Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anneme sordum simdi miyom rahimin büyümesiymiş...o zaman rahim alınıyormus..

günaydın. kızlaar bugün sizi çok bilimsel gördüm. miyom rahimin miyometrium tabakasından kaynaklanan iyi huylu tümörüdür. boyutları 1-15 cm arasında olabilir. rahimde çok sayıda olduğunda rahim büyür ve o zaman rahim alınır. her miyomda rahim alınmaz. hatta o kadar büyürkü o rahimi görseniz rahim patates çuvalına benzer.

Son düzenleme:
boyle sancidikca kasiklarimm ,,bian once adet olsamda onumdeki maclara baksam diyorum m

orkidem bu sabah 7.30 da bi ara uyandim ates olctum 36,7 cikti sanirim bugun adet yok agri olucak sadece

evet canım bugün adet yok. klomen kullanırken birden fazla yumurta oluştuğundan bu ağrılar daha fazla oluyor.

wayy heheeettttt savulunnn ,doktorum benimmmm yaa gozunu seveyim senin nasilda yetisip duruma el atti kikiki seni cok seviyorum kiz ,,,nasilsin bugun iyimisin ???

wayy heheeettttt savulunnn ,doktorum benimmmm yaa gozunu seveyim senin nasilda yetisip duruma el atti kikiki seni cok seviyorum kiz ,,,nasilsin bugun iyimisin ???

aayyyykız ben de çook seviyorum. iyiyim çok şükür. birazdan dışarı çıkıp klomen alacağım. sen kasık ağrın dışında iyisindir umarım?

bizim hamisler listesine baktimda yine hay masallah ya bi uc bes kisi kaldik geriye ,,bizlerde gelecek ay eklendikmii topik hamis topigi olmus bitmistir ne guzel

hoşbuldkk kkankimmm....bugn rüyamda kendimi hamiş olarak grdüm ama düşük tehlikem varmış öyle gine uyandım

yine benden bulasmistir sana bende test yapip hatta 3 koyu cizgi gordum yaa ,bu yuzdende dayanamayip 7 gun erkenden test yapip moralimi bozmustum ,,,kikiki

bu ay ikimizde adet olcak rumeysa bosuna heveslenme hic kikii

yine benden bulasmistir sana bende test yapip hatta 3 koyu cizgi gordum yaa ,bu yuzdende dayanamayip 7 gun erkenden test yapip moralimi bozmustum ,,,kikiki

bu ay ikimizde adet olcak rumeysa bosuna heveslenme hic kikii

ömrümü yedin ömrümmmmmmmmmmmü,,,,,sen bir haydar abla olarak nasıl böle bi hata yaptın erkenden test yaptın hic sana yakıştıramadım..kız yok heveslendiğim ya kücük şeylerle kendimi kandırıyorum sadece....ama sabah uyandğımda o andaki hissiyatim var ya mükemmeldi hamiş olmak cok güzel bişeymiş onu anladım yani...

ya iste benle sen anca ruyamizda hamis kaliriz iste evet cok guzel bir hissiyatti yaww kiki

ahaaa aahhaaaaa haydar abla mııı kıı bu haydar dümenin bacısı mıı

geçmişi okucam
geçmişte nerde kaldığımı bula bilsen
nohut iyiii deyzesiii :))))
nete giremedim uyuz etti beni kopup durdu.... bende gece filim izldedim.....

iyi tamam bende cikiyorum ev ucuyo topliyim biraz yarim saate gelirim tekrar

ahaaa aahhaaaaa haydar abla mııı kıı bu haydar dümenin bacısı mıı

ne olduuuuuu begenemedinmiiii pehhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…