Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadi hayırlı olsun bide soğan kürü varmış eğer miden kabul ederse biliyo musun onu...

seni çılgın bu ay kaçış yok anlaşılan

bende yaklaşık 1 yıldır folbiol kullanıyorum gece yatmadan 1 tane alıyosun.kilo yapmadı hiç merak etme
benhiç sevmiiiyorum folil asidi
ama artık kullancam
sıkıldım bende bir ay içip bir ay içmiyorum

bizimde kesin ya misafir gelir
ya düğün olur memlekete gideriz tam yumurtlama döneminde
hiçbişey olmadımı kesin ya ben hasta olurum yada eşim
işte üstüne düşmemek lazım

hadi inşallah gelir bebişlerimizzz orkidemm

hadi hayırlı olsun bide soğan kürü varmış eğer miden kabul ederse biliyo musun onu...
evet biliyorum canım. daha önce yaptım onu. ve sonraki ay kistim kalmamıştı ve o ay klomen kullanark hamile kalmıştım. ama kür mür hazırlamak düşünmekten gına geldi. kürden ziyade beslenme tarzına dikkat etmeyi düşünüyorum.

inşallah bercestem ikimiz de kalırız inşallah. geçen yıl ramazanda hamile kalmıştım belki yine öyle olur hııı:26:

az kaldi orkidem ben ve rumeysada agustosta yaninda olcaz,,,rumeysaya karisda pek bi umidim yok ,cunki benden herseyi kapti o bu ay kiki

orkidem ya bu ates olcme yontemi felan ,sen o topigemi giriyorsun arada ,,ismi ne topigin ??? ya ben hic anlamam ,,bana birazcik vakit ayirip anlatabilirmisin ,,olmazsa adetimden sonra bende bi uyguliyim

Son düzenleme:
kizlar nasilsiniz bu arada bercestem orkidem??? yemek ten sonra kendimi dus a attim ve cikar cikmazda kafamda´ki havluyla kendimi yataga attim ,,,sonra biraz kestirsem iyi olucak ,,,kendimi cooook k halsis bitkin hissediyorum malum 2 gun dur cok az uyuyorum , ,,hafif bas donmelerim:111: bile oldu yorgunluktan

canım pek girmiyorum o topiğe. arada bir şeyler soruyorum. topiğin adı " ateş ölçme yöntemi". ben sabah 5'te kalktığım için 5 te ölçüyorum. sen istersen 6'da ya da 7'de de ölçebilirsin. ama her gün aynı saatte olması önemli. sabah hergün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun. hareket etmek ateşi artırıyor çünkü. ben fertility frend diye bir site var. ateşimi her gün oraya kaydediyorum. o da çatladığım günü gösteriyor. 2 aydır yapıyorum aynı öyle oluyor. yumurta çatlayana kadar ateş düşük seyrediyor. sonra bir gün daha da düşüyor ve ertesi gün daha önceki günlere göre yüksek çıkıyor. işte o ateşin düştüğü gün yumurtan çatlamaya başlıyor ve ateşin yükseldiğinde ise çatlamış anlamına geliyor. sonra yaklaşık 14 gün ateşin normalden yüksek seyrediyor. eğer hamileysen son günlerde ateşin düşüşe geçmiyor. ama değilsen son 2-3 gün ateşin düşüyor.

doğru ne kaptıysam senden kaptım benim adetim bu sefer erken gelcek bide 10 unnuda gelirmişşş gülmekten yarılırım herhalde

iyidir canım ne olsun. aslında biraz moralim bozuk ailevi meseleler. kardeşim nasıl becermiş bilmiyorum dünya kadar borcu varvalla çook üzüldüm. tatlım dinlen madem iyi uykulaar

hmmm:44: enteresan mis ....kafaya koydum bu ay uygulicam,,,her sabah yataktan kalkmadan yan cekmece uzanip digitali aliyorum dilimin altina koyup olcuyorum sonrada yaziyorum deftere,,,,,benim bildigim kalkip hareket etmek atesi dusuruyo :44:sen hareket etmek atesi artiriyo diyosun:26: ben yanlis biliyomusum ozaman :26:

fertilitiy frend sitesi nerde ??? google denmi giriyosun canim ??? ve bu ates olcme islemine hangi gun baslanilmasi gerekiyor ???? adet biter bitmezmi ????

ateş ölçmeye adetin ilk günü başlıyorsun.
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting buraya tıkla o siteye gidersin

Son düzenleme:
doğru ne kaptıysam senden kaptım benim adetim bu sefer erken gelcek bide 10 unnuda gelirmişşş gülmekten yarılırım herhalde

ayyy kikiki kiz benim de kasiklar okadar sanciyoki her an adet olcakmisim gibi bende:26: galiba erken olcam diye dusunuyodum neyse yaaa insallah gelecek ay bende umit dogar ve bebis olurda senide kendimlen suruklemis olurum gebislik listesine

iyidir canım ne olsun. aslında biraz moralim bozuk ailevi meseleler. kardeşim nasıl becermiş bilmiyorum dünya kadar borcu varvalla çook üzüldüm. tatlım dinlen madem iyi uykulaar

orkideemmm uzme kendini yaa ,,her ailede sorun problem var ,kendine stres yapma sen bebek calismalarindasin stresten uzak olman gerekli ,,,simdi ozel dir diye soramiyorum,,anlatmak istersen kendin anlatirsin zaten belki rahatlarsin konusursan ,

hayir simdi degil canim once biraz sizlere takilayim sonra yatmaya calisirim

kızlarrrrrrrr ben geldim bu sefe kafayı ateş öçlme tekniğine takmışız galiba bizim sonumuz yok yok
kızlar bu arada ben yarın kpss ye giricem dua edin benim için ne olurrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrr ben geldim bu sefe kafayı ateş öçlme tekniğine takmışız galiba bizim sonumuz yok yok
kızlar bu arada ben yarın kpss ye giricem dua edin benim için ne olurrrrrrrrrr

bu ayda onu deniyim diyorum orkidem memnunmus ve eglenceli diyoo,,,,,demokraside ve bizde care ve umut tukenmez

bu arada kpss ne canim yaww ??? kiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…