Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldin bartekkk.. hadi bakalımmmm hayırlısııııııııııııı.......... dualarım seninle canımm....
nasılsın peki moraller nasıl?

Hoş bulduk canım âmin inşallah hayırlısı iyiyim çok şükür pzt kontrolum var yumosa bakacak 3 gun sonrada asilama yapacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz bosa gitmesin ins

evet ben cok pinpirikliyimdir orkidem hemen panik yaparim ,,hatta psikolojiyi mi bozdum diyorum o yuzden mi adet kesildi vucut kendini hamile gibi isliyor diyorum ,,bunu bile dusundum,, dun sabah cok az bi miktar tuaf renkteydi iste bugun hic bisey gelmedi ,,yarin gelir ins diyorum,, evet haklisin bu telasi atmam gerek bi sekilde

iyidir tatlım. lahana sarar minnoşla top oynarız diye gece vardiyasına geldimminnoş da yok lahana da

geldi minoss geldii

aman büzük lahanayla... çakma minnoşu napıcan ben varımmm...

gelirler şimcikkkk

ayyy ne kizkancsiniz ha ikinizde ,,sizde bulun birer isim kutunuza ,,,niye kiskaniyorsunuzki ,,,,hem cakmaymiss sensin cakma sen kendi sarkmis pis kotu pitisina bak pehhh

Mrb kızlar ben geldim karar verdik ilk iğnemi yedim 2 tane de ilaç verdi ayın 19 da asilama yapılacak ins dua edin

ayy hadi gozun aydin bartekim,,senin adina sevindim,,,bende bu sabah line zillisini aradim dusundugum gibi tatile cikmis 30 na randevu verdiler ama yok icim rahat degil sabah arayip ne yapip edip baska doktor isticem o gelene kadar barii,,30 na kadar catlarim ,,icimde neler oluyo diye,,hem asilamayi bende isticektim ,,zilli gitmiss

bnmde ayni.adet agrisi gibi agri var sadece. onun disinda her seyi yiyorum. bulanti falan yok. gariplik mi var acaba diodum

sweet---periii herkez ayni olcak diye bisey yok ,,ben kizimda ilk ay goguslerim sizladi biraz ve kasik agrisi 4 ay a kadar yasadim ,,,ve ne 1 gun bulanti nede baska bisey yasadim,,,nede dogru durust aserdim,hicbirsey yoktu ,,,iciniz rahat olsun ,,

Son düzenleme:
Hoş bulduk canım âmin inşallah hayırlısı iyiyim çok şükür pzt kontrolum var yumosa bakacak 3 gun sonrada asilama yapacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz bosa gitmesin ins

oohhhn iyiysen sorun yok... aminnnnnnnnnnn inşallah gitmezzz... Rabbim DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

bende iyiyim canım akşam misafirim vardı evi mutfağı sallana sallana anca topladım

eh fena değil ne demek ayol bi sorun sezdim şimcik :100:

Kiki adetin bitti mı dün mü olmuştun sen ay benimde hep ilaçlardan 2 3 gun olurum sonrada damla damla gelir bende bu ay 2 gun sürdü Line hanım anna hanım gitsinler tatile umurlarındamiyiz sanki zillilerin

:13: :13:
tamemmmm

Perim canım yanlış anlama beni ama sen artık erken uyu bebisin var senin yalnız degilsin bebisin çok etkilenirmiş erken uyursan ona göre uyku düzenini anne karnındayken alirmiş oyle duymuştum ne kadar dogru bilemem

Kiki adetin bitti mı dün mü olmuştun sen ay benimde hep ilaçlardan 2 3 gun olurum sonrada damla damla gelir bende bu ay 2 gun sürdü Line hanım anna hanım gitsinler tatile umurlarındamiyiz sanki zillilerin

evet dun baslamasiyla bitmesi bir olduu ,,,,ilaci kulanndim gecen ay 3 gun gecikti bu ay da 1 gun erken bi gorunup kayboldu az bi miktarcik,,bidahada o ilaci icenin a.......sini

felaket basim agriyor oglenden berii ,,

zilliki ne zilli 4 gun once tel acmistii ,,bat ima az kaldi dedim dedigin gibi ilaci kullandim dedim,,adetin gelince ararsin dedibana tatile cikacagini bile soylemedi ,,pislik yaw buu

Canım özel muayenesi demi devlet hastanesinde mı Dr un niye bu kadar ilgisiz anlamadım Devletse normaldir

Perim canım yanlış anlama beni ama sen artık erken uyu bebisin var senin yalnız degilsin bebisin çok etkilenirmiş erken uyursan ona göre uyku düzenini anne karnındayken alirmiş oyle duymuştum ne kadar dogru bilemem

iyide uykum yok kii.... ateş basmalarım oluyo yatakta ...i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…