- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
rüyalar bir gun gerçek olurmuş.benim az işim var hadi öpüdldnz
hemşommmmmmmmmmmm sen nasılsınn....umuarım herşey yolundadırr bol bol dinleniyrsun dimi
geçmişi okucam
geçmişte nerde kaldığımı bula bilsen
nohut iyiii deyzesiii :))))
nete giremedim uyuz etti beni kopup durdu....bende gece filim izldedim.....
iyiyim hemsom sağol yatıstayım hala.bi iş yaptığım yok
bende transferden sonra gece rüyamda doğuma gidiyodum biri doğuyo diğeri ölüyoduAllah tan etkisinde kalmadım yaa yoksa ben çok takarım kafaya...
ben bi 30 sayfa okuyup geldim:)))) sıra sende
nabersin canım bende gece vardiyasında senin adını görmeyince merak etmiştim
hoşşş geldiinnn:119::119::119::119::119:
benim net şu vından bazen sim silkülasyonu yazıyo sinir ediyo beniii...... giremiyom...
sen nasılsın deryoşummm..... naptın....
iyiyim canım bende..annemle kociş halı yıkadı bende keyifle onları izledimhiçbir şeye el sürmüyorum gerçi annişim yoruluyo ama yapacak bişey yok
ydbugeeee hem ben bugun yatak matak kirmadim o 3 hafta gibi olcak o mevzu gecmiste bi yerde vardi ee ben saf olunca,,perimde beni duduk etmistide biraz
kızlar sus puusss oturuyosunuzzz
ben temiz balkonumda oturuyomkoçişle arada size bakıyomm.....
merhabaaa:81::81::81: ayyyyy okuuu okuuuu bundan sonra okumadan ahhaaammm dalacam son sayfaya, sonrada hayalimsin gibi '' ne nasıl niçin anlamadımbiri bana anlatsın'' diyecemmm
kızlar sus puusss oturuyosunuzzz
kikikikiben genelde gecmiside okurum ama neyse
ben yoktum ondandir anam ,,baksana 2 sayfa ilerlemisler ancak ,,garibimler
yaww temizligi yap yap bitmedi yaw ,,kahve molasi verdim bende :126:
vvaaayyy keyif yapıyosunuz yaniii...çok da sıcak yaaaa
selam arkadaşlar beni hatırlayanız vardır nette giremiyorum sözde seyahata cıkacaktım ve seyahattan döndükten sonra adet test yapacaktım, lakın seyahata cıkmadığım gibi evdede huzurlu oturamadım kızkardeşimin eşi yoğun bakıma alındı kanserde 2-3 gün yoğun bakımda kaldı kızkardeşimle hastane bahcelerinde oturup bekledik Rabbım hasta olan herkese acıl şifalar versın, dün yoğun bakımdan cıktı şimdilik tehlikeyı atlattı Herşey Allahın takdırı sağlığımız için Allaha nekadar şükr etsek okadar az ve bebek meselesine gelince gercekten Allaha kalmış ol demesi yeterli boşa gün saymak la kendimi strese sokarken hastane bahcelerinde beklediğim süre anladımkı olduğum halime hamd ve şükür edip dua ve sabırla Rabbımın bana evlat vermesini bekliyeceğim elbette tedavimi falan olcağım bu Fiili duadir Herşey Allahtan deyip yan gelip yatmak çok yanlış demek istediğim kendi adıma artık stresle gün saymayı bırakacağım sizlerede mübarek Kandılle dua ettıum ve dualarımdasınız ara ara girip sizlerin yazdıklarınızı ve fırsat bulursam bende yazacağım dediğim gibi kızkardeşim iyi değil bende evde olmuyorum hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
dualarınızda unutmayın
birer kahvede bize yapıver de karsılıklı içeliimmmm
deryoş burası serin vallaaa.. ohhh püfür püfürr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?