hos bulduk cnm nasilsin?
tamam yaramasın da bebiş olsun o zaman.bu ay tedavi olacak mısınız balım yoksa kendi haline mi bıraktınız?
cnm bakiphemen cikmistim gormedim yazdigini. iyi elh yat kalk tekrar yap o durumdayim
tmm cnm ARO
bu gidisle bitiremicez galiba saliya kadar. 1100 daha var okunacak
cnm bakiphemen cikmistim gormedim yazdigini. iyi elh yat kalk tekrar yap o durumdayim
tmm cnm ARO
bu gidisle bitiremicez galiba saliya kadar. 1100 daha var okunacak
yemeğe baktım namaz kıldım tefriiciye okudm glğedmm birazdan yemeğe bakcam
inşallah tüp için uğraşmadan şu mübarek ramazanda hamile kalırsın canımyok canım tüpe kadar kendi halinde olacak
bayramdan sonrada evi taşıyıp tüp bebek için ankara
şimdilik plan bu bakalım kaderde ne varsa o olur
tatile mi gidiyosun yoksam canikom.niye yoksuunben yarından sonra ykoum bugeece 500 ü teslim ederim bi aksilk olmssa..bu seferki duaya pek katkım lmadı inşallah biddahkine
inşallah tüp için uğraşmadan şu mübarek ramazanda hamile kalırsın canım
inşallah orkidem ama ümitsizim artık
hayırlısı tabii Allah ne yazdıysa odur
tüp bebek yazdıysa tüp normalse normal
daha teslimiyetçiyim artık
kızlar ben çıkıyorum. kocamla dondurma yiyip yürüyeceğiz
inşallah tüp için uğraşmadan şu mübarek ramazanda hamile kalırsın canım
tatile mi gidiyosun yoksam canikom.niye yoksuun
perşembe olsa olmaz mı
hem perşembe akşamı daha iyi olur valla okuyamadım
ay canım benim Allah kabul etsin.
evet canım bisiklitle giresundan ünyeye kamp kurmaya gidmeye niyetlendik kısmet yarın cıkmay planlıyoruz telefonmda internet olmadğı icin okuduklarımı size iletemicem o yüzden yoksa başka bi sebep yok
perim kiz sen doktora ne zamn gitceksin?
sizi çılgınlar güle güle gidin gelin inşallah. iyi bir tatil geçirirsin umarım ve dönüşte de güzel haberlerle dönersin
iki defa kan verdim ben. cumaya da ultrason var. bebek gorulmesi icin erken mi ki? beta 10000 civari olmasi lazim normal sartlardacumartesi gidicem 6 gün sonra ... gel dedi doktor... kan tahlileri oldum bi kaç kezz ...sen sweetcikk
evet canım bisiklitle giresundan ünyeye kamp kurmaya gidmeye niyetlendik kısmet yarın cıkmay planlıyoruz telefonmda internet olmadğı icin okuduklarımı size iletemicem o yüzden yoksa başka bi sebep yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?