kızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.
valla 4 eczanede yoktu biri yeni bitti dediekmek ya bu kapış kapış annecimi bekliom gelsinde markete gitces ordanda sağlık ocağının karşısındaki eczalarada soracam bi..ovulasyonu anlamalarını beklemiom artık da diğeri olsun ama bi eczanede yani...ateş ölçme yöntemi varmış bide olmadı onu denerim..testi bulamayıncada kocaya fındık ceviz doldurdum ne bulduysam aldım spermlere kuvvet artık ovu günü kaçarsa güçlü olsunlarda yaşasınlar içerde 3 5 gün
benhiç sevmiiiyorum folil asidibende yaklaşık 1 yıldır folbiol kullanıyorum gece yatmadan 1 tane alıyosun.kilo yapmadı hiç merak etme
bizimde kesin ya misafir gelirbenim eşimde istiyo ki hatta dış baskıları bile hissetmeye başladı ama iş plan yapmaya gelince aha bu hafta yapmalıyız deyince bütün işler o haftaya biniyo aksilikler yorgunluklar v.s en iyisi korunma akışına bırak yöntemi bence....
hadi inşallah gelir bebişlerimizzz orkidemmkızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.
evet biliyorum canım. daha önce yaptım onu. ve sonraki ay kistim kalmamıştı ve o ay klomen kullanark hamile kalmıştım. ama kür mür hazırlamak düşünmekten gına geldi. kürden ziyade beslenme tarzına dikkat etmeyi düşünüyorum.hadi hayırlı olsun bide soğan kürü varmış eğer miden kabul ederse biliyo musun onu...
benhiç sevmiiiyorum folil asidi
ama artık kullancam
sıkıldım bende bir ay içip bir ay içmiyorum
bizimde kesin ya misafir gelir
ya düğün olur memlekete gideriz tam yumurtlama döneminde
hiçbişey olmadımı kesin ya ben hasta olurum yada eşim
işte üstüne düşmemek lazım
hadi inşallah gelir bebişlerimizzz orkidemm
kızlar bugün ultrasona gittim. tabi benim yumurtalıklar polikistik olduğundan kist doluydu gene.. bu ay klomen kullanacağım ve inşallah çatlatacağız. hemşire bol maydanoz ceviz yememi önerdi. hadi bakalım yeni ayım uğurlu olsun.
az kaldi orkidem ben ve rumeysada agustosta yaninda olcaz,,,rumeysaya karisda pek bi umidim yok ,cunki benden herseyi kapti o bu ay kiki
orkidem ya bu ates olcme yontemi felan ,sen o topigemi giriyorsun arda ,,ismi ne topigin ??? ya ben hic anlamam ,,bana birazcik vakit ayirip anlatabilirmisin ,,olmazsa adetimden sonra bende bi uyguliyim
az kaldi orkidem ben ve rumeysada agustosta yaninda olcaz,,,rumeysaya karisda pek bi umidim yok ,cunki benden herseyi kapti o bu ay kiki
orkidem ya bu ates olcme yontemi felan ,sen o topigemi giriyorsun arada ,,ismi ne topigin ??? ya ben hic anlamam ,,bana birazcik vakit ayirip anlatabilirmisin ,,olmazsa adetimden sonra bende bi uyguliyim
kizlar nasilsiniz bu arada bercestem orkidem??? yemek ten sonra kendimi dus a attim ve cikar cikmazda kafamda´ki havluyla kendimi yataga attim ,,,sonra biraz kestirsem iyi olucak ,,,kendimi cooook k halsis bitkin hissediyorummalum 2 gun dur cok az uyuyorum , ,,hafif bas donmelerim:111: bile oldu yorgunluktan
canım pek girmiyorum o topiğe. arada bir şeyler soruyorum. topiğin adı " ateş ölçme yöntemi". ben sabah 5'te kalktığım için 5 te ölçüyorum. sen istersen 6'da ya da 7'de de ölçebilirsin. ama her gün aynı saatte olması önemli. sabah hergün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun. hareket etmek ateşi artırıyor çünkü. ben fertility frend diye bir site var. ateşimi her gün oraya kaydediyorum. o da çatladığım günü gösteriyor. 2 aydır yapıyorum aynı öyle oluyor. yumurta çatlayana kadar ateş düşük seyrediyor. sonra bir gün daha da düşüyor ve ertesi gün daha önceki günlere göre yüksek çıkıyor. işte o ateşin düştüğü gün yumurtan çatlamaya başlıyor ve ateşin yükseldiğinde ise çatlamış anlamına geliyor. sonra yaklaşık 14 gün ateşin normalden yüksek seyrediyor. eğer hamileysen son günlerde ateşin düşüşe geçmiyor. ama değilsen son 2-3 gün ateşin düşüyor.
hmmm:44: enteresan mis ....kafaya koydum bu ay uygulicam,,,her sabah yataktan kalkmadan yan cekmece uzanip digitali aliyorum dilimin altina koyup olcuyorum sonrada yaziyorum deftere,,,,,benim bildigim kalkip hareket etmek atesi dusuruyo :44:sen hareket etmek atesi artiriyo diyosun:26: ben yanlis biliyomusum ozaman :26:
fertilitiy frend sitesi nerde ??? google denmi giriyosun canim ??? ve bu ates olcme islemine hangi gun baslanilmasi gerekiyor ???? adet biter bitmezmi ????
doğru ne kaptıysam senden kaptımbenim adetim bu sefer erken gelcek bide 10 unnuda gelirmişşş gülmekten yarılırım herhalde
iyidir canım ne olsun. aslında biraz moralim bozuk ailevi meseleler. kardeşim nasıl becermiş bilmiyorum dünya kadar borcu varvalla çook üzüldüm. tatlım dinlen madem iyi uykulaar
hayalim senin için fertility frendde yaptığım son tablomu koyuyorumEki Görüntüle 459477
ateş ölçmeye adetin ilk günü başlıyorsun.
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting buraya tıkla o siteye gidersin
kızlarrrrrrrr ben geldim bu sefe kafayı ateş öçlme tekniğine takmışız galiba bizim sonumuz yok yok
kızlar bu arada ben yarın kpss ye giricem dua edin benim için ne olurrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrr ben geldim bu sefe kafayı ateş öçlme tekniğine takmışız galiba bizim sonumuz yok yok
kızlar bu arada ben yarın kpss ye giricem dua edin benim için ne olurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?