kesinlikle katılıyorum canım
ama ne varki atsan atılmıyor satsan satılmıyor
inşallah oda düzelir ALLAH ISLAH ETSİN...... AMİN
hmmm :44:demek benim vakum iyi calismiyoo,,ceksinde kizi ceksin farketmez artik ,
ivettt :18: :18: :18: :18:
ohhh gel keyfim gell balkon sefasi haa,,,niye kiz ben sut tu cok severimmmmher aksam icerim lakir lakir ohhh
canim seninle oldugunu hissedecegin gunlerde gelicektir insallah insallah,,,icerde top oynadiklarini bile hissedip uyutmicaklar seni gor bak ;;;,,,,,,benim kizim coook oynardi ,,halada aynanin karsisinda dansozluk yapar kikiki
ohhh gel keyfim gell balkon sefasi haa,,,niye kiz ben sut tu cok severimmmmher aksam icerim lakir lakir ohhh
canim seninle oldugunu hissedecegin gunlerde gelicektir insallah insallah,,,icerde top oynadiklarini bile hissedip uyutmicaklar seni gor bak ;;;,,,,,,benim kizim coook oynardi ,,halada aynanin karsisinda dansozluk yapar kikiki
ohh ne güzel balkon sefası haa
bol süt yoğurt yeeeaferin sana sevmiyorum diye bişey yok
inşallah mercimekler bizimleler derya :26::26::26:
orkideee ikiz totem heeee yupiiii heyooooooooooooo
bu yasıma kadar annem ne yaptıysa süt içiremedi bana ama simdi mercimekler için içiyorum anne olmak da böyle bir sey galiba:26::26::26:
inşallaahhh kızzllaaarrrrr
kikii bu arada geçmişteki bi msjımı okumadın galiba niye küsüyosun yaaaa
bende ikiz totemi yaptımmm
ay aynen valla. içtiğim sütün sayısı bellidir. bebekken bile anne sütünden başka içmemişim:120::120::120:
ben 7 yaşıma kadar gece sütü içmişim
günde bir kilo süt içermişim
ve bugünde sütlaç yaptım gelinde yiyelim
afiyet olsun yarasın balııım
o zamanlar çok yaradı da şimdi yaramasın
cnm bakiphemen cikmistim gormedim yazdigini. iyi elh yat kalk tekrar yap o durumdayimsweetcim nasılsın canım?
tmm cnm ARObu arada ben 500 tefriciyemi okudum sweet e dersin komşim....
kızlar ben daha okuyamadım
biliyorsunuz geçen haftadan beri kendime yeni geldim
120 tane okudum daha haftaya perşembe olsa olmaz mıı gerçi yarın okuyup bitiririm 500 taneyide
bitmezse uzatsak olmaz mııııı
sweet, istanbulizmir hoş geldiniz...
kizlaarrr ben cikiyorum kocisi postalicam alamanyayaayyy bi gitseydiii gozume batiyo bu aralar nedense
kız rumeysa bi geliyon bi kayboluyon. nereye gidyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?