- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
selam arkadaşlar beni hatırlayanız vardır nette giremiyorum sözde seyahata cıkacaktım ve seyahattan döndükten sonra adet test yapacaktım, lakın seyahata cıkmadığım gibi evdede huzurlu oturamadım kızkardeşimin eşi yoğun bakıma alındı kanserde 2-3 gün yoğun bakımda kaldı kızkardeşimle hastane bahcelerinde oturup bekledik Rabbım hasta olan herkese acıl şifalar versın, dün yoğun bakımdan cıktı şimdilik tehlikeyı atlattı Herşey Allahın takdırı sağlığımız için Allaha nekadar şükr etsek okadar az ve bebek meselesine gelince gercekten Allaha kalmış ol demesi yeterli boşa gün saymak la kendimi strese sokarken hastane bahcelerinde beklediğim süre anladımkı olduğum halime hamd ve şükür edip dua ve sabırla Rabbımın bana evlat vermesini bekliyeceğim elbette tedavimi falan olcağım bu Fiili duadir Herşey Allahtan deyip yan gelip yatmak çok yanlış demek istediğim kendi adıma artık stresle gün saymayı bırakacağım sizlerede mübarek Kandılle dua ettıum ve dualarımdasınız ara ara girip sizlerin yazdıklarınızı ve fırsat bulursam bende yazacağım dediğim gibi kızkardeşim iyi değil bende evde olmuyorum hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
dualarınızda unutmayın
selam arkadaşlar beni hatırlayanız vardır nette giremiyorum sözde seyahata cıkacaktım ve seyahattan döndükten sonra adet test yapacaktım, lakın seyahata cıkmadığım gibi evdede huzurlu oturamadım kızkardeşimin eşi yoğun bakıma alındı kanserde 2-3 gün yoğun bakımda kaldı kızkardeşimle hastane bahcelerinde oturup bekledik Rabbım hasta olan herkese acıl şifalar versın, dün yoğun bakımdan cıktı şimdilik tehlikeyı atlattı Herşey Allahın takdırı sağlığımız için Allaha nekadar şükr etsek okadar az ve bebek meselesine gelince gercekten Allaha kalmış ol demesi yeterli boşa gün saymak la kendimi strese sokarken hastane bahcelerinde beklediğim süre anladımkı olduğum halime hamd ve şükür edip dua ve sabırla Rabbımın bana evlat vermesini bekliyeceğim elbette tedavimi falan olcağım bu Fiili duadir Herşey Allahtan deyip yan gelip yatmak çok yanlış demek istediğim kendi adıma artık stresle gün saymayı bırakacağım sizlerede mübarek Kandılle dua ettıum ve dualarımdasınız ara ara girip sizlerin yazdıklarınızı ve fırsat bulursam bende yazacağım dediğim gibi kızkardeşim iyi değil bende evde olmuyorum hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
dualarınızda unutmayın
kikiii karın ağrın nasıllll....neden bu ay hasta olacam diye umutsusun bacımm....
cunki resmen adet agrisi cekiyorum ,,,karnim sis gogusler sis ,,,ve ilavetten ince belim agriyor,,,inanki hep wc deyim geldilermi diye o derece ,,, bu yuzden bacim
bende adet sancısı çektimm.. ve halada çekiyorumm... bende wc gidiyom arara araaa oldumu adet oldum ya diye... karın zaten şiş olur gebelikte...
yok beee beni umitlendirme simdi ,,olucam iste biliyorum ,,
yok ümitlendirmek dillde... kendini dinleme diye diyorummm... olusada napalımmmm tam gaz devam değil miiiiiiii:)))))))) kız valla diyom ben galiba adet oldum bebişte gitti ... o kadar yaniiii...inşallah olasınnnn..... 3 gün var bakalımmmmm
iste kendimi adet gelicek diye inandirdigim icin kendimi dinlemiyorumki artik ,,pehh ne hali varsa gorsunkiki
hem akintida bayaa azaldi benim ,,
biliyorum ben de kizimda adet sancisi kasik cekilmeleri muthis oluyodu ama bat tan once bukadar olmamisti yani
ben geldimmm minnoşlarımm nasılsınızzz bakemm
yook beee ben benim arkadastan miyom un az cok ne oldugunu tahmin ediyordum ,,o arkadas oyle kasik agrisi nin nedenini buymus diye kesin yazincaaben son 1 yildir miyomlami doldum dedim kendi kendime
hadi benim kahve bitti ,,islere devam edeyim az bisey kaldi zaten ,, gorusuruz byee
gelmesin gelmsin onun yerine bebiş gelsinnnn
az kalsın dün miyomada takıcaktın haaa..... okudum aha kiki gene kendine takacak bişey buldu... fışkırtmayı saymıyom tabee
hoşgeldinnnnnnnnnnnn :)))))))
hoşbuldukk kıııı nohutçenin anasıııı:)
bizim hamisler listesine baktimda yine hay masallah yabi uc bes kisi kaldik geriye ,,bizlerde gelecek ay eklendikmii topik hamis topigi olmus bitmistir ne guzel
cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin insselam arkadaşlar beni hatırlayanız vardır nette giremiyorum sözde seyahata cıkacaktım ve seyahattan döndükten sonra adet test yapacaktım, lakın seyahata cıkmadığım gibi evdede huzurlu oturamadım kızkardeşimin eşi yoğun bakıma alındı kanserde 2-3 gün yoğun bakımda kaldı kızkardeşimle hastane bahcelerinde oturup bekledik Rabbım hasta olan herkese acıl şifalar versın, dün yoğun bakımdan cıktı şimdilik tehlikeyı atlattı Herşey Allahın takdırı sağlığımız için Allaha nekadar şükr etsek okadar az ve bebek meselesine gelince gercekten Allaha kalmış ol demesi yeterli boşa gün saymak la kendimi strese sokarken hastane bahcelerinde beklediğim süre anladımkı olduğum halime hamd ve şükür edip dua ve sabırla Rabbımın bana evlat vermesini bekliyeceğim elbette tedavimi falan olcağım bu Fiili duadir Herşey Allahtan deyip yan gelip yatmak çok yanlış demek istediğim kendi adıma artık stresle gün saymayı bırakacağım sizlerede mübarek Kandılle dua ettıum ve dualarımdasınız ara ara girip sizlerin yazdıklarınızı ve fırsat bulursam bende yazacağım dediğim gibi kızkardeşim iyi değil bende evde olmuyorum hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
dualarınızda unutmayın
azmin zaferiiiiiii tekrar hoşgeldinnn...... :))))))) kız bulmuşun sonunda ovicanıaldın mı büğün barı gelmiş mi :))))))))
yessss babyyyyy gelmişşş:) aldım hemen nevaleleri geldim huhuuuuuuu.....aslında bugün canım çok sıkkın ağlamaktan şişim gene ..mendebur kocayla kavga ettim yaff kabzo benim herif yaaaa....ama az önce hay anasını satimm dedim bu dünyada bi banamı dert. hayttt şeyimden aşağııı takmıcam dedim bianda toparladım kendimi..bağırdım çağırdım rahatladımmmm. anaları danaları gelmiş kardeşine ev bakmaya dangoz kocayıda yanlarına yolladımmmm..sakın burayada kimseyi getirme dönerken hiç sahte gülümseme dağıtcak havam yok dedim..herçi benim mal gene öttü mallığını konuşturdu ama en son çıktı indi aşağı sinirimden bide 4. kattan aşağı arkasından bu cam şişe salladım kafasına isabet etmesede parçalanınca bi rahatlama çöktüüü
ohh içimide kustum rahatladım valla.aaaa bu kocaya sinirimden bian çocuk yapmaktanda vazgeçtim bırak boşayasım geldi. işe yaramaz dürzü. ohhh şuan iyiyim allah şükür ne diye onun için anne olmaktan vazgeçeyim canımmm..
şimdide ananada sanada yedi sülalenede turp suyu dedim kendi kendime aldım prospektüslerimi okuyorum. duşa gircem abdest alıp kuran okucam. hepiniz içinde dua etcem. hamişler sağlıkla doursun olmayanlar hamişolsun insallahhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?