selam kızlar
nasılsınız
gelemedim coktandır bugun kpss vardı iyi kötü oda bitti
ama aklımda acaba bebeğim var mı sorusu ? ? ?
aklımdan çıkaramıyorum bir türlü sat 13 temmuz yarın 4 günüm kalmış olucak bir test yapsam mı
2 gün önce yaptıgımda 2.cizgi cıktı ama ben cok ümitlenmedim iğneden olabilir diye ayyyy catlıcam artıkkkk
selam kızlar
nasılsınız
gelemedim coktandır bugun kpss vardı iyi kötü oda bitti
ama aklımda acaba bebeğim var mı sorusu ? ? ?
aklımdan çıkaramıyorum bir türlü sat 13 temmuz yarın 4 günüm kalmış olucak bir test yapsam mı
2 gün önce yaptıgımda 2.cizgi cıktı ama ben cok ümitlenmedim iğneden olabilir diye ayyyy catlıcam artıkkkk
kız ben kolanın bunada bu kadar zararlı olacağını bilmiyordum
hiç iyi olmadıben kolayı çok seviyorum ama artık hiç içmeyecemmmm
iyidir cnm seni sormali. ikinci cizgiyi gorduysen ins bebektendir
sweetttt zeyneppe yardimci oll , sweett sen hangi marka gebelik testi kullanmistin ,kac gun erkenden yapmistin kiz 5 miydi ????
ağzından bal damlıyooo inşallah canım
ama iğneden 15 gün sonra yapın deniyor ya iğneden olabilir mi ki emin olamıyorum
igneyi ne zaman oldun peki?
kabzo nedir acaba???? ???:44: :44: :26: sakinlesmenize sevindim
ben çıktım gezmeye gidecem akşam görüşürüz
evet cnm 5 gun kadar once yaptim. yumurtlamadan 11 gun sonra cikmaya basliyor. ins onunda bebektendir
canım 27 sinde iğnemi oldum 29 da yumurtlama tarihimdi :)
ben de okurken hanzo demek istemiştir dedim ama anlamı varmış, iyi bişiyse ben de arada kullanırım belkimşişe atmış aboooww
hmm hangi marka kullanmistin pekii ???
o zaman iyivalla konu kahveden açıldıya şuan burnum başka koku almıyooo gidip kendime kahve yapacam.
burda burda burdaao koku gazdan olabiliiii
sabah yapsami diye bian dusundumde yok yok moralim en iyisi 2 gun sonra bozulsun simdi degil ,,,11 ci gun benim bugun
kizlar ben cikiyorum parka gidicez kizimla
gecen sefer first response kullandim bu sefer clearblue kullandim. ikiside erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?