Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

slmmm iyiyiz ama kimse konuşmuyooo herkes geçmişi okumayamı daldı ne :) sen nasılsın

iyidir ne olsun geçmişi okuyordum son3-4 sayfa kala en sona bakayım dedim ben de. aslında her gün bu saatte çoktan uykudan bayılırım da bugün hala uyumadım. ovulasyon günlerimi bekliyorum. sen napıyosun

iyidir ne olsun geçmişi okuyordum son3-4 sayfa kala en sona bakayım dedim ben de. aslında her gün bu saatte çoktan uykudan bayılırım da bugün hala uyumadım. ovulasyon günlerimi bekliyorum. sen napıyosun

bende zayıflamaya çalışıyorum bu ay ..çok kilo almışım farketmeden:) şişko bi hamiş olmak istemiyorum bikaç kilo gitsin kar kardır min 12 kilo alcaszaten:) ağustosa bıraktık denemeleri..kocişin çokta hoşuna gitmedi gerçi sürekli staj yapalım dio anam kaççak yer arar oldum adamdan yaff önümüzdeki ayda böyle olur inş. bana o zaman lasım :)

çok iyi bence kilo verme planların. kilo verdikçe doğurganlık da artıyor, olumlu etkiliyor, hem de gebe kalırsan sonrası için iyi oluyor. sen bu ay ovulasyon testi almıştın bu ay başlamıyor musunuz denemelere:26:

:118:
HUHUUUUUnasılsınız kızlar moraller naasıllll

benimki bozuk valla.. herkes çok kilo almışsın demeye başladı. en son geçen seneki pantolonoma giremeyince ben napıorum dedim yaniiiiiii..bide yolda bi kadın gördüm geçenlerde. önde bebiş arabası sürüodu arkasında ama kan ter içinde mafolmuş kadın . çok kiloluydu. hamileliğinde çok almış belli göbeğide olduğu gibi duruyodu sanki bebiş arabada değilde içerde daha :) valla dedim ahanda sonum . bari ağustosun 10una kadar verebildiğim kadar veriyim yahuuu... o kadarda ovu aradım haaaaaaaa

yürüş yapıyormuşsun o çok iyii.... karar verdiysenn... halledersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…