Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

valla aynen takmaya değmez. elle tutulur bi sebep yok kavga için. bayadır etmioduk ya patladı herhall.. action lı bi gün geçirdik valla :) kavgasız gürültüsüz evlilik yokta benim sinirimin diliminde durma noktası yok bazennn

kahve sefanıda okudumm püfür püfür balkondaaaa. canım çekti valla biz yanıos burda allahımmm hem havadan hemde bizim evdeki hava durumundan

evet evde ekşın olmuş baya... ekşini yatakta yapacaktınız neyse.... barışma ekşını olur inşallahhh...
takma fazla kafanaaa... erkeklerin çogu geç gelişiyoo
ben kahve içmedim kiki hatun lüpletiii kahveleri...yarasın kikime....
burası güneşli ama balkon ev püfür püfür vallaaa ohhhh

ben mamamıda yedim ..o gelince ne yer bilemem artıkın bugün evde yemek yok aşçı grevde :)

şini gidip banyoya giriim bi son kalan sinirlerimde gevşesin:) sonra dua edeyim şükredeyim biraz. hepimiz için ve kendim için.

öpüyorum yavyumm görüşürük sona

tememm Allah kabul etsınnn.... zeynam benim
bende kaçım gelirim yideee...

dur kız kavga ettim diye yatakta ekşın yapmıcak deilim ya :) onuda yapcam herşeye inat :) yarında adama cam sildirip banyoyu yıkatcam
misafir gelio buda onun cezası:) ohhhh .. boşunamı aldım kız ben o testi ilacı 6 eczane gezdim ya araya kaynatmam bi salak kayınço mevzusuna :)

ohh hem yemek yok hem temizlik hemde cinsel pehriz yandı adam
16. güne daha var du bakaılımmm....
belkim barışırsınızz... du hele biii :)))))

bugecan kaçtane aldın testen

yavyum 5 tane varmış içinde bunun 26 tl dedi. tekli yokmuş. zati bundanda ellerinde bitane vardı kaptım hemen . galenik ovulasyon testi yazıo. dandik bi marka gibime geldi ama içindeki testler falan güzel görünüo dıştan işlevini 13ünde görces inşallah

netten bak yorumlara kullanan varmıı bakalım.. bide 13. başlıcaksan az yaaa 16. daydı dimi senin neyse çok uzayacak bu mevzuyu
akşam tekrarkonuşuruz hadi sen gittt....

netten bak yorumlara kullanan varmıı bakalım.. bide 13. başlıcaksan az yaaa 16. daydı dimi senin neyse çok uzayacak bu mevzuyu
akşam tekrarkonuşuruz hadi sen gittt....

bendeniz kaçarrrrrr...folikimide yuttum şifa niyetine ohhh. bu akşam daha küsümsü olurus da yarına barışırım iş yaptırmam lasım çünkü:) akşama görüşelim evde yalnız gibi olcem nede olsa kihhkihhhkihhh:)

tememmm bende kaçarrrrrrrrrrrrrrrr gelirimmm yinee

ayyy ev isine tukureyim ben yeni bitti yaw ,,,simdide kara kara dusunuyorum bugun ne pisecek diyee :26:

ydbugee kabzo derken hanzo demek istedin galiba:44: her evde bi hanzoluk tutacak donem oluyo canim sikma canini ,,tez zamanda barismaya bak sen ,,,is zamani lazim sana o dingil,,, carpismayi bitir kopruyu gec sonra tukur carkina anam

kızlar dün yazmıştım bu ay ovulasyon testi yaptım ama negatif çıktı hep diye sadece 2 gün önce koyulaştı ama yeterince değil..ama ugün ateşim 36.3 ve normalde hep 35 lerde seyreder bugün çok yüksek..yani yumurtluyo muyum?yumurta mı çatlıyo?buna göre ne zaman birlikte olmalıydık ki?pööf çok cahilim bu konuda

buldum bu konuyla ilgili bilgi okudum..yumurtam çatlamış bugün demek ki..dün ateşim bayaa düşüktü 35.5 falan bugün 36.3
dün akşam çalışma oldu işe yarar mı ki..hadi hayırlısı..11. gün yumurtluyorum demek ki ben..tabi yumurtluyosam testte negatif çıktı ama..

bende 4 mayısta oldum 2 haziranda olurum galiba
bende 32 yaşındayım

bende 2.bebeğime hamileyim.korunmayı bıraktığımız 6.ayda oldu.her ay ümitlenip gün sayıyordum olamyınca da üzülüyordum.artk amannn beeee dediğim ay oldu..:) kendinizi şartlandırmayın 2 güne bi ilişkiye girin.dr um bana öle demişti uyguladım oldu.ALLAH sziinde kucaklarınızı doldursun arkadaşlar

kızlar merhaba
dün myom yazdım herkes rahminde myom oduğunu zanneder olmuş myom bir ur dur ve iyi huyludur halk arasında sağlıklı kadın hastalığı da denir östrojen hormonunun fazla salgılanmasından kaynaklı olur. herkeste olacak diye birşey yok benim ki rahim dış duvarında farkettiklerinde 4 cm. şimdi 5 i geçti sanırım. bebeğe engel değildir kist gibi değildir. sadce kabızlık ve kalçada baskı hissi yapar ama benim geçmeyen kasık ağrılarım myomumun büyüdüğünden kaynaklı olduğunu düşündüm. belki de bebektendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…