Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar kabzo kelimesine açıklık getireyim:) seyrettiğim bi dizide avrupa meraklısı bi kadın hafif kılıbıkça olan kocasına dioda ordan dilime yerleşti. oda bi nevi hanzo kaba cahil anlamında kullanıyo diyelim.

bu arada kocaya hak etsede şişe yada terlik atmak tabi hoş değil ama bazen olabilioo..benimde ilk atışım canım hergün yapıo deilim:)

bende çoraplarımı top yapıp attığım oluyo... kikikiki kokoko :))))))))çok hoşuma gidiyo irite etmek onu....
bugecan okudunmu duaları Allah kabul etsinnnnn.....

iyi geceler kızlar bütün gün tatil dönüşü tozdan görünmeyen evimi temizledim ama yorulduğuma değdi sonrada romantik kocişim !! beni buz devrine götürdü 2 si kadar güzel olmasada güldüm gelip bi bakıyım dedim kızlar napmış ama 30 sayfa geçmiş bana çok geldi gözlerim kapanıyo geldiğimden daha uykulu bir şekilde ben kaçar öpüldünüz

ne güzel yapmışsınızzzz
iyi geceler sende öpüldün

hosbuldumm şekeriimmm nerde bu miilleettt neerrdeee buu deevvlleetttt
gece vardiyası henüz baslamamış tuuhhhh bende kocişten kaptım pcyi gözlerim kapanıyo resmen:111::111::111:

hehehe evet kimse yok yavvvv....
deryoş bişey soracam sana sadece aklıma geldi bide cahillime ver olurmu deryoşum....bilmiyomda aklıma geldi..
şimcik inşallah ayın 16 sında güzel haberi alıcaz ya inşallah RabBimmm... ALLAHIM SEN NASİP ET.... AMİNNN
o zaman sana bebişlerin cinsiyetlerini de sölicek mi :26: aklıma takıldı... sonuçta x ve y leri onlar biliyo yaa... ne bilimmm sadece merak ettimmm...

inşallah güzel haber alırız amiinnn sen hamişsin Allah ım dualarını kabul eder inşallah:))
aşk olsun soracaksın tabi ne demekkk...canım bu konuda bilgim yoktu senden öğrendim bende su an..ama söylemezler herhalde biri de tutabilir hangisi olduğu bilinmez sanırım...bende merak ettim simdi

hamiş duamı kabul et ALLAHIMMMMMMMMMMMMM :)))))))))))))))
ne bilimmm.... merak ettim bilmiyom ya... ondan çekindim... bide sonuşta bilirler diye düşündüm.... aklıma geldi birden
neyse hayırlısı olsundaaa önemli dillll gerisiiii

yaw bu arada benim adam şişeyi benim attımı anlamadı sanırım . hala bişi demedine göre...atıp geri çekildim zaten hem bi halt yiyom hem tırsıp kaçıom:):) olsun yinede rahatlatıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…