ayyy ev isine tukureyim ben yeni bitti yaw ,,,simdide kara kara dusunuyorum bugun ne pisecek diyee :26:
ydbugee kabzo derken hanzo demek istedin galiba:44: her evde bi hanzoluk tutacak donem oluyo canim sikma canini ,,tez zamanda barismaya bak sen ,,,is zamani lazim sana o dingil,,, carpismayi bitir kopruyu gecsonra tukur carkina anam
kızlar haberleri izliorumda son araştırmalara göre : hamile kalmak isteyen bayanlar kafeinli ve gazlı içeceklerden uzak durmalıymış. kahve cola vb günde 5 bardaktan fazla tüketiyorsan hamile kalma şansını % 50 azaltıyormuş. hamile olanlardada düşük ve çocuk gelişiminde sorunlar yaratıyormuş. özelliklede tüp bebek yapan bayanlar dikkat etmesse şansları dahada düşüyormuş. hamilelik için önce bunlardan uzak durup kilo vermek şartmış. bu nedenlerden önümüzdeki yıllarda kısırlık oranları çok artacakmış. bilginizeeeee
gunaydin ,,,,,gazetesinden son dakika haberleri sunulmustur ,,saglicakla,, esen kalin arkadaslarkiiiiiikikiii
sizi çatlak patlaklar tembeller sizi ... otoruyonuz oturuyonuz sonra akşam yumurta kapıya dayandı mı koşup yemek derdine düşüyosunuz.ben yokum destan yazarsınız, ben gelince de vebalıymışım gibi herkesler bi yere kaçışıyo
sende hosgeldin canımmgeçmişi okumaktan vazgeçtin demek
kızlar merhaba
dün myom yazdım herkes rahminde myom oduğunu zanneder olmuş myom bir ur dur ve iyi huyludur halk arasında sağlıklı kadın hastalığı da denir östrojen hormonunun fazla salgılanmasından kaynaklı olur. herkeste olacak diye birşey yok benim ki rahim dış duvarında farkettiklerinde 4 cm. şimdi 5 i geçti sanırım. bebeğe engel değildir kist gibi değildir. sadce kabızlık ve kalçada baskı hissi yapar ama benim geçmeyen kasık ağrılarım myomumun büyüdüğünden kaynaklı olduğunu düşündüm. belki de bebektendir
3 cu kullanicidan:::.... alisveris yapip yerlestirilmistir yemekte bitti ,simcik afiyetle yiyorumsonra da kizimla parka gidicez
sizler nasilsiniz acaba ???
kız ben kolanın bunada bu kadar zararlı olacağını bilmiyordum
hiç iyi olmadıben kolayı çok seviyorum ama artık hiç içmeyecemmmm
afiyett olsun... bu mudur budur....süpergirl
yok anam ben kabzo dedim var onunda bi anlamı:)doru diosun geldi zaten süngüsü inmiş bişiler ters gitmiş iyisine gelmemiş belli:) oh olsun ..tabiki her evde dönemlik oluo . şimdi sakinim aslında benimde onunda hatası var aman boşverrrrrrrr.bayılıyorum senin laflarına. aynen çarpışalımda ayıya aşkım dices sonra tükürmedik yerini bırakmıcam zaten. 9 ay olmadık şeyler aşercem anasını satimmm
ben gazli, asitli icecekleri zaten icemiyorum boo:120::120: ama kahveeekimse onunla arama giremiyorrr
buyur canim beraber olsun
sweet izini sürüyom nerdesin
ııımmmm kahve. diyorum ve başka birşey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?