minoşum minoşum diyip duruyoo kikiii bende pisicik dedimminnoş kedi ismi değilmi kız orkide haksızmıyım
temem apla çok dikkatli olurumm ... minoşlara lahanalara hiç bulaşmam...aferin yavrumedebinle gir aplalarına merak ettiklerini sor. daha çoook küçüksün geceleri de tek gezme buralarda kikikiiii
haklısın tabi. minnoş dedin mi aklıma tek kedi gelirdi ne yazık kii artık başka şeyler de geliyor
ben de burdayimmmmm
kızlar daha çoook muhabbet edesim var ama uyanamamaktan korkuyorum. sizi öpüyorum. görüşürüz
normalde bi haftada bitirelim demistik ama herkes bitirememis. o yuzden herkes bitirince dua ederiz ins
bu temizlik üstüne yürüyüş beni mafettiiiiiii.. göslerim kapanıo hayretkiii:) ben kaçar kıslar ii geceler
perim bulanti falan yok dimi sen de?
Mrb kızlar ben geldim karar verdik ilk iğnemi yedim 2 tane de ilaç verdi ayın 19 da asilama yapılacak ins dua edin
yok sweetim hiç bişey yok sadece adet sancısı gibi oluyo arada... bide ateş basıyooo.. çokkk... ateşim 37.4 az önce ölçtüm... hep bu segirlerde ama daha fazla hissediyomuşum gibi...
sen nasılsın canım sende durumlar nasıll :)))))
bnmde ayni.adet agrisi gibi agri var sadece. onun disinda her seyi yiyorum. bulanti falan yok. gariplik mi var acaba diodum
Mrb kızlar ben geldim karar verdik ilk iğnemi yedim 2 tane de ilaç verdi ayın 19 da asilama yapılacak ins dua edin
biz de ablamla konustuk da o da bnm hemen basladi diyo. belki de olmaz hic biz de
biz de ablamla konustuk da o da bnm hemen basladi diyo. belki de olmaz hic biz deyokk merak etme.. bende aynıyım ya çok erken daha.. ondan ... ama akşam gelen misafirim.. ilk başta nasıl oluyosa öle gidiyo dedi bakalım ne kadar dogruu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?