gözün aydınsabah demiştin sana dimi
YÜCE RABBİM seni ve bebeğini bütün kötülüklerden korusun amin.....kız kalp seslerini duyunca ayakların yerden kesildimi
cnm hic biseye kafana takma. Rabbim guzellikleri nasip edecek ins. duamizi edelim gerisi Ona kalmis.
cnm bnde daha da fazla oldu
cnm martta laparaskopi oldum bende. endometriosis olma olasiligi var demisti doktor. cikilota kisti olmadigi halde. hic gecmeye kasik agrim var. o yuzden yaptirmistim ama hic bisey bulunamadi ve ben 10 gun boyunca yataktaydim. tuvalete bile esim goturuyordu. ben olasiliktan dolayi yaptirdim senin cikilota kisti varmis ben de tedavini ol. ameliyat sonucta ama kendi kendine o sekilde kalma sansi dusuk oluyormus. bi arkadasimda yaptirdi cunku. sen baska doktorlada konus sonra karar ver
cnm coooookkkk sevimdim.gozun aydin. ins Rabbim bizede nasip etsin gormeyi. bnmki de cuma gunu:18:
o an ayaklarım zaten havadaydı
ama ellerim terledi yemin ediyorum, tırnaklarımı kemirdim doktorun yüzüne bakıp ne olduğunu anlamaya çalışırken
nasıl yani alttan mı baktılar...ben karnından bakmışlardır diye düşündüydüm
önce karından baktı gördü ama emin olmak için alttan bakmak istiyorum dedi bende tamam dedim zaten o ana ne dese kabul edecektim...
alttan baktı ve gördü bana da gösterdi bir de usg çıktısı verdi
maşallah maşallahh....inşallah bizde yaşarız o tatlı heyecanları
inşallah canım rabbim çifter çifter versin inşallah
evde vardır bir bayram havası
prenses gibi dolanırsındır ortalıklarda.
kocişin daha bi naziktir sana şimdik
bi şiir yazayım dedim ama olmadı sanırsam
bayıldım canım süper olmuş valla...
kociş nasıl davranır bilmiyorum bu ara çok yoğun hastaneye bile kayınbiraderimle gittik(allah razı olsun hiç kırmaz beni şöförlük yaptı bana)
inşallah hepimiz birer hürrem oluruz
gördüm ya kelebeğimin kalp atışını tıpkı kelebeğin kanat çırpışına benziyordu :)))))
ve tam 7hafta 6 günlük müş
yani ben 8 haziranda kan tahlili yaptırdığımda hamileymişim de saklanmış benim kuzum
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun :119::119::119::119::119::119::119:
2 aylık bebişin varda nüçün saklıyorsun bizden ayolallahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah bak no panik no stres sonuç mutlu haberler....
2 aylık bebişin varda nüçün saklıyorsun bizden ayolallahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah bak no panik no stres sonuç mutlu haberler....
canım benim kelebeğim babasına çekmiş gıcık biraz
demekki gıcıklık yakışıyo beğenmesen alır mısın sen adamıgıcıklığını bilmem de bu naz anca bir kıza yakışır allah hayırlı sağlıklısını versinde sankim bir prenses geliyooo geç be şu 7 ayyy ama tadıyla geç......
komşummmmmmmmmm hoşgeldin
ah canım benim şu 7 ay geçerken kelebeğimin kanadına takılsın arkadaşları onlarda sizin göbeğinize gelsin
hoşbulduk bebekim, ne iş kız kasıklarda ağrılar göğüs kontrolleri falan var mı bi durum attırıver bi test deycem ama neyse bir iki gün daha bekle bakalımbu arada bende şu düşükten sonra vücudumu resmen dinlemeye başladım eskiden canım tatlı çekerdi aha geliyodu bizimki bu ay anladım ki benim karnımda şiş oluyomuş
bende tatlı krizine girerdim ama ne kriz ağzım burnum yanardı ama bu ay ekşi cekiyr evde lmionata bırkmadım eşim 6 7 tane almıştı 3 4 gunde bitti..gögüssüm zaten şişiyrdu ama sanki icinde acıyan bşey var gögüste geziyr sabah uyandğmda koltuk altımdaydı sonra ikinidye doğru ic kısım acımaya başladı..ateşimi ölçtürcem benbi günüm kaldı sabır akşam üzaeri kayınvalideye gitcem yani kafamı oyalayacak şeylervar biraz rahatım.sen naslısın iyimsin
hoşbulduk bebekim, ne iş kız kasıklarda ağrılar göğüs kontrolleri falan var mı bi durum attırıver bi test deycem ama neyse bir iki gün daha bekle bakalımbu arada bende şu düşükten sonra vücudumu resmen dinlemeye başladım eskiden canım tatlı çekerdi aha geliyodu bizimki bu ay anladım ki benim karnımda şiş oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?