benim bat tam da tatil yapmayı planladğımız günlere geliyr yani kötü haberi o zamanlar alcam
kızlarrr ben şimdi mutfak pecetesi yapıyorum ceyizlik olarak..tereğe serilcek olanları tam dantel yapıyorum masa örtüsü icin yarım yapcam onları pikocuya vercem öyle olur mu sizce
çok da güzel olur bence..örtüye geçirilince daha hoş oluyo
uffffffffff 4 tane eczaneye gittim de geldim. birinde bile folicplus yokkkkkkkkkk.ovulasyon testide yok . hatta son eczacı gebelik testi demiyosun dimidedi. yok artık dedim yorumsuz çıktım. yuhhhhhhhhhhh
bu hamiş olmak isteyenler nasıl folik asit alak nasıl ovu gününü bulcak yaaa.. bu eczacılar birlik etmiş gelmio artık o ilaç ..aynı laf hepsinde .diğeri varmı diorum oda yok...bencede yok artık yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
cümledeki hata ne gadanda büyük farkeden el kaldırsın cicim ne diyeceksin pozitif olup güzel haberi tamda tatilde alacam aaaa çok ayıp deryanın bacağını kırarken seninde ağzına biber sürcem haaa
offf markete gittim geldim mahvoldum çok sıcak yaa... akşam kaynanam bize geliyomuş kalmaya mutlu haberi az önce aldım
cok mutlu oldun dimi kızz
rümeysa benim de karnım 2 aylık gibi sinir oluyorum kendimeben de mi adet olcam ki zati bu aydan ümitli deilim akıntım falan da hiç gelmedi geçen ay 4 gün önce adet olmuştum hayatımda ilk defa inşalah bu ay gününde gelir bari
offf markete gittim geldim mahvoldum çok sıcak yaa... akşam kaynanam bize geliyomuş kalmaya mutlu haberi az önce aldım
yok yaff depoya mepoya sormuyolar artık bu ilacı getirmiyolar diyip çıkıolar işin içinden..en son eczacı kadının ovulasyon testi deyince gebelik testi istemiyosun demesi yetti zaten cahil cüheyla yaaa........biraz dinleniyimde gideyim bide üst caddedeki eczaları gezimm. ovulasyon testi bulamıcam ben heralde yaaaa..folicplus ıda bulamassam ne alcam ..bütün günümü yediler bee
he valla mutluluktan ağzım kulaklarımda gezicemeşime söledim çok sevindi kuzum
yok yaff depoya mepoya sormuyolar artık bu ilacı getirmiyolar diyip çıkıolar işin içinden..en son eczacı kadının ovulasyon testi deyince gebelik testi istemiyosun demesi yetti zaten cahil cüheyla yaaa........biraz dinleniyimde gideyim bide üst caddedeki eczaları gezimm. ovulasyon testi bulamıcam ben heralde yaaaa..folicplus ıda bulamassam ne alcam ..bütün günümü yediler bee
eczacilar ne oldugunu bilemedilermiiaaa sen istanbulda yasamiyormuydun canim ??? nasil omaz??
eczacilar ne oldugunu bilemedilermiiaaa sen istanbulda yasamiyormuydun canim ??? nasil omaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?