Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

cnm bakiphemen cikmistim gormedim yazdigini. iyi elh yat kalk tekrar yap o durumdayim

tmm cnm ARO

bu gidisle bitiremicez galiba saliya kadar. 1100 daha var okunacak

perşembe olsa olmaz mı
hem perşembe akşamı daha iyi olur valla okuyamadım

yok canım tüpe kadar kendi halinde olacak
bayramdan sonrada evi taşıyıp tüp bebek için ankara
şimdilik plan bu bakalım kaderde ne varsa o olur
inşallah tüp için uğraşmadan şu mübarek ramazanda hamile kalırsın canım
ben yarından sonra ykoum bugeece 500 ü teslim ederim bi aksilk olmssa..bu seferki duaya pek katkım lmadı inşallah biddahkine
tatile mi gidiyosun yoksam canikom.niye yoksuun

Son düzenleme:

inşallah orkidem ama ümitsizim artık
hayırlısı tabii Allah ne yazdıysa odur
tüp bebek yazdıysa tüp normalse normal
daha teslimiyetçiyim artık

tatile mi gidiyosun yoksam canikom.niye yoksuun

evet canım bisiklitle giresundan ünyeye kamp kurmaya gidmeye niyetlendik kısmet yarın cıkmay planlıyoruz telefonmda internet olmadğı icin okuduklarımı size iletemicem o yüzden yoksa başka bi sebep yok

evet canım bisiklitle giresundan ünyeye kamp kurmaya gidmeye niyetlendik kısmet yarın cıkmay planlıyoruz telefonmda internet olmadğı icin okuduklarımı size iletemicem o yüzden yoksa başka bi sebep yok

sizi çılgınlar güle güle gidin gelin inşallah. iyi bir tatil geçirirsin umarım ve dönüşte de güzel haberlerle dönersin

sizi çılgınlar güle güle gidin gelin inşallah. iyi bir tatil geçirirsin umarım ve dönüşte de güzel haberlerle dönersin

bu cılğınlık nasıl olcak bilmiyrum tırsıyorum gece nasıl uyuycam bide adet olursam moralim cok bozuk olcak tatilin icine kesin etcem bi tarafım gitmesek mi diyr hayrılısı inşallah güzel haber aalırım kötü haber alırsama inşallah cok üzülmem en azından kocişi üzmek istemiyrum

deryoş kızzzz tüp bebek de cinsiyet... için kromozam analizi yapmaları gerekiyomuşşş o iş mümkün ama çok paraymış türkiyede bide yasakmışşş.. o yüzden tukturlar bilmiyomuş...

karar verdiniz demek süpersiniz valla yaaa iyi eğlenceler hemsom güzeellceee stres att rahattllaa ooohhh miiissss
yolunuz açık olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…