merhaba hanımlar şuan sata göre 7.haftanın içindeyim ama hamileliğe dair hiçbişey yok sadece sık tuvalete çıkma var bulantı yok denecek kadar az normal mi yahuu doktora da gitmek istemiyorum şimdi bebişim görünmezse boşuna panik yaptırcaklar çoğu arkadaşımız gibi
10 gün daha beklemeyi düşünüyorum ??
merhaba hanımlar şuan sata göre 7.haftanın içindeyim ama hamileliğe dair hiçbişey yok sadece sık tuvalete çıkma var bulantı yok denecek kadar az normal mi yahuu doktora da gitmek istemiyorum şimdi bebişim görünmezse boşuna panik yaptırcaklar çoğu arkadaşımız gibi
bugün 15.15 de doktora gidicem kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum hatta korku ne demek kalbim yerinden fırlayacak yine olumsuz bir durum olursa diye....
allah rızası için dua edin olur mu?
bugün 15.15 de doktora gidicem kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum hatta korku ne demek kalbim yerinden fırlayacak yine olumsuz bir durum olursa diye....
tatlım bu karar gebe gördüm belirtileri ve yaşadıkları aynı olan tek allahın kulu yok. herkes farklı yaşıyo. benim yakın arkadaşımın midesi hiiiçç bulanmamıştı. rahmin büyümeye başladığı için idrar torbasına basınç yapıyo idrara bu yüzden sık sık çıkıyon... ee sen bunları biliyondur.37: okuyan da 10 tane doğurdum sanacak)
aşkolsun cicim doğum yapmamamız mı gerekiyo ben karşıda duvar olduğunu kafamı vurmadan da farkederimya şu 3 haftada neler öğrendim neler yeterki azim ossun
aşkolsun cicim doğum yapmamamız mı gerekiyo ben karşıda duvar olduğunu kafamı vurmadan da farkederimya şu 3 haftada neler öğrendim neler yeterki azim ossun
aynı bizz kilolar bile aynı vallavalla tombiş olma yolunda gidiorus . 63 kilo olmuşum fenalardayım. evlenirken 54 tüm. eşimde aldı. evlilik bize yaradı. bu ay biraz düşelim kilolardan fit anne baba olalım dedik:)
stres yapma bikaç güne herşey netleşir. beklemek zor ama mecburen beklicen azcık daha
günaydın kızlarr2 gündür çok stresliyim adet olmama 4-5 gün kaldı heralde ondan bi de hep ağlıyorum durup durup bebişli şeyler görünce sanki benim olmucak diye kasıklarım da ağrıyo kesin kırmızılar gelicek zaten hiç belirti de yoktu peeh kaldık bi dahaki aya ağustosta da olmazsa zaten ben gidiyorum muşa offfffffffffff offffffffffffffff nasıl olcak bu bebiş???? :84:
inşallah güzel haberler ile döneceğim haklısınız o kadar tuhaf öğrendim hamile olduğumu inşllaah bırakmayacak beni mucizem
rabbim en sağlıklı ve hayırlı şekilde sizlerede nasip etsin
deryaaaanasılsın tatlım iyi misin
he kız herkesin bi aktif olduğu dönem var bizde sabhçıyız gececiler anca tünaydın der atıkın
günaydın sekerim iyi olmaya çalısıyorum valla.günler geçtikçe stres basladı...sen nasılsın canım????
canım asılaman simdiden hayırlı olsun sonunda bebişin gelir inşallah...Kızlar asilama yaptıranlar diye bı topik var mı oraya transfer oluym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?