Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim bat tam da tatil yapmayı planladğımız günlere geliyr yani kötü haberi o zamanlar alcam

cümledeki hata ne gadanda büyük farkeden el kaldırsın cicim ne diyeceksin pozitif olup güzel haberi tamda tatilde alacam aaaa çok ayıp deryanın bacağını kırarken seninde ağzına biber sürcem haaa

kızlar ben kaçar siz şimdi pazartesi ye kadar arada girsemde beni mahvedersiniz 300 mü 500 sayfa mı okurum hak getire, inşallah güzel haberler alırım ama öptüm hepinizi byee

uffffffffff 4 tane eczaneye gittim de geldim. birinde bile folicplus yokkkkkkkkkk.ovulasyon testide yok . hatta son eczacı gebelik testi demiyosun dimidedi. yok artık dedim yorumsuz çıktım. yuhhhhhhhhhhh

bu hamiş olmak isteyenler nasıl folik asit alak nasıl ovu gününü bulcak yaaa.. bu eczacılar birlik etmiş gelmio artık o ilaç ..aynı laf hepsinde .diğeri varmı diorum oda yok...bencede yok artık yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii

eczanede yoksa depoda getirtmediler mi

benim kırmızılar erken mi gelcek ne ya kasıklarım ağrıyor aslında karnım biraz aşağısı ağrırdı adet döneminde ama bu sefer sol kasığım ağırıyor inceden inceden yavv..aacaba
başka bişeymi oldu üşüttüm mü acepp

cümledeki hata ne gadanda büyük farkeden el kaldırsın cicim ne diyeceksin pozitif olup güzel haberi tamda tatilde alacam aaaa çok ayıp deryanın bacağını kırarken seninde ağzına biber sürcem haaa

ccicim adet dönemimde karnım şişer 2 aylık hamiş gibiyim şimdik yani o yüzden umudum bidahaki aya artık nasip diyorum

offf markete gittim geldim mahvoldum çok sıcak yaa... akşam kaynanam bize geliyomuş kalmaya mutlu haberi az önce aldım

rümeysa benim de karnım 2 aylık gibi sinir oluyorum kendime ben de mi adet olcam ki zati bu aydan ümitli deilim akıntım falan da hiç gelmedi geçen ay 4 gün önce adet olmuştum hayatımda ilk defa inşalah bu ay gününde gelir bari

benim bata 6 gun kaldı seninki nezmandı herkeste nasıl olur bilmirum ama ben şişiyrum adet olacağım vakit o yüzden umudum kalmadı bende tedavi görmeye başladıktan sonra 12 13 ünde geliyr düzenli olmay abaşladım yani

offf markete gittim geldim mahvoldum çok sıcak yaa... akşam kaynanam bize geliyomuş kalmaya mutlu haberi az önce aldım

gozun aydin canim cok mutlu bi habermis gercekten gozlerimizde cok yolda kaliyo zaten :111::111::111:bu kaynanos lar nerde kaldi diye ,

gazan mubarek olsun canim

yok yaff depoya mepoya sormuyolar artık bu ilacı getirmiyolar diyip çıkıolar işin içinden..en son eczacı kadının ovulasyon testi deyince gebelik testi istemiyosun demesi yetti zaten cahil cüheyla yaaa........biraz dinleniyimde gideyim bide üst caddedeki eczaları gezimm. ovulasyon testi bulamıcam ben heralde yaaaa..folicplus ıda bulamassam ne alcam ..bütün günümü yediler bee

eczacilar ne oldugunu bilemedilermii aaa sen istanbulda yasamiyormuydun canim ??? nasil omaz??

he valla mutluluktan ağzım kulaklarımda gezicem eşime söledim çok sevindi kuzum

ayyy biz ne derdindeyiz bu kaynanalar gezmek derdinde ..gelip huzur kaçırmak peşinde yaff..ayyy çokta sıcakk zatiiii bizimki tekte gelmio yanında promosyon olarak kocasınıda getirio...amann zaten sıcak pişiyom artıkın evde rahat giyinemiom

kuzum sen nerde yaşıordun.

eczacilar ne oldugunu bilemedilermii aaa sen istanbulda yasamiyormuydun canim ??? nasil omaz??

kızz istanbulun göbende yaşıyorum bideeeeeee......ve evim çarşı içinde çüş yani...kokoş eczacılar anca selülit kremi çatlak kremi doldursun burdaki kokoşlara...ne oldunu bilemedi resmen şok geçirdim..isyannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…