Banada 300 yazin kizlar ne zamana kadar peki
kaç oldunuz bi 500 de ben alırım...
'Slmmmmm nasılsiniz kizlarrr ne var ne yok ben karar veremedim daha burda bu ay aşılama deniym tekrar olmazsa Tr de tüp yaptırsam mı ki:26:
O burda yapalım aşılama diyo olmazsa Tr de tüp bebek yaptırırız diyor
'
saol kiz sen nasilsin ????+
En kötü karar bile kararsızlıktan iyimis napicam diye düşünüyorum
Selam kizlar nasılsiniz. İki gündür misafirlerim vardı nete pek giremedim. Gecmisi okuyamadım ama guzel haberler vardır insallah. Netim de cok yavaş.
saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten
yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????
Evet canim hollandadayim burda sgorta karsiliyorda. Sen madem turkiyede yapma
Vaktin varsa orda yaptir.
kizlar hemsire aradi biraz once degerim 1231 olmus elh
kizlar hemsire aradi biraz once degerim 1231 olmus elh
kiz yazdigim soruya bi cevap ver ,,,bendemi yapsam diye dusundum bian ,,su line hanima yeter gari hic ugrasamicam diyesim var
saol cnm...yaw simdi degilki son 1 bucuk senedir ama tabi simdi dahada hasret oldum ,olabilir stresten
yaw bana gulmeyin ama bisi soracam ,,yani basima henuz gelmediginden bilmiyorum ,,,asilama ve tup arasindaki far ve islem nedir kizlar ????
ya bende bilmiyrum ama her lafa atlayaraktan eccik atıverem tüp bebekte yumurta ve sperm dışarda dölleniyo rahme yerleşiyo aşılamada yumurta zaten sende çatlamış sperm enjekte edilyo diye biliyom yinede sen bana inanma
cnm asilamada spermi topluolar hatta 2 defa veriosun 1-2 saat onceden onlar temizliolar spermi ve doktor bisey yardimiyla o spermi puskurtuyor sana. yarim saat kadar uatiyorsun okadar sadece . tupu de derya daha iyi anlatir
değerini beceripte bi yükseltemeyen biri olarak bu haberlere nasıl seviniyorum anlatamam , maşallah suphanallah allahım kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin cicim ...
hadi gozun aydin canimfasulyecik
değerini beceripte bi yükseltemeyen biri olarak bu haberlere nasıl seviniyorum anlatamam , maşallah suphanallah allahım kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin cicim ...
hheyytttttttttttt acınn bakayım orta yeri ben geldimmm gecmişi okumadan geleyim dedimm cünkü ortam gayet kalabalık gördümm cünkümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?