Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten

yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????

ya bende bilmiyrum ama her lafa atlayaraktan eccik atıverem tüp bebekte yumurta ve sperm dışarda dölleniyo rahme yerleşiyo aşılamada yumurta zaten sende çatlamış sperm enjekte edilyo diye biliyom yinede sen bana inanma

Evet canim hollandadayim burda sgorta karsiliyorda. Sen madem turkiyede yapma
Vaktin varsa orda yaptir.

Burda hastaneler çok kötü sigorta karşılıyor mü araştırmadım hep özele gidiyorum ben Tr ye giderim sorun yokta esim çalışıyor onun için biraz problem bide 10 ayda görümcemin düğünü var iki kez gidemez en fazla 1 hafta kalabiliyo anlayacağın çıkmaza girmiş gibi hissediyorum

saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten

yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????

cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir

tup bebek disarda mi dollenip yerlestiriliyoo valla bilmiyodumm, ben tupu de igneyle sperm enjekte ediliyo sadece bilirdim,,

hmm peki igneyle sperm enjekte edilene tup bebek yaptirdim denilmiyomu ona ne deniliyo peki ???

cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir

hayalim ben sana demiştim bana inanma diye bak püskürtme varmış bilmiyodum

Asilamada spermler igne yardimi ile iceriye gonderiliyor tutma sansi yuzde on ila yirmi aradinda. Tup bebekte sperm ile yumurta ayni yere getirilerek disarda daha hizli bi dollenme oldugu iicin bunda tut sansi yuzde doksanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…