- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku yuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyosimcik cay iceruz kocisle beraber
ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku yuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyosimcik cay iceruz kocisle beraber
Slmmmmm nasılsiniz kizlarrr ne var ne yok ben karar veremedim daha burda bu ay aşılama deniym tekrar olmazsa Tr de tüp yaptırsam mı ki:26:
Slmmmmm nasılsiniz kizlarrr ne var ne yok ben karar veremedim daha burda bu ay aşılama deniym tekrar olmazsa Tr de tüp yaptırsam mı ki:26:
KarabibErim vur kadehlere oh oh yandan Nasilsiniz kizanciklar ?
cnm sana 500 yazmistim zaten. sali baslamistik hatirladim kadariyla. pazertesi bitirmamiz lazim aslinda.
cnm sana 500 yazmistim zaten. sali baslamistik hatirladim kadariyla. pazertesi bitirmamiz lazim aslinda.
canım ben okuyrum da anca 200 oldu bi haftanın dolmasına nekadar var kız
iyidir beyaa sen nasılsın bebeşi güzel....
canım bu oradaki fiyatlar mıııışok oldum resmennnn!!!!!
ben asılamayı anestezili hem de 500tl ye tüp bebeği de 4500 tl ye yaptırdımm...
canım yorumlardan anladığım kadarıyla burayla orası arasında fiyat olarak çok fark var o yüzden gel burda istersen orda verdiğin parayla ikisini de yaptırşakası bi tarafa eşin sana mı bıraktı ortak bi karar alsanız daha ii bence ....
İyim bende komsudan geldim bolcana manti sıktık anca bitti. Simdi kral pop ta serdar ortacin canli konseri var onu dinliyorum. Severim kendilerinisen nasilsin canim?
Canim tup bebek yaptiricaksan hic asilama deneme sanirim bir kere turkiyede yaptirmistin. Ben burda alti sefer yatirdim hicbiri tutmadi. Tutma sansi yuzde on. Cok zaman kaybettik ama olucagi varsada olurdu iste.
afiyet bal şeker olsun streslisin eccik ondan olabilir bu durumun bence....
canım yorumlardan anladığım kadarıyla burayla orası arasında fiyat olarak çok fark var o yüzden gel burda istersen orda verdiğin parayla ikisini de yaptırşakası bi tarafa eşin sana mı bıraktı ortak bi karar alsanız daha ii bence ....
burda yağmur yağdı dün bizim çanağa bişeyler oldu çalışmıyo tv herifide gönderdim maça netteyim kız kardeşimle kk arasında mekik dokurum eyiyim anlıycağın
O burda yapalım aşılama diyo olmazsa Tr de tüp bebek yaptırırız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?