yok ya inanmamistim zaten ,,,oyle bi arkadas girip yazinca sasirdim biraz ,,,,
miyom demisken nedir bu ??? gecen bi arkadasim 5 saatlik uzakta oturuyoo myom cikmis ameliyat olmasi gerekiyormus ,beni aradi bana sordu bu ne diye ,,yardimci olamadim ya,, nedir bu deryaa ,,,sanirim rahim duvarinda cikan beze parcasi gibi bisey he ????
anneme sordum simdi miyom rahimin büyümesiymiş...o zaman rahim alınıyormus..
boyle sancidikca kasiklarimm ,,bian once adet olsamda onumdeki maclara baksam diyorum m
orkidem bu sabah 7.30 da bi ara uyandim ates olctum36,7 cikti sanirim bugun adet yok agri olucak sadece
günaydın. kızlaar bugün sizi çok bilimsel gördüm.miyom rahimin miyometrium tabakasından kaynaklanan iyi huylu tümörüdür. boyutları 1-15 cm arasında olabilir. rahimde çok sayıda olduğunda rahim büyür ve o zaman rahim alınır. her miyomda rahim alınmaz. hatta o kadar büyürkü o rahimi görseniz rahim patates çuvalına benzer.
wayy heheeettttt savulunnn ,doktorum benimmmm yaa gozunu seveyim senin nasilda yetisip duruma el attikikiki seni cok seviyorum kiz ,,,nasilsin bugun iyimisin ???
aayyyykız ben de çook seviyorum. iyiyim çok şükür. birazdan dışarı çıkıp klomen alacağım. sen kasık ağrın dışında iyisindir umarım?
kasik disinda iyiyim saol yaa hemde cokk ,,,guzel uyudum bugun ohhh
rumeysaa bas belasihosgledinnn
hoşbuldkk kkankimmm....bugn rüyamda kendimi hamiş olarak grdüm ama düşük tehlikem varmış öyle gine uyandım
bizim hamisler listesine baktimda yine hay masallah yabi uc bes kisi kaldik geriye ,,bizlerde gelecek ay eklendikmii topik hamis topigi olmus bitmistir ne guzel
agustosa kalanlarda başı sen cekersin kankimm...topiğin ismini değişsek adını haydar ablanın topiği yapsak nasıl olur
yine benden bulasmistir sanabende test yapip hatta 3 koyu cizgi gordum yaa ,bu yuzdende dayanamayip 7 gun erkenden test yapip moralimi bozmustum ,,,kikiki
bu ay ikimizde adet olcak rumeysa bosuna heveslenme hickikii
kiz benim ne varsa dilimde var yaawwbak dilinde olmayanlarin hepisi hamis
ömrümü yedin ömrümmmmmmmmmmmü,,,,,sen bir haydar abla olarak nasıl böle bi hata yaptın erkenden test yaptın hic sana yakıştıramadım..kız yok heveslendiğim ya kücük şeylerle kendimi kandırıyorum sadece....ama sabah uyandğımda o andaki hissiyatim var ya mükemmeldi hamiş olmak cok güzel bişeymiş onu anladım yani...
SEN DUN NIRELERDEYDIN KIZ nohut nasil iyimi???
ömrümü yedin ömrümmmmmmmmmmmü,,,,,sen bir haydar abla olarak nasıl böle bi hata yaptın erkenden test yaptın hic sana yakıştıramadım..kız yok heveslendiğim ya kücük şeylerle kendimi kandırıyorum sadece....ama sabah uyandğımda o andaki hissiyatim var ya mükemmeldi hamiş olmak cok güzel bişeymiş onu anladım yani...
ya iste benle sen anca ruyamizda hamis kaliriz isteevet cok guzel bir hissiyatti yaww kiki
geçmişi okucam
geçmişte nerde kaldığımı bula bilsen
nohut iyiii deyzesiii :))))
nete giremedim uyuz etti beni kopup durdu....bende gece filim izldedim.....
ahaaa aahhaaaaahaydar abla mııı kıı bu haydar dümenin bacısı mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?