Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iremmm kız sana bişey sorcam.trabzondan uzungöle dolmuşlar kalkıyor dimi ne kadar yol parası bilgin vra mı kız

aha ben bu soruyla gider benim adamla kavga ederimmmm... ben daha gitmedim kız uzungöleee yazın götürcem dedi bizim yazda temmuzdan sonra başlıyo özeti bilemiyom cicim ....

ooofff kızlarr ya yatmaktan sıkıldıımmm uuuff ppuuuffff çok da sıcakkkk

kitap okusana biraz kafan dağılır
ahmet ümit öneririm
yada iskender pala
elif şafakta güzeldir bence en güzel zaman kitap okumak için

ahmet ümit öneririm
yada iskender pala

ahmet ümite bayılırım ama bu dönemde okuma bence iskender pala süper gider onu okuuu bu arada süper tercihler berceste elif şafak hariç diğer ikisi bana göre numberone ....

ahmet ümit öneririm
yada iskender pala

canım yaa ben klasik bir sayısalcıyım malesef kitaplarla hiç aram olmadı arkadasımın önerisiyle aldığım birkaç kitap vardı onlardan okuyayım bari bi tane....

gel bana yardım et temizlik yapıyorum

temizliikkk miiiiii ben direkt kaçayıımmmmmm sana kolay geleeee

Sıkıldım falan yok istediğin bişey varsa söyle getirelim kalktığını görmeyim kırarım bacaklarını

teşekkür ettiimm şekeriiimmmm:)))

kızlarrr ben şimdi mutfak pecetesi yapıyorum ceyizlik olarak..tereğe serilcek olanları tam dantel yapıyorum masa örtüsü icin yarım yapcam onları pikocuya vercem öyle olur mu sizce

bende klasik bir sayısalcıyım ama türkiyenin yetiştirdiği tek ve süper polisiye yazarı ahmet ümiti keşfet derim,bayılıyorum polisiyeye tv de csı dışında bişey izlemediğim için eşim yakında ya katil ya komser olacağımızı düşünyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…