Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tablo guzelmistee simdi sen bu durumda 15 ci gunu atesin dustugu gun mu yumurtlamis oldun ????
aynen öyle canım 15. gün çatlamış oldum.
tesekurederim orkidem ya ,,cok soru sordum kusura bakmayasin ama bu siteye girildikten sonra nereye basip uygulicam heryer ingilizce canim ?? az anliyorum o dil i ben
canım girdikten sonra kayıt yapıyorsun. kullanıcı adı, şifre falan oluşturuyorsun.
kizlaar orkideyle ne guzel sohbet ediyoduk derin derin ,,siz gelince kayboldu nazar degdirdiniz galiba net ten mi dustu acaba:44:bu kiz,,
hee netten düştüm kocam sayesinde ama neyse geldiiim.
folicplus bide medismart mı dedi medisin mi dedi tam anlamadım. onlar varmış . ilaç 9 tl testte 15 16 tl civarında dedi 5 tane varmış içinde

kız allah canını almasın alaydın folbiol vereydin 1.5 TL neyse inşallah bebiş olcak bu ay

kız allah canını almasın alaydın folbiol vereydin 1.5 TL neyse inşallah bebiş olcak bu ay

kız ne bilim folicplusı daha çok öneriolarmış gebelikten önce bide d vitamini ve kalsiyumda içeriomuş. doktorsitesinede baktım dr lar çoğunlukla bunun adını vermiş. onu söledim bende

kız ne bilim folicplusı daha çok öneriolarmış gebelikten önce bide d vitamini ve kalsiyumda içeriomuş. doktorsitesinede baktım dr lar çoğunlukla bunun adını vermiş. onu söledim bende

yok be gülüm pek bişey farketmiyor. azıcık pahalı. biraz reklam yapmış olabilirler doktorlar.

merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin
10. gün başladım 2. çizgi çok açık renkti
11. bayaa koyulaştı ama eşit değildi
12. gün renk yine açılmıştı ama hiç eşit ya da daha koyu olmadı..şimdi ben yumurtlamıyo muyum yani
bugün 12. gün deneme yapsak mı ki,dün en koyu haliydi çünkü..
çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde çatlama oluyo di mi..o zaman mı birlikte olmak gerekiyo..
ateşim dün daha yüksekti bugün daha düşük sanırım çatlama olayı bitti mi ki

Son düzenleme:
aletül edavatı tam bide adamı ceviz v.b nevaleyle ateşleycek gacı üstüne bide bizimkinin ateşi kızım ikiz kesinde üçüzede açık kapımız

valla yaptık işte bi ön hazırlıklar neyin:) adamı kudurtmak için bikaç çamaşırneyin de hazırladım ben tamamım yaaa:) valla allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinde ikiz üçüz ben hazırım:) bu ay hayırlı haberler çıkar inşallah..kızlar adetim yeni bitti hemen başlayıp 2 günde birmi gideyim özellikle yumurtlamayamı dikkat edeyim neyneyimm looo heycan oldum leynnnnnn

hayırlı olsun canım yeni tekniğin ben bu testlerden birkaç kez kullandım ama yumurtlamayı göremedim kısa süreli kullandığımdan. ama bildiğim kadarıyla henüz yumurtlamamışsın. ama sen yine de yap hazır bulunsun

oooo kızım dua falanda hazırlamışsın allahın izniyle senden uçsada kaçsada kurtulmaz bişey yumurtlamadan öncede sen 2 güne bir ver gazı bence

bence özellikle yumurlamaya dikkat et derim ben

ee bunun üzerine daha yumurtlanır mı ki..benim bu ay umudum kalmadı test yapmaya devam etsem mi ki..

canım bi de yumurtan çatlamış olsaydı ateşin daha da yükselmiş olurdu salgılanan progesteron etkisiyle. pes etmek yok devaaam.

saol arkadaşım umut oldu ne bileyim önce az sonra çok şimdi yine azaldı bende bitti sandım..bi daha yükselişe geçer inşallah

ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku yuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyo simcik cay iceruz kocisle beraber

ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku uyuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyo simcik cay iceruz kocisle beraber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…