Canım özel muayenesi demi devlet hastanesinde mı Dr un niye bu kadar ilgisiz anlamadım Devletse normaldir
Kızlar asilama yaptıranlar diye bı topik var mı oraya transfer oluym
Çok uykum var sabah erken kalktım bügünde erken kalkicam Hamis komşum var 3 lu test zamanı gelmiş yarında onu goturucem hastaneye tarzanca polakcamla
hastane degil ya ,,ozel doktor iste ,,,kiz saglik konusunda bunlar bayaa geride ,,bu devleti allah kimsenin basina vermesin ,,almanyayi okadar cok ozluyorumki bu konudaa,,
doktorlarda ultrasyon aleti bile yok dusunebiliyormusun ,,ellerine gobegine koyar sankim fal bakiyolar bi gorsen ,,,,ayyy ufff dayanamiyorum sanciiim coookk diye kendini yere atman lazimki anca ozaman seni hastaneye ultrasyona gondersinler,, doktorun seni gondermeden de hastane kabul etmez,,,oyle uyuz bi devlet
valla bilmiyorum canim topik sahibi olarak sen ac baslik bekle bakalim gelen olurmu
Ben bilmiyorum sen ac olur belki deneyimlerimizi paylaşırız sende bilgilenmiş olursun ben çıkıyorum yarın görüşürüz datlummmm öpüyorum iyi geceler
bende çıktım byeeeeeeee kızçelerr..... kikim bartoş deryaaaaa ...
cemrem ve iremneva ne yapıyosunuz? ilginç ama sanki bugün hastalar grev yapıyo.sadece 2 hasta baktııım bekliyorum
adet goren ben --ebeberuli --ozzder----
henuz hamis kalabilme ihtimali olanda suan rumeysaa
evet spor kondiksiyonu yukseltir ahh ahhh esimde giderdi spora bi zamanlar kondeksion icin ,,bakma simdi moruklasti
günaydın tatlım meydan bize galdı, herkes uyuyo ba bizzgünaydın kızlarrr.....
günayyyydıııın.
iyidir canım anlaşılan sende iyisin
ivveeet. şimdi kendime incir ve cevizden hazırladığım tatlı mı tatlı ara öğünümü tüketeceğim. ay çoook mutluyum
ivveeet. şimdi kendime incir ve cevizden hazırladığım tatlı mı tatlı ara öğünümü tüketeceğim. ay çoook mutluyum
günaydın tatlım meydan bize galdı, herkes uyuyo ba bizz
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?