Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım inşallah iyi haberler ile dönersin, allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

evde vardır bir bayram havası
prenses gibi dolanırsındır ortalıklarda.
kocişin daha bi naziktir sana şimdik

bi şiir yazayım dedim ama olmadı sanırsam

bayıldım canım süper olmuş valla...

kociş nasıl davranır bilmiyorum bu ara çok yoğun hastaneye bile kayınbiraderimle gittik (allah razı olsun hiç kırmaz beni şöförlük yaptı bana)

inşallah hepimiz birer hürrem oluruz

2 aylık bebişin varda nüçün saklıyorsun bizden ayol allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah bak no panik no stres sonuç mutlu haberler....

canım benim kelebeğim babasına çekmiş gıcık biraz

demekki gıcıklık yakışıyo beğenmesen alır mısın sen adamı gıcıklığını bilmem de bu naz anca bir kıza yakışır allah hayırlı sağlıklısını versinde sankim bir prenses geliyooo geç be şu 7 ayyy ama tadıyla geç......

ah canım benim şu 7 ay geçerken kelebeğimin kanadına takılsın arkadaşları onlarda sizin göbeğinize gelsin

komşummmmmmmmmm hoşgeldin

hoşbulduk bebekim, ne iş kız kasıklarda ağrılar göğüs kontrolleri falan var mı bi durum attırıver bi test deycem ama neyse bir iki gün daha bekle bakalım bu arada bende şu düşükten sonra vücudumu resmen dinlemeye başladım eskiden canım tatlı çekerdi aha geliyodu bizimki bu ay anladım ki benim karnımda şiş oluyomuş

bende tatlı krizine girerdim ama ne kriz ağzım burnum yanardı ama bu ay ekşi cekiyr evde lmionata bırkmadım eşim 6 7 tane almıştı 3 4 gunde bitti..gögüssüm zaten şişiyrdu ama sanki icinde acıyan bşey var gögüste geziyr sabah uyandğmda koltuk altımdaydı sonra ikinidye doğru ic kısım acımaya başladı..ateşimi ölçtürcem ben bi günüm kaldı sabır akşam üzaeri kayınvalideye gitcem yani kafamı oyalayacak şeylervar biraz rahatım.sen naslısın iyimsin

inşallah hayırlara işaret olsunlar, ben ne yapam kös kös işe gidip ev geliyorum evlilikten memnunumda şu çamaşır hiç bitmiyo bitek ondan bıktım

bende tatlı krizine girerdim ama ne kriz ağzım burnum yanardı ama bu ay ekşi cekiyr evde lmionata bırkmadım eşim 6 7 tane almıştı 3 4 gunde bitti..gögüssüm zaten şişiyrdu ama sanki icinde acıyan bşey var gögüste geziyr sabah uyandğmda koltuk altımdaydı sonra ikinidye doğru ic kısım acımaya başladı..ateşimi ölçtürcem ben bi günüm kaldı sabır akşam üzaeri kayınvalideye gitcem yani kafamı oyalayacak şeylervar biraz rahatım.sen naslısın iyimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…