slm kıslarrrr..sonunda folicplusı buldum ovu testinideeee..depodan sipariş verdi eczacı yarım sabah alıcam
hele sukur ,,gozun aydiinnnnnnhangi markayi siparis ettin bakim ??? kac liraymis ???
folicplus bide medismart mı dedi medisin mi dedi tam anlamadım. onlar varmış . ilaç 9 tl testte 15 16 tl civarında dedi 5 tane varmış içinde
folicplus bide medismart mı dedi medisin mi dedi tam anlamadım. onlar varmış . ilaç 9 tl testte 15 16 tl civarında dedi 5 tane varmış içinde
azmettiin basardın valla helal olsun canımbu ay sıkı bi çalışmayla bebiş gelir inşallah
kizlar biliyormuydunuz hepinizi cok seviyorum ben,,,simdi cikiyim diyorum soyle 1 saat yatayim,yatayimki sonra geliyim araniza tekrar ,,benim bas donme yine hafif bastii:111::111::111:
kizlar biliyormuydunuz hepinizi cok seviyorum ben,,,simdi cikiyim diyorum soyle 1 saat yatayim,yatayimki sonra geliyim araniza tekrar ,,benim bas donme yine hafif bastii:111::111::111:
slm kıslarrrr..sonunda folicplusı buldum ovu testinideeee..depodan sipariş verdi eczacı yarım sabah alıcam
evet bende çıkıp bi duşa gircem şimdi sonra görüşürüs..çok uyuma kıss gece vardiyasına geç kalma:)
sonunda kavuşabildin yani gözün aydın kuzumne bulunmaz hint kumaşıymış bu ya
kankimmmmmmmmmmmmmm gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrrrr yaaaaaaaaa
canım ben okuyrum da anca 200 oldu bi haftanın dolmasına nekadar var kızkizlarr tefriciyemiz ne alemde okuyan var mi?
kanki vallaha tepemde :111: kuslar ucusuyo sankim :111: gelirim yine en fazla 1 saat :111:
valla yaaa... allahtan burasıda eczane kaynıyo 2 tane hastane var .öğlenkilere uğramam bidaha eczaneden çıkmış onlar. bu akşam gittiğim 2 eczanede çok ilgilendi hemen depoyu aradılar valla.tam bi müşteri memnuniyeti yaşadım:)
bugün adetimde bitti son günüydü şimdi ne zaman başlasam napsam hesaplamalardayım hiihihihiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?