cancağızımmmm ağzından bal bal şeker damlyorrkırmızılaarrr yoollluuu şaşıırssıınnnn koommsuuuyyaaa gitsiiinnn hemmmşşoommm bebişinneee kavuuussssuuuunnnnnnn
canım benim kedi hastalandı antibiotik verdi doktor o yüzden gidemedik tatile bugn gitcektik eşimin istanbuldaki eniştesi vefat etti oyüzden kaldık.evden 4 gündür cıkmıyoruz ve ben sinirden bunaltıdan kafam ağırıyor ama burda kızlarla takılarak takmamaya calışıyormtatil cok guzel cnm ya biticek diye uzuluyrm valla paso sudaym ben gecen hafta catladm zaten kocism de en guzel gunleri kacirmsti pek umitli deglm yani ufak birumit elbe8ar tabi sen nasilsn
saol canim benim elabebek gozun aydin kiste gelince baska dr ada gitsin sogan kuru yapsn seninde kirmzlar gelmesinnn takip edemem msj at durumunu benimde nasil olsun tatil muthis ama cuma son maglesef benimde olasi iliski tarihndn 6 gun gecti erken gebelik testi yapsam mi diyrm bat 17 temmuz
canım benim kedi hastalandı antibiotik verdi doktor o yüzden gidemedik tatile bugn gitcektik eşimin istanbuldaki eniştesi vefat etti oyüzden kaldık.evden 4 gündür cıkmıyoruz ve ben sinirden bunaltıdan kafam ağırıyor ama burda kızlarla takılarak takmamaya calışıyorm
sen şimdi arkadşanın sözünü dinle topikten cık ttatiline dön gelince her ayrıntısını bize anlatt da kıskanak seni
canım benim kedi hastalandı antibiotik verdi doktor o yüzden gidemedik tatile bugn gitcektik eşimin istanbuldaki eniştesi vefat etti oyüzden kaldık.evden 4 gündür cıkmıyoruz ve ben sinirden bunaltıdan kafam ağırıyor ama burda kızlarla takılarak takmamaya calışıyorm
sen şimdi arkadşanın sözünü dinle topikten cık ttatiline dön gelince her ayrıntısını bize anlatt da kıskanak seni
cnm martta laparaskopi oldum bende. endometriosis olma olasiligi var demisti doktor. cikilota kisti olmadigi halde. hic gecmeye kasik agrim var. o yuzden yaptirmistim ama hic bisey bulunamadi ve ben 10 gun boyunca yataktaydim. tuvalete bile esim goturuyordu. ben olasiliktan dolayi yaptirdim senin cikilota kisti varmis ben de tedavini ol. ameliyat sonucta ama kendi kendine o sekilde kalma sansi dusuk oluyormus. bi arkadasimda yaptirdi cunku. sen baska doktorlada konus sonra karar ver
yani aslında bildiğim kadarıyla kadındoğumcular bu endometriozis çikolata kisti ameliyatlarını sevmiyorlar. ameliyat komplikasyonu olarak da yapışıklık gelişebiliyor ve tekrarlayıcı ameliyatı gerektirebiliyor duruma göre. bana daha önce bir uzman söylemişti.
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızım tatilin verdiği rahatlığın tadını çıkar
başınız sağolsun canım. bunaltma kendini. sıkıldıkça yaz bize. biriktirme içinde patlarsın
O kadar uzun mu sürdü iyileşmen? Sen tanı amaçlı laparoskopi olmuşsun. Yani ne kist almışlar ne lazerle endometriosis odaklarını yakmışlar. Sadece kamera ile bakmışlar. Çok basit olmasına rağmen 10 günde iyileşemediysen demek ki bu gerçekten doğumdan bile zormuş. Doğum yapanlar ertesi günü kalkıyor ayağa. İyice korktum şimdiÇok şükür sen bütün bunları atlattın. Ben aslında kendi kendime kalmak için uğraşayım demiyorum direk tüp bebek yapayım diyorum. Ama doktor önce ameliyat diyor. Halbuki önce tüp bebek yapsam eğer tutmazsa ameliyat olsam bana daha mantıklı geliyor.
İnternette de öyle yazıyor. Zaten bebek istemeseydin ameilyat yapmazdık çünkü çok küçük kist diyor. Ama şu an bebeğe engel başka bir şey görünmediği için bir de alıp deneyebiliriz diyor. Benim de bu kafamı karıştırıyor.
az kaldı herife patlıcam yada ağrıdan ağlıcam anca öyle rahatlarım herhalde,,,bu herifin sürekli evde olması var ya beni dellendiriyr ama allah başımdan eksik etmesin amin
elabebeğim ne mutlu sana. allah kucağına almayı nasip etsin. hatırlıyormusun bat zamanı bu tahlilleri yaptırdığında prolaktin yüksek çıkmıştı ve ben sana demiştim hamile olmayasın diye.. doğruymuş demeeekk. oyyy miniğimiz geliyor
yani aslında bildiğim kadarıyla kadındoğumcular bu endometriozis çikolata kisti ameliyatlarını sevmiyorlar. ameliyat komplikasyonu olarak da yapışıklık gelişebiliyor ve tekrarlayıcı ameliyatı gerektirebiliyor duruma göre. bana daha önce bir uzman söylemişti.
bizler iyyiz canım sen nasılsın tatilin nasıl gidiyr..elabebek bebişinin kalp atışlarını duydu ve havalara uctu zor tuttuirdik yerek zorla indirdik,benim bata kaldı 1 gun ...9ay tüpbebek yaptırıp yaptırmamak konusunda yardım istiyr 7 aydır bebeği olmuyormuş
doktor cikolata kisti icin ameliyat ardından tüpbebek yapalım demiş
ortalama özet bu
O kadar uzun mu sürdü iyileşmen? Sen tanı amaçlı laparoskopi olmuşsun. Yani ne kist almışlar ne lazerle endometriosis odaklarını yakmışlar. Sadece kamera ile bakmışlar. Çok basit olmasına rağmen 10 günde iyileşemediysen demek ki bu gerçekten doğumdan bile zormuş. Doğum yapanlar ertesi günü kalkıyor ayağa. İyice korktum şimdiÇok şükür sen bütün bunları atlattın. Ben aslında kendi kendime kalmak için uğraşayım demiyorum direk tüp bebek yapayım diyorum. Ama doktor önce ameliyat diyor. Halbuki önce tüp bebek yapsam eğer tutmazsa ameliyat olsam bana daha mantıklı geliyor.
hoşgeldinn canımm..evett duymuş kendisi bi havalara ucmuşş ki anlatamam yani artık zorla indirdik havalardan onuMerhaba kizlar ? Elabebek kelebegin kalp atisini gormus cok sevindim.
hoşgeldinn canımm..evett duymuş kendisi bi havalara ucmuşş ki anlatamam yani artık zorla indirdik havalardan onu
Olsun okadar ya biraksaydiniz biraz daga ucu verseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?