iki defa kan verdim ben. cumaya da ultrason var. bebek gorulmesi icin erken mi ki? beta 10000 civari olmasi lazim normal sartlarda
deryoş kızzzz tüp bebek de cinsiyet... için kromozam analizi yapmaları gerekiyomuşşş o iş mümkün ama çok paraymış türkiyede bide yasakmışşş.. o yüzden tukturlar bilmiyomuş...
sizi çılgınlar güle güle gidin gelin inşallah. iyi bir tatil geçirirsin umarım ve dönüşte de güzel haberlerle dönersin
yaaa bizde adamların günahını aldıkkk
bizim ülkede olduğunu düşünemiyorum zatennn
deryoşş ikiz bebek totemiiayyyy senin kide çok güzel olmuşşş
benimki biraz gecikmiş bi totem oluyo ama sansımı deneyeyim bakalım:26::26::26::26:
yaa benim aklıma takıldı sadece.. nebilimm bilirler gibi geldi... ama kromozom için analiz aklıma gelmemişti
bende doğum fotosumu koysammıyyyyy
ben şimdi çay içip kocişle ilgileniyim
anlarsınız ya
çok öptüm kızlarrrrrrrrrrrrr
gece konustuğumuzda kocişe de bahsettim bize de çok mantıklı gelmişti sonuç olarak biz de bilirler diye düşündük ama ayrıntısı varmıs demekki....bilseler nolurki sankkiiii
transfer öncesi çok komikti doktor geldi nasılsınız felan sonra ben embriyoları seçip geleyim dedi
ne kadar tuhaf geldi bi anda yaaa
ben şimdi çay içip kocişle ilgileniyim
anlarsınız ya
çok öptüm kızlarrrrrrrrrrrrr
en iyi gelişen ve çogalan hızlı bölünenleri seçiyodur belkim.... :26:
evet çok garip bi duygu olsa gerek... belkide bilirler deryoşum :26: ama ben koçişime sordum.. o söledi zaten...gerçi kadın doğumcu değil ama bunun için ayrı bi çalışma yapmaları lazım dedii.. neyse yaaaaa olsunda Allahımın izniyle inşallahhh.... aminnn....
begenmedigimi ta basindan soylemistim cin gan sensinone oyle ocu gibi yaaa dehsett :120: kiki
kiz varya ben topikteki herkeze kusum haa,,sen ydbuge -barek -swett--hotensia--funda--saskinanne ve gece vardiyasindaki olan herkez haric,,
gunduz ve oglencilere kusum
vardiyamizi cekemiyolar sankim ya laf aramizdada :44:iki lafin belini kiriyoruz sabah ,laf oluyo hemen ,,gecmiste gecmis ,,ne etik sankim ,,,pehh
ala lala ne yaptık biz sana kankimm
aferrinnn ver gazıııkız okumak isteyen okuyooo.. anlaşılıyo zatenn....
okumak istemiyen direk giriyooo zatenn....... boş ver kikimmmm
bu yasıma kadar annem ne yaptıysa süt içiremedi bana ama simdi mercimekler için içiyorum anne olmak da böyle bir sey galiba:26::26::26:
inşallaahhh kızzllaaarrrrr
kikii bu arada geçmişteki bi msjımı okumadın galiba niye küsüyosun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?