Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ateş ölçmeyi bende denicektim okudum geçmiş sayfaları çok karışıkmış yaff..hem benim adetimde bugün bitti..neyse ovu takılalım bu ay

kizlaar orkideyle ne guzel sohbet ediyoduk derin derin ,,siz gelince kayboldu nazar degdirdiniz galiba net ten mi dustu acaba:44:bu kiz,,

folicplus bide medismart mı dedi medisin mi dedi tam anlamadım. onlar varmış . ilaç 9 tl testte 15 16 tl civarında dedi 5 tane varmış içinde

hmm o burda yok ama kk da duydum gibi medismart mis ismi ,,nasil bi test oldugunu bilmiyorum,,hadi rast gele

kizlar biliyormuydunuz hepinizi cok seviyorum ben,,,simdi cikiyim diyorum soyle 1 saat yatayim,yatayimki sonra geliyim araniza tekrar ,,benim bas donme yine hafif bastii:111::111::111:

kizlar biliyormuydunuz hepinizi cok seviyorum ben,,,simdi cikiyim diyorum soyle 1 saat yatayim,yatayimki sonra geliyim araniza tekrar ,,benim bas donme yine hafif bastii:111::111::111:

peki sen biliyormuydun bizlerde seni çok seviyoruzzzz
dinlen bakalım sen canım gece vardiyasına gelirsin artık bana da sabah okumak düşer:126::126::126::126:

evet bende çıkıp bi duşa gircem şimdi sonra görüşürüs..çok uyuma kıss gece vardiyasına geç kalma:)

evet bende çıkıp bi duşa gircem şimdi sonra görüşürüs..çok uyuma kıss gece vardiyasına geç kalma:)

tememmm :111::111::111:

H DERYA anam sende idare et bizi ,,aslinda canin SIKILIYO zaten uzanmaktan vakit gecirmis olursun boylelikle ,gece vardiyasini sabah okuman daha iyi bence :111::111::111: opuyorummm kocaman haydin byee:111:

sonunda kavuşabildin yani gözün aydın kuzum ne bulunmaz hint kumaşıymış bu ya

valla yaaa... allahtan burasıda eczane kaynıyo 2 tane hastane var .öğlenkilere uğramam bidaha eczaneden çıkmış onlar. bu akşam gittiğim 2 eczanede çok ilgilendi hemen depoyu aradılar valla.tam bi müşteri memnuniyeti yaşadım:)

bugün adetimde bitti son günüydü şimdi ne zaman başlasam napsam hesaplamalardayım hiihihihiiii

hadi bismillah diyelim ozman senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…