Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku yuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyo simcik cay iceruz kocisle beraber

Slmmmmm nasılsiniz kizlarrr ne var ne yok ben karar veremedim daha burda bu ay aşılama deniym tekrar olmazsa Tr de tüp yaptırsam mı ki:26:

ahanda geldim kizlar ,,ama bi damla uyku yuyamadim yine ordan oraya dondum yatakta,,bana ne oluyo anlamadim uyku hasret oldu yaww,,kocis doktora git hic normal degilsin diyo simcik cay iceruz kocisle beraber

afiyet bal şeker olsun streslisin eccik ondan olabilir bu durumun bence....

Slmmmmm nasılsiniz kizlarrr ne var ne yok ben karar veremedim daha burda bu ay aşılama deniym tekrar olmazsa Tr de tüp yaptırsam mı ki:26:

canım yorumlardan anladığım kadarıyla burayla orası arasında fiyat olarak çok fark var o yüzden gel burda istersen orda verdiğin parayla ikisini de yaptır şakası bi tarafa eşin sana mı bıraktı ortak bi karar alsanız daha ii bence ....

Canim tup bebek yaptiricaksan hic asilama deneme sanirim bir kere turkiyede yaptirmistin. Ben burda alti sefer yatirdim hicbiri tutmadi. Tutma sansi yuzde on. Cok zaman kaybettik ama olucagi varsada olurdu iste.

canım bu oradaki fiyatlar mıııı şok oldum resmennnn!!!!!
ben asılamayı anestezili hem de 500tl ye tüp bebeği de 4500 tl ye yaptırdımm...

Evet canım buradaki fiyatlar çok pahalı ama ben Tr de aşılama yaptırdım 6 000 tl ye yakın para gitti ben çok iğne vuruldum o donemde 12 gun boyunca her iğne 450 tl Dr 1 000 aldı esimin sperm testi benim testler derken gitti o kadar gecen bı arkadasta duydum o sadece 2 iğne yapmış sonrada aşılaması yapılmış anlamadım benim Dr mü yanlış işlem yaptı onun mü tedavisi farklıydı bu arada sen şimdi bebis Doğana dek yaticakmisin sürekli :26:

O burda yapalım aşılama diyo olmazsa Tr de tüp bebek yaptırırız diyor

İyim bende komsudan geldim bolcana manti sıktık anca bitti. Simdi kral pop ta serdar ortacin canli konseri var onu dinliyorum. Severim kendilerini sen nasilsin canim?

burda yağmur yağdı dün bizim çanağa bişeyler oldu çalışmıyo tv herifide gönderdim maça netteyim kız kardeşimle kk arasında mekik dokurum eyiyim anlıycağın

Selam kizlar nasılsiniz. İki gündür misafirlerim vardı nete pek giremedim. Gecmisi okuyamadım ama guzel haberler vardır insallah. Netim de cok yavaş.

Canim tup bebek yaptiricaksan hic asilama deneme sanirim bir kere turkiyede yaptirmistin. Ben burda alti sefer yatirdim hicbiri tutmadi. Tutma sansi yuzde on. Cok zaman kaybettik ama olucagi varsada olurdu iste.

Sen hollandadaydin demi yanlış hatırlamıyorsam Tr demi yap dıyorsun sen

afiyet bal şeker olsun streslisin eccik ondan olabilir bu durumun bence....

saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten

yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????

Son düzenleme:
burda yağmur yağdı dün bizim çanağa bişeyler oldu çalışmıyo tv herifide gönderdim maça netteyim kız kardeşimle kk arasında mekik dokurum eyiyim anlıycağın

Hollandada kac gundur iyi bahce kapimla on kapi acik vallahi milletde disarda. Zordur o isler ben de annemle konusiurken biseyle ugrasmaya gelmiyor hemen triplere giri veriyo vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…