kız ne dağı nasa uzay aracı fırlattı da anca yakalayabildik kızıoda biraz abarttı yani neyseki atmosferin 5.katında yakaladık
Kiz iyi yetismissin ozaman o anki mutlulukla ooo elden kaci verirdi vallahi
hortensia sen napıyon iyimisinn
az ben kedime ilac icircem 4 5 dk gelirim
az ben kedime ilac icircem 4 5 dk gelirim
kızlaaaar nirdesinizzz? hayaliiiim pek uğramamışsın bugün. adetin ne durumda?
Kiz iyi yetismissin ozaman o anki mutlulukla ooo elden kaci verirdi vallahi
saol orkidem ,,kendimi pek iyi hissetmiyorum su son 2 gundur,,bugun kendimi disarlara atim, sonrada esimin is yerine gidip yardim ettim ,,yardim lazim olmamasina ragmen kendimi biseylerle oyalamak kafami dagitmak istedim,,iyide geldi sanirim.
adetler 1 saat once tesrif ettiler ,, benim gozum aydin olsun ,,ama merak icerisindeyim devam edicekmi yoksa yine kaybmi olucak diye,,,,
simdi devam etse bile benim bat ne 9 mu 11 mi kafam karisik valla
Cocukluktan beridir bi bas donmem var bugun geceden pat diye tesrif edesi geldi sabahta erkenden kalkmam lazimdi direksiyon dersimvardi iptalde edemedim. Ogleden sonrada arkadasa ayiptir solemesi carsaf boregi actim bi guzelde yapmisim ki bi tepsisini yedik ordasimcikte uzandim yarin almanyaya gezmeye gidicez arkadaslarla enerji depoluyorum seninde kirmizilar cok sukur daha gelmemisler ayy insallahta gelmezler..
saol orkidem ,,kendimi pek iyi hissetmiyorum su son 2 gundur,,bugun kendimi disarlara atim, sonrada esimin is yerine gidip yardim ettim ,,yardim lazim olmamasina ragmen kendimi biseylerle oyalamak kafami dagitmak istedim,,iyide geldi sanirim.
adetler 1 saat once tesrif ettiler ,, benim gozum aydin olsun ,,ama merak icerisindeyim devam edicekmi yoksa yine kaybmi olucak diye,,,,
simdi devam etse bile benim bat ne 9 mu 11 mi kafam karisik valla
hortensia --rumeysa nasilsiniz kizlar
canımm kankimmmmmm birici kankimmmmmm başbelası kankimmmmmmm..seni seviyrummmmmm
Sen bu ay en iyisimi koy ver gitsin tarihi marihi hesaplama bakmissin ki gelivermis kendiliginden
gecmiş olsun..neden başın dönüyor ki bi sebebi varmı
kız daha dur yarın bat günüm artık geldi gelcek dönerim evde hrhalde
bizde isterükkk börekk yanındada cay ohhh mis gibi
simartiyorsunuz
istemesemde koy vermek zorunundayim galiba hersey birbirine karisti cunki ,,eve bu ay ovu testide almicam salla gitsin bu ay hayalim ,,zaten ovu gunumde cok sancim oluyo anlarim o gunu ,, minosumdan asaga kasimpasa yapicam bu ay
sen bizim herşeyimizsin seni şımartmayacağızda kimleri şımartcazzz..kimin yollarını gözleyeceğiz tabiki seenin ,,,kimin engin bilgilerini başvurcazzz tabi ki senin...sen olmassan bu topikk koca bir hiccccccccccccccccccccccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?