Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

çikolata kisti hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıcam ama ben tüp bebek tedavisi gördüm su an sonuç bekliyorum.
tüp bebek fiyatları merkezine göre değişiyor.arastırdığıma göre en uygun yaptıranlardanım sanırım ilaçlar dahil 4500tlye yaptırdım ben.genelde 5000-7000 arasında değişiyor diyebilirim.tüp bebek kesin çözümmüş gibi görünse de o da kesin değil canım direkt tüpe odaklanmanı tavsiye etmiyorum açıkçası.normal yolla deneyip negatif sonuç almakla tüple negatif sonucun kıyaslanamayacağını düşünüyorum.
7ay da kendini strese sokman için çok az bir süre.istersen 1 yılını doldur eğer hala olmamıssa ondan sonra tedavi sürecine baslayabilirsin...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

çocuk istismarından kasıt daha adet olmadıkları için hamileyi boşuyorlar anlamında mı ? ya tam olarak bende bilmiyorum ama o surede zaten boşanma için bir ay eşe el değmeden bekliyorsun ki boşayasın allah izn verdiği helal ama en hoşlanmadığı amel zaten boşanma zaten inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın allahım da kimse boşanmasın..

kızlar ben çıkıyorum dışarı çıkıcam yemeklerimi yaptım evimi süpürdüm ortalığı da topladım duş alıp dışarı çıkıcam hakkettim ama demi akşam görüşürüz öpüldünüz

kan tahlili yaptırdın değil mi doktor ne zaman gel dedi, 7 hafta için bulantı olmaması normal 2. aydan sonra belirgin şekilde başlıyo bildiğim birde öncesinde olmayanlar duydum ...

evet adetim bir gün geçmişti kan testi yaptırdım sonuç 78 üstünden 15 gün geçti tık yok
oğlumda daha gecikme olmadan bulantı başlamıştı nerdeyse
doktora gitmek için on gün daha beklemeyi düşünüyodum ama bekleyemiycem galiba merak ediyom

O Değer 2 güne bir 2 ye katlıyo zaten yükşelişi nasıl öğrenmek için bence vakit kaybetme zaten, değer 1000 i çoktan geçmiştir kesesini de gör bebişinin oğluşun öyle yaptı diye belki kızdır bu huyu farklı olamaz mı

canim henuz 1 yilin dolmamis senin, tup icin erken karar diye dusunuyorum ,,ben olsaydim tedavi yolundan giderdim,,en azindan cikolat kisti her ne engel varsa once onlari ortadan kaldirir bide oyle denerdim ,,

kızlar dün akıntımın rengi koyulaştı demiştim. bugün normale döndü ve hatta daha da bir sıvılaşmaya başladı. bir umut doğdu içime :) allahım inşallah yüzüme güler

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İnşallah tutmuştur senin. Sağlıklı bir gebelik oluşur umarım. Şu an izinli misin? yani transferden sonra evde dinlenmen gerekiyor mu?

Haklısın tüp olmazsa yaşanan hayal kırıklığı daha büyük olabilir. Peki SGK karşılamadı mı?

cemrem ve iremneva ne yapıyosunuz? ilginç ama sanki bugün hastalar grev yapıyo. sadece 2 hasta baktııım bekliyorum
aaayyy demez olaydım. çıkana kadar bpş oturmadım. anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..
AYYY allahım enerjinide mutluluğunuda bozmasın kilo olarak değil ama enerji olarak yarasın cicim....

kızlar çok şükür kilo problemim yok. seviyorum böyle incir ceviz yemeyi. günde 2 tane ceviz ve 2 tane incir yiyorum. yesem de kilo yapmıyo bana yediklerim
bugün 15.15 de doktora gidicem kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum hatta korku ne demek kalbim yerinden fırlayacak yine olumsuz bir durum olursa diye....

allah rızası için dua edin olur mu?
ah canım benim dualarım seninle.umarım güzel haberlerini duyarım
kız sen ne takıyon meraklı melahat hemşireyi. hem kadın sana olumsuz bişey de sölememiş. boşver kuzum. yatmanın keyfini çıkar tatlım.
miniğim inşallah hamişsindir. Amin
canım valla karışık bir durum. Dr'una bu konularda ne kadar güvendiğin önemli. Dr'un içine sinmiyorsa başka Dr'lara da gitsen?

tatlım çikolata kisti biraz uğraştırıyor, bence zaman kaybetmeden sağlam bi doktorun kapısını çal.çikolata kisti olduğu halde çocuk sahibi olunur ama ben isterimki benim gibi hırpalanma. ben de 27 yaşında gencim beklerim, dedim ama yaşım 30 oldu şimdi de tutuşuyorum. ertelediğime pişmanım. şimdi eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyor ama iyileşme süresi bizim yaşımızdakiler için vakit kaybı. oysa erken dokrora gidip ciddiye alsadık belki de şimdi anne olmuştum.hayırlısı olsun diye tesseli bulmaya çalışıyorum ama bazı şeyler de insanın elinde yani kafayı iyi kullanmakla alakalı.bence vakıt kaybetme,sen elinden geleni biran önce yap... takdir Allah'dan.

ohhhhh miissssss:109::109::109::109: temizlik kokun buralara kadar geldiii çalışkan hatun.
kızlar dün akıntımın rengi koyulaştı demiştim. bugün normale döndü ve hatta daha da bir sıvılaşmaya başladı. bir umut doğdu içime :) allahım inşallah yüzüme güler
tatlım inşallahhh herşey gönlünce olsun haberlerini bekliyoz. burda hamiş haberi aldıkça umudum artıyoooo mutlu oluyorum

kızlaaaar nirdesinizzz? hayaliiiim pek uğramamışsın bugün. adetin ne durumda?

selaaamm ben burdayım şikerimmmm...yaa ben evlenmeden hatta nişanlanmadan önce 56 kiloydum. 8 ay sonra hooppp ben 62 oldum veee fiinaallllll evlenelı 5 yıl oldu ve ben tam 78 kiloyum. şimdi vermeye çalışıyom. yerken güzel de yaa şimdiii

gördüm ya kelebeğimin kalp atışını tıpkı kelebeğin kanat çırpışına benziyordu :)))))

ve tam 7hafta 6 günlük müş

yani ben 8 haziranda kan tahlili yaptırdığımda hamileymişim de saklanmış benim kuzum

hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun :119::119::119::119::119::119::119:

gözün aydın sabah demiştin sana dimi

canım valla karışık bir durum. Dr'una bu konularda ne kadar güvendiğin önemli. Dr'un içine sinmiyorsa başka Dr'lara da gitsen?

Haftaya salı için bir randevu daha aldım canım ya bakalım o ne diyecek.

Canım geçmiş olsun sende de mi vardı?Vakit kaybetmemek için doğrudan tüp bebek yapsam o zaman daha iyi değil mi? Yada bu çikolata kisti illa tedavi edilmeli mi? Benim hiç ağrım sızın yok.

cnm hic biseye kafana takma. Rabbim guzellikleri nasip edecek ins. duamizi edelim gerisi Ona kalmis.

hamile olanlara bir sorum var bu kasık ağrısı nasıl oluyo adet olcakmışsın gibi mi yoksa daha mı az çok merak ediyorum bunu:26:

cnm bnde daha da fazla oldu

cnm martta laparaskopi oldum bende. endometriosis olma olasiligi var demisti doktor. cikilota kisti olmadigi halde. hic gecmeye kasik agrim var. o yuzden yaptirmistim ama hic bisey bulunamadi ve ben 10 gun boyunca yataktaydim. tuvalete bile esim goturuyordu. ben olasiliktan dolayi yaptirdim senin cikilota kisti varmis ben de tedavini ol. ameliyat sonucta ama kendi kendine o sekilde kalma sansi dusuk oluyormus. bi arkadasimda yaptirdi cunku. sen baska doktorlada konus sonra karar ver

cnm coooookkkk sevimdim.gozun aydin. ins Rabbim bizede nasip etsin gormeyi. bnmki de cuma gunu:18:

YÜCE RABBİM seni ve bebeğini bütün kötülüklerden korusun amin.....kız kalp seslerini duyunca ayakların yerden kesildimi

tatlım ben de bi o yok zaten benim hormonlar normal çıkıyodu ama eşimin sonuçlarını ciddiye almadık erteleyip durduk aslında olyın ciddiyetinin farkında değildik.

bugün sol gögüsüm acayip yav...bi koltuk altıma doğru acıyor sonra orta kısmı acıyor...yer değşitirip duryuor yav yaş gittikçe vucudumu tanıyabilir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…