Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok anam ben kabzo dedim var onunda bi anlamı:)doru diosun geldi zaten süngüsü inmiş bişiler ters gitmiş iyisine gelmemiş belli:) oh olsun ..tabiki her evde dönemlik oluo . şimdi sakinim aslında benimde onunda hatası var aman boşverrrrrrrr.bayılıyorum senin laflarına. aynen çarpışalımda ayıya aşkım dices sonra tükürmedik yerini bırakmıcam zaten. 9 ay olmadık şeyler aşercem anasını satimmm

kızlar haberleri izliorumda son araştırmalara göre : hamile kalmak isteyen bayanlar kafeinli ve gazlı içeceklerden uzak durmalıymış. kahve cola vb günde 5 bardaktan fazla tüketiyorsan hamile kalma şansını % 50 azaltıyormuş. hamile olanlardada düşük ve çocuk gelişiminde sorunlar yaratıyormuş. özelliklede tüp bebek yapan bayanlar dikkat etmesse şansları dahada düşüyormuş. hamilelik için önce bunlardan uzak durup kilo vermek şartmış. bu nedenlerden önümüzdeki yıllarda kısırlık oranları çok artacakmış. bilginizeeeee

sizi çatlak patlaklar tembeller sizi ... otoruyonuz oturuyonuz sonra akşam yumurta kapıya dayandı mı koşup yemek derdine düşüyosunuz.ben yokum destan yazarsınız, ben gelince de vebalıymışım gibi herkesler bi yere kaçışıyo

gunaydin ,,,,,gazetesinden son dakika haberleri sunulmustur ,,saglicakla,, esen kalin arkadaslar kiiiiiikikiii

gunaydin ,,,,,gazetesinden son dakika haberleri sunulmustur ,,saglicakla,, esen kalin arkadaslar kiiiiiikikiii

kız ben kolanın bunada bu kadar zararlı olacağını bilmiyordum
hiç iyi olmadı ben kolayı çok seviyorum ama artık hiç içmeyecemmmm

3 cu kullanicidan:::.... alisveris yapip yerlestirilmistir yemekte bitti ,simcik afiyetle yiyorum sonra da kizimla parka gidicez

sizler nasilsiniz acaba ???

yok kiz o saskin bendim sadece kiki sonra derkene konu acildi miyom uzerine konustuk oyle ne oldugunu felan ,,kiki

kabzo nedir acaba???? ???:44: :44: :26: sakinlesmenize sevindim

Son düzenleme:
selam kızlar

nasılsınız

gelemedim coktandır bugun kpss vardı iyi kötü oda bitti

ama aklımda acaba bebeğim var mı sorusu ? ? ?

aklımdan çıkaramıyorum bir türlü bat 13 temmuz yarın 4 günüm kalmış olucak bir test yapsam mı

2 gün önce yaptıgımda 2.cizgi cıktı ama ben cok ümitlenmedim iğneden olabilir diye ayyyy catlıcam artıkkkk

Son düzenleme:
ııımmmm kahve. diyorum ve başka birşey demiyorum

ben sigarayla beraber kahveyide bıraktım ama hala biyerde kahve içince aklıma sigara gelir
benim için keyif insanı derlerdi
sigarayla herşey bitti günlük kahvem vardı
ama şimdi çok mutluyum sigaradan kurtulmak herşeye değerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…