Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sen orda niye oyle mesum mesum oturuyon,, nasilsin ???

sen listede yoksun ;;;;bat nezaman canim ????

cok gecmisler olsun canim coook uzuldum yaa allah acil sifalar versin ,,,allah herkezi beterinden saklasin tabiki ,,,,halimize binlerce sukurler olsun,,,insallah atlatirsiniz tez bir vakitte

Allah acill şifalar versinnnnn.......kız kardeşine çok üzüldüm.....zor bir dönemden geçiyor... inşallah sende en kısa zamanda anne olursunnn.... rabbim sana en yakın zamanda evlat nasip etsin....
dualarımız seninleee..............................sende Allaha emanet olllllllllllllllllllllllllll

kikiii karın ağrın nasıllll....neden bu ay hasta olacam diye umutsusun bacımm....

cunki resmen adet agrisi cekiyorum ,,,karnim sis gogusler sis ,,,ve ilavetten ince belim agriyor,,,inanki hep wc deyim geldilermi diye o derece yani ,,, bu yuzden bacim

Son düzenleme:
cunki resmen adet agrisi cekiyorum ,,,karnim sis gogusler sis ,,,ve ilavetten ince belim agriyor,,,inanki hep wc deyim geldilermi diye o derece ,,, bu yuzden bacim

bende adet sancısı çektimm.. ve halada çekiyorumm... bende wc gidiyom arara araaa oldumu adet oldum ya diye... karın zaten şiş olur gebelikte...

yok beee beni umitlendirme simdi ,,olucam iste biliyorum ,,

yok ümitlendirmek dillde... kendini dinleme diye diyorummm... olusada napalımmmm tam gaz devam değil miiiiiiii:)))))))) kız valla diyom ben galiba adet oldum bebişte gitti ... o kadar yaniiii...inşallah olasınnnn..... 3 gün var bakalımmmmm

iste kendimi adet gelicek diye inandirdigim icin kendimi dinlemiyorumki artik ,,pehh ne hali varsa gorsun kiki

hem akintida bayaa azaldi benim ,,

biliyorum ben de kizimda adet sancisi kasik cekilmeleri muthis oluyodu ama bat tan once bukadar olmamisti yani

gelmesin gelmsin onun yerine bebiş gelsinnnn
az kalsın dün miyomada takıcaktın haaa..... okudum aha kiki gene kendine takacak bişey buldu... fışkırtmayı saymıyom tabee

piss kikiii sen kahve iç ben burda yalnıp diriiimmm
temem sen bak işineeee.... belin niye ağrıyoysa alla alla..... temizlik manyaaaağıııı seniii :)))))))))))

gelmesin gelmsin onun yerine bebiş gelsinnnn
az kalsın dün miyomada takıcaktın haaa..... okudum aha kiki gene kendine takacak bişey buldu... fışkırtmayı saymıyom tabee

yook beee ben benim arkadastan miyom un az cok ne oldugunu tahmin ediyordum ,,o arkadas oyle kasik agrisi nin nedenini buymus diye kesin yazincaa ben son 1 yildir miyomlami doldum dedim kendi kendime

hadi benim kahve bitti ,,islere devam edeyim az bisey kaldi zaten ,, gorusuruz byee

bizim hamisler listesine baktimda yine hay masallah ya bi uc bes kisi kaldik geriye ,,bizlerde gelecek ay eklendikmii topik hamis topigi olmus bitmistir ne guzel

ins aminnnnnnnnn

cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin ins

sweeet sende hoşgeldin :))))))))alta ki nohut resimlerimiz birbirine benziyooo koçişime gösterdim böle miymiş diyoooo
tuhafına gitti garibimin

azmin zaferiiiiiii tekrar hoşgeldinnn...... :))))))) kız bulmuşun sonunda ovicanı aldın mı büğün barı gelmiş mi :))))))))

yessss babyyyyy gelmişşş:) aldım hemen nevaleleri geldim huhuuuuuuu.....aslında bugün canım çok sıkkın ağlamaktan şişim gene ..mendebur kocayla kavga ettim yaff kabzo benim herif yaaaa....ama az önce hay anasını satimm dedim bu dünyada bi banamı dert. hayttt şeyimden aşağııı takmıcam dedim bianda toparladım kendimi..bağırdım çağırdım rahatladımmmm. anaları danaları gelmiş kardeşine ev bakmaya dangoz kocayıda yanlarına yolladımmmm..sakın burayada kimseyi getirme dönerken hiç sahte gülümseme dağıtcak havam yok dedim..herçi benim mal gene öttü mallığını konuşturdu ama en son çıktı indi aşağı sinirimden bide 4. kattan aşağı arkasından bu cam şişe salladım kafasına isabet etmesede parçalanınca bi rahatlama çöktüüü

ohh içimide kustum rahatladım valla.aaaa bu kocaya sinirimden bian çocuk yapmaktanda vazgeçtim bırak boşayasım geldi. işe yaramaz dürzü. ohhh şuan iyiyim allah şükür ne diye onun için anne olmaktan vazgeçeyim canımmm..

şimdide ananada sanada yedi sülalenede turp suyu dedim kendi kendime aldım prospektüslerimi okuyorum. duşa gircem abdest alıp kuran okucam. hepiniz içinde dua etcem. hamişler sağlıkla doursun olmayanlar hamişolsun insallahhhh:)

kabzomu şişemi fırlatın amlemsin yaaa
oyyy oyyy kız durrr amanın ne olmuşşşş..... böle.... sen canını sıkmayaaa.....
boşver inşallah zamanla oturur evliliğiniz... olur böle heriflerin hepisi aynı.... kuzucuklarr
amin kuzummmmm inşallah bebişine kavuşursun... takma senn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…