-onemi-b-vitamini.html
canım sen stres yaparak kendine zarar veriosun. boşver zaten 2 günden birini değerlendirmemişmiydin. Allah can verecekse kocan 1 ay yatsa 1 gün çalışsa o günde tutar. yapma böyle bu dönemlerde çalışmalarda stres iyi değil. sende onun gibi rahat ol bak nasıl üstüne düşer.
benimki daha düne kadar ben çok istiodumne zaman yapcas diyip duruyodum yapmıyo bebiş çekio kabzo kendini. sonra dedim istersennn. bende hiç oralı olmadım allah ne zaman yazdıysa dedim üstüne varmadım. adam şimdi kendi çarpışma planları yapıo gün sayıyo.
bu erkeklere fazla bişeyiistedini belli edip üstüne düşersen inadına tersini yapıolar. bu yüzden kendini strese sokma bence. çalışma gününde topladığın mahsullere yazık etcen kızzz
kiz ben ameliyathane hemsiresym gun boyu popom yer gormez uje bu hafta 3 gun gece 10 da ciktim yok anam rahatlik dedim zaten onumuzdki ay kendini toplamazsan korunmaya baslicm bosa tek basima caba sarfdyrm en azindan beklentm olmaz uzulmem dedim olan kadinlara oluyr
kesinlikle hak veriyorum hatta adam istekli olsa yeterki plan yap işler aksi gidiyo biraz akışına bırak biraz rahatla birazda senden fazla yorulduğunu kabul et o işte
haklisin canim bu ay sonu spermiogram yaptirmamz lazm o bisey demedn gotrmym onu dr a dr benim tanidk o sorsun ne zaman, gitcez die korunuyrmda dicem
cannıııııııımmmmmmmmmmmmm hhheeeeeeeemmmmmmmssssssssoooooooooommmmmmmmmmm ne güzel de gider soğuk soğukk oooohhhhhh uçaraakkk geliyoorruumm heemmeeennnnnhemşommmmmmmm canımmmmmmmmmmm hemşommmmmmmmmmmm biricik hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gel birlikte limonata icelim
erkekler sırf bebek icin o işi yapmak istemiyrlar istisnalar haric tabi..eşinin kendini arzuladığı icin o işi yapmak istiyorlar ozman günde 4 5 kez bile yapabilirler ,,ne kadar plan yaparsan yap olacağı yoksa olmuyr
cannıııııııımmmmmmmmmmmmm hhheeeeeeeemmmmmmmssssssssoooooooooommmmmmmmmmm ne güzel de gider soğuk soğukk oooohhhhhh uçaraakkk geliyoorruumm heemmeeennnnn
ben cıkıyorum kızlar görşürz
2 saat için galbimi gırmaaa banada limonataaaa buzzz gibinnn limonataaa......
geell baaccıımmm geeeelllllsen trabzonun neresindensiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?