viole iremneva nasılsınız kızlarr ne alemdesiniiizzzzzz
İyidir sen nasılsın bebişleri güzel anne ......
iyi olmaya çalısıyorum canım yaaa..
transferimin 7.günü ve stresim basladı artık düne kadar iyiydim aslında.merkezdeki hemsirem aradı nasıl olduğumu sormak için ardından hiç belirtin varmı diye sordu
bende keskin kasık ağrılarım dısında bir sey olmadığı söyledim (ki düne kadar kendimle savasıyordum belirti aramamak için ) o da hımmmm neyse hayırlısı olmazsa da üzülme çok fazla tamammı dedi ben şoookkkkkkkk ne olmasını bekliyordu acaba o an aklıma bile gelmedi sormak...
kafamı iyice karıstırdı beni allak bullakk etti anlayacağın pozitif olmak için direniyorum sabahtan beri...
Hep söylüyoruz canım herkesin belirtileri farklı farklı kimisi belirtisi bile olmuyo diye sen hemşireye takılma ve kafanı boşaltacak şeylerle ilgilen nette hamilelik dışı şeylerle ilgili araştırmalar yaparsın mynette süper bilgi yarışması kelime oyunu gibi oyunlar var onlarla ilgilen ben kelime oyununu tavsiye ederim çok ilginç ipe sapa gelmez kelimeler öğreneceksin küfredeceksin yeri gelecek öyle kelime mi olur diye hattaanlıyacağın stres yapmayı unutturacak işlerin olsun mide bulantın yoksa yeni tarifler dene o kadar hareket ediyosan tabi ama nolur kendini üzme daha sen mutlu haber vercen halay çekcez dökülcek kurtlarım var ayol sırf benim için 64: 64: 64: 64: ....
viole iremneva nasılsınız kızlarr ne alemdesiniiizzzzzz
transferimin 7.günü ve stresim basladı artık düne kadar iyiydim aslında.merkezdeki hemsirem aradı nasıl olduğumu sormak için ardından hiç belirtin varmı diye sordu
bende keskin kasık ağrılarım dısında bir sey olmadığı söyledim (ki düne kadar kendimle savasıyordum belirti aramamak için ) o da hımmmm neyse hayırlısı olmazsa da üzülme çok fazla tamammı dedi ben şoookkkkkkkk ne olmasını bekliyordu acaba o an aklıma bile gelmedi sormak...
kafamı iyice karıstırdı beni allak bullakk etti anlayacağın pozitif olmak için direniyorum sabahtan beri...
iyiyim diyim de iyi olayım benim de moralim bozuk sanki hamile deilim bu ay ve bi dahaki ay son şansımız olabilir bunları düşündükçe daha da darlanıyorum:18:canım sen bakma o hemşireye herkesin belirtisi aynı olmuyo ki zaten az kaldı gününü bekle inşallah güzel haberler vericeksin bize çok darlanırsan kuran oku iyi geliyo
doğru diyo ben arapcasından okuyamıyorum ama internetten böyle tevcidli güzel okuyan biri videodan dinliyrum cok iyi geliyr..dünden beri bende eşimle beraber talak suresinin 4.ayeti hakkında konuşup duruyrduk bu site gibi soru sorup cevap bulabilceim bir yer arıyorum
hamile olanlara bir sorum var bu kasık ağrısı nasıl oluyo adet olcakmışsın gibi mi yoksa daha mı az çok merak ediyorum bunu:26:
senin adet ağırın nasıl nerde oluyr mesala bende bunu merak ettim benmki karnımın aşağısında oluyrdu böyle sanki bütün karnım ağırır gibi ...
Ne sorcan da cevap istiyon kız belki biz biliriz
benimki sızlıyo gibi batma yok her iki tarafta da var azcık azcık arada geliyo gidiyo adetime 4-5 gün var aslında normal seyri gibi adet olcakmışım gibi yani o yüzden moralim bozuluyo zati
bendeki ağrılar karnımın altında olurdu bu ay sol bacakla vucudun birleştiği yerde herralede oraya kasık deniyordu orda oldu ağrım 2 gun şimdi buna bakarsak kesin hamişimbenimki sızlıyo gibi batma yok her iki tarafta da var azcık azcık arada geliyo gidiyo adetime 4-5 gün var aslında normal seyri gibi adet olcakmışım gibi yani o yüzden moralim bozuluyo zati
bende tam hemşemoo durumların nasıl diye sorcaktımm ama sen benden önce davranıp yazmışsın..takma sen kafanaaaaaaaaa takmaaaaaa onların her dediğine inanma hayırlısı inşallahhh ikizlerinin haberini alırısın..
Arkadaşlar bir konuda karar vermeye çalışıyorum. Lütfen bana yardımcı olur.
Bugün doktoruma gittim. Benim bütün sonuçlarımı ve eşimin bütün sonuçlarını inceledik. Doktor benim çikolata kistim dışında gözle görünen hiç bir sorun olmadığı söyledi ve bana kisti almayı önerdi. Kapalı ameliyatla alınacak, ameliyat esnasında hem kist hem varsa diğer bütün yapışıklıklar, diğer endometriosis odakları temizlenecek. Rahmim filminde bakıldığı gibi tüpler açık mı diye bakılacak. Kapalısa açılacak. Kısacası bütün bölgede olan sorunlar düzeltilecek. Aynı ay ara vermeden deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Bunu 3 gün içinde yapabiliyoruz. Rapor alma iş durumu vs çok müsait. Ama ben 28 yaşındayım eşim de 32. 7 aydır deniyoruz. Daha erken belki de. Diğer opsiyonum da kendi kendime deneyip eğer hala olmazsa doğrudan tüp bebek yapmak. Ama tüp bebeği devletin karşılaması için önce film çekilmeli ve tüpler açıksa 2 aşılama yapılmalı. Yani ameliyat olmazsam bile bu aşamalardan yine geçmem gerekecek. Yada maddi yükü üstlenerek kendimiz tüp bebek yaptıracağız. Doktor kist tüp bebeği engelleyebilir dedi ama ben bu konuda çok makale okudum tüp bebek ile kistin alakası olmadığı çıkmış bir çok araştırma sonucunda. Şimdi benim bir karar vermem gerekiyor. Tedavi olma yolunda gidip kendi kendime hamile kalmaya mı çalışacağım yoksa doğrudan tüp mü yapacağım. Siz olsaydınız ne yapardınız ve neden? Bir de tüp bebek ne kadar masraflı oluyor yaptıran yada araştıran var mı?
Arkadaşlar bir konuda karar vermeye çalışıyorum. Lütfen bana yardımcı olur.
Bugün doktoruma gittim. Benim bütün sonuçlarımı ve eşimin bütün sonuçlarını inceledik. Doktor benim çikolata kistim dışında gözle görünen hiç bir sorun olmadığı söyledi ve bana kisti almayı önerdi. Kapalı ameliyatla alınacak, ameliyat esnasında hem kist hem varsa diğer bütün yapışıklıklar, diğer endometriosis odakları temizlenecek. Rahmim filminde bakıldığı gibi tüpler açık mı diye bakılacak. Kapalısa açılacak. Kısacası bütün bölgede olan sorunlar düzeltilecek. Aynı ay ara vermeden deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Bunu 3 gün içinde yapabiliyoruz. Rapor alma iş durumu vs çok müsait. Ama ben 28 yaşındayım eşim de 32. 7 aydır deniyoruz. Daha erken belki de. Diğer opsiyonum da kendi kendime deneyip eğer hala olmazsa doğrudan tüp bebek yapmak. Ama tüp bebeği devletin karşılaması için önce film çekilmeli ve tüpler açıksa 2 aşılama yapılmalı. Yani ameliyat olmazsam bile bu aşamalardan yine geçmem gerekecek. Yada maddi yükü üstlenerek kendimiz tüp bebek yaptıracağız. Doktor kist tüp bebeği engelleyebilir dedi ama ben bu konuda çok makale okudum tüp bebek ile kistin alakası olmadığı çıkmış bir çok araştırma sonucunda. Şimdi benim bir karar vermem gerekiyor. Tedavi olma yolunda gidip kendi kendime hamile kalmaya mı çalışacağım yoksa doğrudan tüp mü yapacağım. Siz olsaydınız ne yapardınız ve neden? Bir de tüp bebek ne kadar masraflı oluyor yaptıran yada araştıran var mı?
nasipten öteye geçilmez tabiki ama en azından pozitif olmak da önemli sonçta beni yok yere strese soktu farkında olmadan....tüp bebekte de kesin pozitif olacak diye bir sey de yok olumsuza da alıstırmaya çalısıyorum kendimi.anlayacağın bugün kendimle savasıyorum......
hemsom senin su kırmızılarda yolu sasırır inşallah yaa hamiş haberinle coşarız innşşaalllaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?