perimm hoşgeldin..nohutçuk nasıl bakimmm toprağımmm :) yaramazlık yapıomu annesine bulantı yapmaya başladımı :)
selam kızlar nasılsınız
slmmm iyiyiz ama kimse konuşmuyooo herkes geçmişi okumayamı daldı ne :) sen nasılsın
slmmm iyiyiz ama kimse konuşmuyooo herkes geçmişi okumayamı daldı ne :) sen nasılsın
hoşbuldummmmm ydbugee .... nohutculk çok sakinnn...
selam orkidem ...evet geçmişteyimmm gelirim şincik
iyidir ne olsun geçmişi okuyordum son3-4 sayfa kala en sona bakayım dedim ben de. aslında her gün bu saatte çoktan uykudan bayılırım da bugün hala uyumadım. ovulasyon günlerimi bekliyorum. sen napıyosun
selaaaaaam
bende zayıflamaya çalışıyorum bu ay ..çok kilo almışım farketmeden:) şişko bi hamiş olmak istemiyorum bikaç kilo gitsin kar kardır min 12 kilo alcaszaten:) ağustosa bıraktık denemeleri..kocişin çokta hoşuna gitmedi gerçi sürekli staj yapalım dioanam kaççak yer arar oldum adamdan yaff önümüzdeki ayda böyle olur inş. bana o zaman lasım :)
:118:
HUHUUUUUnasılsınız kızlar moraller naasıllll
iyidir tatlım. lahana sarar minnoşla top oynarız diye gece vardiyasına geldimminnoş da yok lahana da
sen nasılsın 22'lik çıtır
aman büzük lahanayla... çakma minnoşu napıcanben varımmm...
gelirler şimcikkkk
benimki bozuk valla.. herkes çok kilo almışsın demeye başladı. en son geçen seneki pantolonoma giremeyince ben napıorum dedim yaniiiiiii..bide yolda bi kadın gördüm geçenlerde. önde bebiş arabası sürüodu arkasında ama kan ter içinde mafolmuş kadın . çok kiloluydu. hamileliğinde çok almış belli göbeğide olduğu gibi duruyodu sanki bebiş arabada değilde içerde daha :) valla dedim ahanda sonum . bari ağustosun 10una kadar verebildiğim kadar veriyim yahuuu... o kadarda ovu aradım haaaaaaaa
ayyy napım apla yaa ... işte burda büyüklerim den yardım alayım diye giriyorum...iş güc napalım kikikokoko
büzük lahana mıçakma minnoş mu piisiicik minnoooooşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?