hoşgeldin bartekkk.. hadi bakalımmmm hayırlısııııııııııııı.......... dualarım seninle canımm....
nasılsın peki moraller nasıl?
yine seni çoook stres yapmış kafanda kurmaya başlamış gördüm tatlım. bazen adetin ilk günü o şekilde olabilir. şekil 2a benbu ay ilk gün lekelenme gibi kahve pembe kırmızı çok az oldu. sonraki günlerde anam ağladı. korkacak bişiy yok yavruuum şu telaşını atsan iyi olacak senin için. çabuk telaşlanıyon yavru kuşum, tezcanlım
iyidir tatlım. lahana sarar minnoşla top oynarız diye gece vardiyasına geldimminnoş da yok lahana da
aman büzük lahanayla... çakma minnoşu napıcanben varımmm...
gelirler şimcikkkk
Mrb kızlar ben geldim karar verdik ilk iğnemi yedim 2 tane de ilaç verdi ayın 19 da asilama yapılacak ins dua edin
bnmde ayni.adet agrisi gibi agri var sadece. onun disinda her seyi yiyorum. bulanti falan yok. gariplik mi var acaba diodum
Hoş bulduk canım âmin inşallah hayırlısı iyiyim çok şükür pzt kontrolum var yumosa bakacak 3 gun sonrada asilama yapacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz bosa gitmesin ins
bartekkk niye konuşmuyon bacım yoksa ben burdayım diyemi
Kız disardaydim yeni geldim sabah Dr a arkadasla gittim esime Dr un dediklerini anlatıyorum
slm fıstıklar nasılsınızzz
sen bana takılıyodun ya bende sana takılım dedimmm.... şaka yapıyommmm
slm fıstıklar nasılsınızzz
:13: :13:
tamemmmm
Kiki adetin bitti mı dün mü olmuştun sen ay benimde hep ilaçlardan 2 3 gun olurum sonrada damla damla gelir bende bu ay 2 gun sürdü Line hanım anna hanım gitsinler tatile umurlarındamiyiz sanki zillilerin
evet dun baslamasiyla bitmesi bir olduu ,,,,ilaci kulanndim gecen ay 3 gun gecikti bu ay da 1 gun erken bi gorunup kayboldu az bi miktarcik,,bidahada o ilaci icenin a.......sini
felaket basim agriyor oglenden berii ,,
zilliki ne zilli 4 gun once tel acmistii ,,bat ima az kaldi dedim dedigin gibi ilaci kullandim dedim,,adetin gelince ararsin dedibana tatile cikacagini bile soylemedi ,,pislik yaw buu
Perim canım yanlış anlama beni ama sen artık erken uyu bebisin var senin yalnız degilsin bebisin çok etkilenirmiş erken uyursan ona göre uyku düzenini anne karnındayken alirmiş oyle duymuştum ne kadar dogru bilemem
iyide uykum yok kii.... ateş basmalarım oluyo yatakta ...i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?