Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben de bugun tekrar kan verdim degerlere bakcaklar:18:

cnm hayirlisi olsun ins gelecek aya guzel haberi verirsin ins cnm bnm

cnm bn gecen ay dsuuk yapmistim ama cok kucuk oldugu icin beklemedik normalde bir ay demisti doktor. kurtaj mi oldu senin yoksa kendimi dustu?

hoşgeldin canım umarım değerlernnnn en yüksek değer olanından cıkar inşallahhhhhhhhh

telefon acıp istemek işlerine gelmemiştir

bencede folibol mudur nedir dierinin adı onu sordum oda yoktu biyerde vardı sadece bende almadım.inat ettim folicplus olcak illede
artı d vitaminide almış olcam bu strese sadece folik asit kesmes beni nette bi sitede buldum ama buda ilaç yaff güvenemedim sahtedir odur budur..test diilki işe üstüne at çöpe

istanbul canım ama bu eczacı şoku üzerine bende kendime sordum nerde yaşıyorum diyee:) eve çıkarken karşıda adaları görmesem şüphe etcektim ist da oldumdan

bende istanbulda doğdum 6 yaşın akadar da ordaydım ama yok ben büyük konuşmak istemem ama ben istanbulda yaşayamam anca gezmeye geilirim sonra misssss gibi dönerim karadenizime

bende istanbulda doğdum 6 yaşın akadar da ordaydım ama yok ben büyük konuşmak istemem ama ben istanbulda yaşayamam anca gezmeye geilirim sonra misssss gibi dönerim karadenizime

valla bende aslında izmirliyim 4 senedir burdayım. sor bana mesela en büyük hatan ne ist a gelip çalışmak...ama kocişi burda bulcakmışız işte o bahaneyle inşallah bigün benimde şu ist dan kurtulup sadece gezmeye tatillerde falan geldeceğim günler gelirrrr aminnnnnnnnnnnnnnn yarabbimmm nolursunnn....bi bebek bide bu başka dileğim yok zatennn....şuan için

yuhh yani koca istanbul da buyuk sehir hemde nasil olmaz yaa

kizlar ben bu arada gec yaziyorum cunki yemek yapiyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yuhh yani koca istanbul da buyuk sehir hemde nasil olmaz yaa

kizlar ben bu arada gec yaziyorum cunki yemek yapiyorum

valla 4 eczanede yoktu biri yeni bitti dedi ekmek ya bu kapış kapış annecimi bekliom gelsinde markete gitces ordanda sağlık ocağının karşısındaki eczalarada soracam bi..ovulasyonu anlamalarını beklemiom artık da diğeri olsun ama bi eczanede yani...ateş ölçme yöntemi varmış bide olmadı onu denerim..testi bulamayıncada kocaya fındık ceviz doldurdum ne bulduysam aldımspermlere kuvvet artık ovu günü kaçarsa güçlü olsunlarda yaşasınlar içerde 3 5 gün

kizlar folic plus piyasada yokmus ben baska bitane aldim2 mbg da b12 var daha iyi

cnm ovu testini internetten siparis etsene. hem daha uygunlar.evine kadar da gelcek

kzım alaydın ya folbiolü. folicplus şart değil ki. hem folicplusu günde 3 kez içmen gerekiyor. folbiol 1 kere yeterli. folbiolü tavsiye ederim ben
orkide senin kırmızılar pis kırmızılar tefriş etmişler...hayırlısı canım az kaldı bende senin kervanına katılcam

evet kuzum. sen inşallah bana katılmazsın. katılırsan da canımız sağolsun gene deneriz.

Son düzenleme:
kızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.

pis kırmızılar yine buldular seni yaawww....tedavin hayırlı olsun canım sonu bebiş olsunn insallahh tatlımmm

yok kürtaj değil kendi düştü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…