aynen öyle canım 15. gün çatlamış oldum.tablo guzelmistee simdi sen bu durumda 15 ci gunu atesin dustugu gun mu yumurtlamis oldun ????
canım girdikten sonra kayıt yapıyorsun. kullanıcı adı, şifre falan oluşturuyorsun.tesekurederim orkidem ya ,,cok soru sordum kusura bakmayasin ama bu siteye girildikten sonra nereye basip uygulicam heryer ingilizce canim ?? az anliyorum o dil i ben
hee netten düştüm kocam sayesinde ama neyse geldiiim.kizlaar orkideyle ne guzel sohbet ediyoduk derin derin ,,siz gelince kayboldu nazar degdirdiniz galibanet ten mi dustu acaba:44:bu kiz,,
folicplus bide medismart mı dedi medisin mi dedi tam anlamadım. onlar varmış . ilaç 9 tl testte 15 16 tl civarında dedi 5 tane varmış içinde
hadi bismillah diyelim ozman senin icin
kız allah canını almasın alaydın folbiol vereydin 1.5 TLneyse inşallah bebiş olcak bu ay
kız ne bilim folicplusı daha çok öneriolarmış gebelikten önce bide d vitamini ve kalsiyumda içeriomuş. doktorsitesinede baktım dr lar çoğunlukla bunun adını vermiş. onu söledim bende
slm kıslarrrr..sonunda folicplusı buldum ovu testinideeee..depodan sipariş verdi eczacı yarım sabah alıcam
gözlerin aydın kulakların manisa diye kötü bir espri bilenem yapabilirim sanaşükür kavuşturana
azmettiin basardın valla helal olsun canımbu ay sıkı bi çalışmayla bebiş gelir inşallah
iğrenç ama ben yine de çook gülüyom bu esprilere yaaaa
aletül edavatı tam bide adamı ceviz v.b nevaleyle ateşleycek gacı üstüne bide bizimkinin ateşi kızım ikiz kesinde üçüzede açık kapımız
merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin
10. gün başladım 2. çizgi çok açık renkti
11. bayaa koyulaştı ama eşit değildi
12. gün renk yine açılmıştıama hiç eşit ya da daha koyu olmadı..şimdi ben yumurtlamıyo muyum yani
bugün 12. gün deneme yapsak mı ki,dün en koyu haliydi çünkü..
çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde çatlama oluyo di mi..o zaman mı birlikte olmak gerekiyo..
ateşim dün daha yüksekti bugün daha düşük sanırım çatlama olayı bitti mi ki
valla yaptık işte bi ön hazırlıklar neyin:) adamı kudurtmak için bikaç çamaşırneyin de hazırladım ben tamamım yaaa:) valla allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinde ikiz üçüz ben hazırım:) bu ay hayırlı haberler çıkar inşallah..kızlar adetim yeni bitti hemen başlayıp 2 günde birmi gideyim özellikle yumurtlamayamı dikkat edeyim neyneyimm looo heycan oldum leynnnnnn
valla yaptık işte bi ön hazırlıklar neyin:) adamı kudurtmak için bikaç çamaşırneyin de hazırladım ben tamamım yaaa:) valla allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinde ikiz üçüz ben hazırım:) bu ay hayırlı haberler çıkar inşallah..kızlar adetim yeni bitti hemen başlayıp 2 günde birmi gideyim özellikle yumurtlamayamı dikkat edeyim neyneyimm looo heycan oldum leynnnnnn
hayırlı olsun canım yeni tekniğinben bu testlerden birkaç kez kullandım ama yumurtlamayı göremedim kısa süreli kullandığımdan. ama bildiğim kadarıyla henüz yumurtlamamışsın. ama sen yine de yap hazır bulunsun
ee bunun üzerine daha yumurtlanır mı ki..benim bu ay umudum kalmadıtest yapmaya devam etsem mi ki..
merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin
10. gün başladım 2. çizgi çok açık renkti
11. bayaa koyulaştı ama eşit değildi
12. gün renk yine açılmıştıama hiç eşit ya da daha koyu olmadı..şimdi ben yumurtlamıyo muyum yani
bugün 12. gün deneme yapsak mı ki,dün en koyu haliydi çünkü..
çift çizgiyi gördükten sonra 24-48 saat içinde çatlama oluyo di mi..o zaman mı birlikte olmak gerekiyo..
ateşim dün daha yüksekti bugün daha düşük sanırım çatlama olayı bitti mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?