Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Çok uykum var sabah erken kalktım bügünde erken kalkicam Hamis komşum var 3 lu test zamanı gelmiş yarında onu goturucem hastaneye tarzanca polakcamla

Canım özel muayenesi demi devlet hastanesinde mı Dr un niye bu kadar ilgisiz anlamadım Devletse normaldir

hastane degil ya ,,ozel doktor iste ,,,kiz saglik konusunda bunlar bayaa geride ,,bu devleti allah kimsenin basina vermesin ,,almanyayi okadar cok ozluyorumki bu konudaa,,
doktorlarda ultrasyon aleti bile yok dusunebiliyormusun ,,ellerine gobegine koyar sankim fal bakiyolar bi gorsen ,,,,ayyy ufff dayanamiyorum sanciiim coookk diye kendini yere atman lazimki anca ozaman seni hastaneye ultrasyona gondersinler,, doktorun seni gondermeden de hastane kabul etmez,,,oyle uyuz bi devlet

Kızlar asilama yaptıranlar diye bı topik var mı oraya transfer oluym

valla bilmiyorum canim topik sahibi olarak sen ac baslik bekle bakalim gelen olurmu

Hepinize tatlı rüyalar iyi geceler duanızı eksik etmeyin Allah'a
Emanet olun byy

Çok uykum var sabah erken kalktım bügünde erken kalkicam Hamis komşum var 3 lu test zamanı gelmiş yarında onu goturucem hastaneye tarzanca polakcamla

iyi geceler canim ozaman sana ,,bende cok kalmicam bugun basim agriyor ,,tatli uykular

Son düzenleme:

Ben bilmiyorum sen ac olur belki deneyimlerimizi paylaşırız sende bilgilenmiş olursun ben çıkıyorum yarın görüşürüz datlummmm öpüyorum iyi geceler

Ben bilmiyorum sen ac olur belki deneyimlerimizi paylaşırız sende bilgilenmiş olursun ben çıkıyorum yarın görüşürüz datlummmm öpüyorum iyi geceler

ayy yok bartekim yaa bide psikoloji o yonde yorup bozmak istemiyorumm simdi ,,

neyse hadin bende kactim iyi geceler ,,,bartekk.----periii---ve deryyyaaaa

deryaaaaa bugun pek bi suskunsun canim iyisin degilmi ??

Son düzenleme:
kuzumu sakın ola gitmeyesin aşılama topiklerine. biz bi ara dr aşılama mı denesek demişti. o ara takılmıştım. çok sıkıcı. insanın umutsuzluğu artıyor. ben depresif olmuştum. bizim çocuk olmayacak diye düşünmeye başlamıştım.

cemrem ve iremneva ne yapıyosunuz? ilginç ama sanki bugün hastalar grev yapıyo. sadece 2 hasta baktııım bekliyorum

adet goren ben --ebeberuli --ozzder----

henuz hamis kalabilme ihtimali olanda suan rumeysaa

ben de senin şaşkın olduğunu düşünüyodum... nasıl da patır patır hatırlayıp yazmışın. ama sen burda profsun dimi

evet spor kondiksiyonu yukseltir ahh ahhh esimde giderdi spora bi zamanlar kondeksion icin ,,bakma simdi moruklasti

ya derlerki kadınlar evliliği monotonlaştırır. alllaaakasııı yok asıl erkekler evlenince göbek salıp hantallaşıyolar,kıçlarını kaldıramıyolar, bi pıt pıtıtta bile nevri dönüyo adamların gel de feminist olma

günaydın kızlarrr.....
günaydın tatlım meydan bize galdı, herkes uyuyo ba bizz

günayyyydıııın.

günaaayyydıııınnnn

ivveeet. şimdi kendime incir ve cevizden hazırladığım tatlı mı tatlı ara öğünümü tüketeceğim. ay çoook mutluyum

ohh afiyet olsun...ben bıraktım bu işleri, yedim yedim kocaman oldum işe yaramadı artık yemiyecem.bir işte başarısızlık varsa yaptıklarımızın tersini yapmak bazen kendiliğinden başarıyı getirebilir...

merhaba hanımlar şuan sata göre 7.haftanın içindeyim ama hamileliğe dair hiçbişey yok sadece sık tuvalete çıkma var bulantı yok denecek kadar az normal mi yahuu doktora da gitmek istemiyorum şimdi bebişim görünmezse boşuna panik yaptırcaklar çoğu arkadaşımız gibi
10 gün daha beklemeyi düşünüyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…