Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iki defa kan verdim ben. cumaya da ultrason var. bebek gorulmesi icin erken mi ki? beta 10000 civari olmasi lazim normal sartlarda

bilmiyom ki bana doktor herkezde değişi dedi kendini çevrenle kıyaslama dedii.. bazısı erken bazısı geç olabilirrr dedi o yüzden.. bakalım bizde cumartesi şansımızı denicezzz....

sizi çılgınlar güle güle gidin gelin inşallah. iyi bir tatil geçirirsin umarım ve dönüşte de güzel haberlerle dönersin

bu cılğınlık nasıl olcak bilmiyrum tırsıyorum gece nasıl uyuycam bide adet olursam moralim cok bozuk olcak tatilin icine kesin etcem bi tarafım gitmesek mi diyr hayrılısı inşallah güzel haber aalırım kötü haber alırsama inşallah cok üzülmem en azından kocişi üzmek istemiyrum

yaa benim aklıma takıldı sadece.. nebilimm bilirler gibi geldi... ama kromozom için analiz aklıma gelmemişti

gece konustuğumuzda kocişe de bahsettim bize de çok mantıklı gelmişti sonuç olarak biz de bilirler diye düşündük ama ayrıntısı varmıs demekki....bilseler nolurki sankkiiii
transfer öncesi çok komikti doktor geldi nasılsınız felan sonra ben embriyoları seçip geleyim dedi
ne kadar tuhaf geldi bi anda yaaa

ben şimdi çay içip kocişle ilgileniyim
anlarsınız ya
çok öptüm kızlarrrrrrrrrrrrr

en iyi gelişen ve çogalan hızlı bölünenleri seçiyodur belkim.... :26:
evet çok garip bi duygu olsa gerek... belkide bilirler deryoşum :26: ama ben koçişime sordum.. o söledi zaten...gerçi kadın doğumcu değil ama bunun için ayrı bi çalışma yapmaları lazım dedii.. neyse yaaaaa olsunda Allahımın izniyle inşallahhh.... aminnn....

kaliteli olanı seçiyolar tabi de tuhaf yine de ya...:44::44::44:
görüşürüz canım

kııı yatak kıran yerim senin nazını sen yaz tatlımm biz söylene söylene gene okuruz.gözler şaşıbeş de olsa okuruz ama takılmadan da tadı olmuyoki.

vardiyamizi cekemiyolar sankim ya laf aramizdada :44: iki lafin belini kiriyoruz sabah ,laf oluyo hemen ,,gecmiste gecmis ,,ne etik sankim ,,,pehh

ala lala ne yaptık biz sana kankimm

kız bunun adeti yaklaştıkça hırçınlaşıp naz yapıyooo... yoksam azcık söylendik hatta takılalım dedik. bak geçmişi okumayacam çeneniz düşmüş diye gırgır ettik ama şimdi yine geçmişi okuyoz.
kız okumak isteyen okuyooo.. anlaşılıyo zatenn....
okumak istemiyen direk giriyooo zatenn....... boş ver kikimmmm
aferrinnn ver gazııı

kiz deryaamm ikiz anasi senii ,, bende sana cevap yazdim gibi ama senden alinti yapmadandi galibaa:26: canim oyle istedi bian yaa simdi kus degilim artik hem o sen degilsin baska kisi dedikoduyu yapan pisss aklima geldi simdi ayy

Son düzenleme:
dimek tatile gidiyon hee ,,sana iyi tatiler diliyorum askim cadirda yatcan hee ayy ben korkarim bocekten felan bi yerine sokar mokar dikat et kikiki

herzamanda zevkinin icine etmeden rahat duramiyorum haa ben senin kiiiiiikikiik

kiz peki orda ne yiyeceginiz ,,,kocisimi kazanda yahni yapacan yoksam ???:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…