Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah tutar canım yaa Allah ım hayırlısıyla bizlere de evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah....ben öğretmenim tatildeyim yani evde dinleniyorum.ben rapor işiyle uğrasmadım kısa sürede karar verdim zaten.ilk seferde rapor hakkımı kullanmak da istemedim zaten 2 hakkın oluyor zaten devlette.

sabah çok kötüydüm gerçekten ama şimdi iyiyim kafayı topladım biraz.arkadasa gittik mangal yaptılar bi güzell oohh sohbet yeme içme kafamı dağıtmıs oldum çok şükür:)))
hemşom hemşommmmmmmmm benim canım hemşommmmmmmmmmmmmmmmmm biricik hemşommmmmmmmm
canımm iciiiiiiiiiiiiiiiii başımın tacıııııııııı ikizlerin annesiiiii tatlı hemeşommmmmmmmmmmmmmm

kizlar merhaba nasilsnz tatildym takip edemiyorum sizi bana son durumlari ozetlck biri varmi kim hamis kimin kirmzlr geldi kimin nesi var merak ediyruumm

kizlar merhaba nasilsnz tatildym takip edemiyorum sizi bana son durumlari ozetlck biri varmi kim hamis kimin kirmzlr geldi kimin nesi var merak ediyruumm

bizler iyyiz canım sen nasılsın tatilin nasıl gidiyr..elabebek bebişinin kalp atışlarını duydu ve havalara uctu zor tuttuirdik yere k zorla indirdik,benim bata kaldı 1 gun ...9ay tüpbebek yaptırıp yaptırmamak konusunda yardım istiyr 7 aydır bebeği olmuyormuş
doktor cikolata kisti icin ameliyat ardından tüpbebek yapalım demiş
ortalama özet bu

hemşom hemşommmmmmmmm benim canım hemşommmmmmmmmmmmmmmmmm biricik hemşommmmmmmmm
canımm iciiiiiiiiiiiiiiiii başımın tacıııııııııı ikizlerin annesiiiii tatlı hemeşommmmmmmmmmmmmmm

iyiiikiiiiii vaaarrrssııııınnnnnnnn hhhheeeemmmmşşşooooooommmmmmmmmm ağzından ball damlayyaaannnn heemmmsssooooooommmmmmmmmmmmm

yirim senin ortalama özetiniiii

canım haberleri boş ver tatil nasıl gidiyor? kız sıcakta doğurganlık artıyor. sıcakların tadını yaşayın

affrein kız test yapmadın ya tebrik ederim. bu ay ben de yapmadım o kadar bozulmadım kırmızılara. testler benim psikolojimi bozuyo erkenden

kız benim cantamda para olsa bende belki yapardım...ben bişeye ihtiyacım oldugu zaman eşimden para isterim alırım
onun haricinde cantamda para olursa boş boş harcarım ben oyzden para taşımam
artııııı adet gelmeden test yaptğımı kocam dyusa beni süpürgeyle kovalarr

Son düzenleme:
saol canim benim elabebek gozun aydin kiste gelince baska dr ada gitsin sogan kuru yapsn seninde kirmzlar gelmesinnn takip edemem msj at durumunu benimde nasil olsun tatil muthis ama cuma son maglesef benimde olasi iliski tarihndn 6 gun gecti erken gebelik testi yapsam mi diyrm bat 17 temmuz

ha şimdi yanımda olsan var ya şöyle başından aşağıya soğuk su dökmek isterdim..kız tatile gittinnn tatilin tadını cıkar gelince yaparsın testiniiiiiii..anam bentatile cıkamadım diye 5 6 7 dönüyürum sen tatilde testi düşünüyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…