Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugün 15.15 de doktora gidicem kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum hatta korku ne demek kalbim yerinden fırlayacak yine olumsuz bir durum olursa diye....

allah rızası için dua edin olur mu?

tatlım bu karar gebe gördüm belirtileri ve yaşadıkları aynı olan tek allahın kulu yok. herkes farklı yaşıyo. benim yakın arkadaşımın midesi hiiiçç bulanmamıştı. rahmin büyümeye başladığı için idrar torbasına basınç yapıyo idrara bu yüzden sık sık çıkıyon... ee sen bunları biliyondur. 37: okuyan da 10 tane doğurdum sanacak)

kan tahlili yaptırdın değil mi doktor ne zaman gel dedi, 7 hafta için bulantı olmaması normal 2. aydan sonra belirgin şekilde başlıyo bildiğim birde öncesinde olmayanlar duydum ...

daha hiç gitmedin mi doktora

bugün 15.15 de doktora gidicem kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum hatta korku ne demek kalbim yerinden fırlayacak yine olumsuz bir durum olursa diye....

Sen içini ferah tut canım Allahın izniyle güzel haberlerle döneceksin o bir kere mucizeeee onu düşün rahatla...

haydaaa durduk yere panik yapıyon... negatif düşünme sonradan öğrenilen bir davranış, böyle düşüneceğine tersini düşünmeye çalış. tamam sorun yaşayanlar var ama mutlu sonla hikayeyi bitirenlerin yanında bunların lafı olmaz.bardağın dolu tarafını gör tatlım. bak güle oynaya gelecen...ahammm yazıyom burayaaa

aşkolsun cicim doğum yapmamamız mı gerekiyo ben karşıda duvar olduğunu kafamı vurmadan da farkederim ya şu 3 haftada neler öğrendim neler yeterki azim ossun

aynı bizz kilolar bile aynı valla ben de versem çok süper olucak sinir oluyorum kendime tartıya çıkmaya korkuyorum eşim de göbeklendi işi masa başı hareket edemiyo koca gün biraz da rahatına düşkün o yüzden koşu bandı alalım dedik keşke sizin gibi sahilde yürüme imkanımız olsa da orda mis gibi yürüsek sen şanslısın canım

canımm inşallah güzel haberler alırsın panik yapma dualarımız seninle bu kadar mucizeli bi şekilde sana tutundu bebişin bırakmaz seni öyle düşün Allah yar ve yardımcın olsun tatlım

günaydın kızlarr 2 gündür çok stresliyim adet olmama 4-5 gün kaldı heralde ondan bi de hep ağlıyorum durup durup bebişli şeyler görünce sanki benim olmucak diye kasıklarım da ağrıyo kesin kırmızılar gelicek zaten hiç belirti de yoktu peeh kaldık bi dahaki aya ağustosta da olmazsa zaten ben gidiyorum muşa offfffffffffff offffffffffffffff nasıl olcak bu bebiş???? :84:

inşallah güzel haberler ile döneceğim haklısınız o kadar tuhaf öğrendim hamile olduğumu inşllaah bırakmayacak beni mucizem

rabbim en sağlıklı ve hayırlı şekilde sizlerede nasip etsin

bak şimdi ben sana anlatayım nasıl yapılır bebiş, öncelikle bir er kişi bulunur nikahlısından ..... şaka bir yana nedendir bu umutsuzluk yaww geçen doktora gittim yanımda bi teyze deyince düşük yaptım demesin mi ilki olmasa iyiymiş böyle giderse diye şimdi ben korkuyla mı yaşayım düşük yapacam diyeee yoowwww olamaz tabiki hemen gelsin adetim başlaycam çalışmalara hiç korkamam bu iş moral işi takılmaycan hiç bişeyeee elaleme hiç takılmaycan hatta ...

inşallah güzel haberler ile döneceğim haklısınız o kadar tuhaf öğrendim hamile olduğumu inşllaah bırakmayacak beni mucizem

rabbim en sağlıklı ve hayırlı şekilde sizlerede nasip etsin

aminnnnnnnnn .......hayırlı ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım......

Kızlar asilama yaptıranlar diye bı topik var mı oraya transfer oluym
canım asılaman simdiden hayırlı olsun sonunda bebişin gelir inşallah...
bartekcim bak bende tüp bebek yaptırdım ama hala burdayım.burada moral buluyorum cidden...tüp bebek asılama topiclerinde sadece daha çok stres oluyorum.yine de sen bilirsin tabi canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…