kuzum sen nerde yaşıordun.
günaydın kızlaar. umudum ağustos diyebilirim artık. ama batı düşünüp taşınıp hesaplamam lazım. sabah uyandığımda kırmızılar çoktan teşrif etmişlerdi.hayalim ateş ölçümü doğru. gerçekten ateş ölçümüne göre yumurtladığım gün doğru. ve ateşim bu sabah 36.3'e düşmüştü. ateş ölçümü sayesinde boşa umutlanmadım test yapmadan kırmızılar geldi... herkese tavsiye ediyorum ateş ölçümünü... hadi bakalım ağustos yolcusu kalmasın
küçük bir araştırmayla şöyle bi yazı gördüm "Düşük olduktan sonra ilk adeti beklemek lazım. İlk adet yirmibirinci, otuzbirinci ve kırkbirinci gün de olabilir. 1. gün de olabilir. Adeti bekledikten sonra eğer hasta kendisini iyi hissediyorsa denemeye başlamasında hiçbir neden yok. Ama zor bir düşük olayı oldu, kanaması olduysa vücudun toparlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra vücut tekrar eski sağlık dönemine girdikten sonra gebeliğin olmasını öneriyoruz. " ya benim kanamam çok olmadı ağrı sızı hiç olmadı ilk adetten sonra denemeye başlayabilir miyim acaba
offf markete gittim geldim mahvoldum çok sıcak yaa... akşam kaynanam bize geliyomuş kalmaya mutlu haberi az önce aldım
ben de bugun tekrar kan verdim degerlere bakcaklar:18:
cnm hayirlisi olsun ins gelecek aya guzel haberi verirsin ins cnm bnm
cnm bn gecen ay dsuuk yapmistim ama cok kucuk oldugu icin beklemedik normalde bir ay demisti doktor. kurtaj mi oldu senin yoksa kendimi dustu?
telefon acıp istemek işlerine gelmemiştir
istanbul canım ama bu eczacı şoku üzerine bende kendime sordum nerde yaşıyorum diyee:) eve çıkarken karşıda adaları görmesem şüphe etcektim ist da oldumdan
bende istanbulda doğdum 6 yaşın akadar da ordaydım ama yok ben büyük konuşmak istemem ama ben istanbulda yaşayamam anca gezmeye geilirim sonra misssss gibi dönerim karadenizime
kızz istanbulun göbende yaşıyorum bideeeeeee......ve evim çarşı içinde çüş yani...kokoş eczacılar anca selülit kremi çatlak kremi doldursun burdaki kokoşlara...ne oldunu bilemedi resmen şok geçirdim..isyannnn
valla bende aslında izmirliyim 4 senedir burdayım. sor bana mesela en büyük hatan ne ist a gelip çalışmak...ama kocişi burda bulcakmışız işte o bahaneyleinşallah bigün benimde şu ist dan kurtulup sadece gezmeye tatillerde falan geldeceğim günler gelirrrr aminnnnnnnnnnnnnnn yarabbimmm nolursunnn....bi bebek bide bu başka dileğim yok zatennn....şuan için
bende temizlik yapıyoırm o yüzden gec yazıyrum ama azcık mola verdim şimdikyuhh yani koca istanbul da buyuk sehir hemde nasil olmaz yaa
kizlar ben bu arada gec yaziyorum cunki yemek yapiyorum
yuhh yani koca istanbul da buyuk sehir hemde nasil olmaz yaa
yuhh yani koca istanbul da buyuk sehir hemde nasil olmaz yaa
valla 4 eczanede yoktu biri yeni bitti dediekmek ya bu kapış kapış annecimi bekliom gelsinde markete gitces ordanda sağlık ocağının karşısındaki eczalarada soracam bi..ovulasyonu anlamalarını beklemiom artık da diğeri olsun ama bi eczanede yani...ateş ölçme yöntemi varmış bide olmadı onu denerim..testi bulamayıncada kocaya fındık ceviz doldurdum ne bulduysam aldım spermlere kuvvet artık ovu günü kaçarsa güçlü olsunlarda yaşasınlar içerde 3 5 gün
valla 4 eczanede yoktu biri yeni bitti dediekmek ya bu kapış kapış annecimi bekliom gelsinde markete gitces ordanda sağlık ocağının karşısındaki eczalarada soracam bi..ovulasyonu anlamalarını beklemiom artık da diğeri olsun ama bi eczanede yani...ateş ölçme yöntemi varmış bide olmadı onu denerim..testi bulamayıncada kocaya fındık ceviz doldurdum ne bulduysam aldım spermlere kuvvet artık ovu günü kaçarsa güçlü olsunlarda yaşasınlar içerde 3 5 gün
benim kırmızılar erken mi gelcek ne ya kasıklarım ağrıyor aslında karnım biraz aşağısı ağrırdı adet döneminde ama bu sefer sol kasığım ağırıyor inceden inceden yavv..aacaba
başka bişeymi oldu üşüttüm mü acepp
kzım alaydın ya folbiolü. folicplus şart değil ki. hem folicplusu günde 3 kez içmen gerekiyor. folbiol 1 kere yeterli. folbiolü tavsiye ederim benbencede folibol mudur nedir dierinin adı onu sordum oda yoktu biyerde vardı sadece bende almadım.inat ettim folicplus olcak illede
artı d vitaminide almış olcam bu strese sadece folik asit kesmes beninette bi sitede buldum ama buda ilaç yaff güvenemedim sahtedir odur budur..test diilki işe üstüne at çöpe
orkide senin kırmızılar pis kırmızılar tefriş etmişler...hayırlısı canım az kaldı bende senin kervanına katılcam
kızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.
kızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.
ben de bugun tekrar kan verdim degerlere bakcaklar:18:
cnm hayirlisi olsun ins gelecek aya guzel haberi verirsin ins cnm bnm
cnm bn gecen ay dsuuk yapmistim ama cok kucuk oldugu icin beklemedik normalde bir ay demisti doktor. kurtaj mi oldu senin yoksa kendimi dustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?