Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz valla ben es cinsel degilim seni bayira cayira yatiramam sen beni yanlis anladin galibaa gel gel derken

hani elimden gelseydi seni soyle bi guzel yatirirdim sirf topikte bana yer gorursun diye ama ,,ikimize yer olsun acisindan ama

merak etme bende eşçinsel deilm neyse ciddi ciddi benim uykum gledi bana müsadeeeeeee

kizlar hadi ben cikiyorum ,,iyi geceler tatli ruyalar ikinizee

rumeysaa sanada tekrar iyi tatiler canimm,insallah bebis haberiyle donersin bizlere

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize teşekkür ediyorum ama

Bugun olanlar kafamı çok karıştırdı kafayı yicem resmen

Şimdi iğneden olsa biz çizgi daha da soluklaşır dedik ama benim dünki testimde daha da belirgindi

Bizde umutlandık dolayısıyla

Dedik adet 13 temmuz var bir kaç gün daha pazartesi sabahı bir test daha yapıp çıkarsa kan testine gideriz daha garanti olur dedim

Ama tabi dün cıktıya ben kesin cıkıcak sanıyordum

Sabah 6 bucukta eşim işe gitmeden yaptık testi kocaman bir tek çizgi cıktı

Aynı marka testi

Hiç bir şey anlamış değilim kafam çok karışık

Hiç adet olucakmısım gibi ağrım yok kasıklarım,bacaklarım ve belim çok ağrıyor o kadar

Bir akıl verin lütfen testleri sizlerde gördünüz,eşimi ilk kez böyle gördüm yüzü gözü sarardı ağladı

SU BEKLEMEK VARYA EN COK O KOYUYOR ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR

İYİ Kİ BURASI VAR DA SİZLERLE DERTLEŞEBİLİYORUM

NEDEN BÖYLE OLSUN AKLIM ALMIYOR

DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİMMMMM.....

Son düzenleme:

SLM Canım neden kafanı bulandırıyon git bi sağlık ocağına yap bi kan testi netleştir... belki geç döllenme falandır net olmaması normal o zaman testlerde insan ürünü nihayetinde olabilir bi sıkıntı benim tavsiyem en kestirme yol kan testi en azından olumlu veya olumsuz kafan netleşir, inşallah olumlu haberle dönersinn.....

canım gidicemde ben doğuda ilçedeyim burda pek dışarıya tek başıma çıkmıyorum eşimde bugun sabahtan akşama kadar çalışıyor o yuzden beklıyorum

izinli oldugu gün hemen gidicez kan testine

birde adetten önce gittiğimde değer kaç çıkarsa pozitif olur

kan testinde beta değeri var ona bakıyorlar 0-5 arası hamile olmayanlar için onun üstündeyse hamilelik başlamıştır ama kese değer 1000 i bulunca görünüyo ulturasonda galiba o değer düşük çıksada 2 güne bir 2 ye katlıyomuş o yüzden dert etme inşallah hem hamişsindir hemde biran önce tutunur bebişin .....

ben geldiiiiiiiiiiimmmmmm nabersiniz canlar var mı yeni hamişlerimiz geçmiş çok uzun okuyamadım var mı özet geçicek bi anayiğit

KIZLARRRRR sabah sabah 1 GUN ERKEN OLMAK UZRE KIRMIZILAR TESRIF ETMISTIR :84: OKADAR COK DERSIMI CALISMISTIIIIMMM:84:
PIISSS BEBEK pissssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…