Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tatil cok guzel cnm ya biticek diye uzuluyrm valla paso sudaym ben gecen hafta catladm zaten kocism de en guzel gunleri kacirmsti pek umitli deglm yani ufak birumit elbe8ar tabi sen nasilsn

tatil cok guzel cnm ya biticek diye uzuluyrm valla paso sudaym ben gecen hafta catladm zaten kocism de en guzel gunleri kacirmsti pek umitli deglm yani ufak birumit elbe8ar tabi sen nasilsn
canım benim kedi hastalandı antibiotik verdi doktor o yüzden gidemedik tatile bugn gitcektik eşimin istanbuldaki eniştesi vefat etti oyüzden kaldık.evden 4 gündür cıkmıyoruz ve ben sinirden bunaltıdan kafam ağırıyor ama burda kızlarla takılarak takmamaya calışıyorm
sen şimdi arkadşanın sözünü dinle topikten cık ttatiline dön gelince her ayrıntısını bize anlatt da kıskanak seni

Son düzenleme:

yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızım tatilin verdiği rahatlığın tadını çıkar

gosterinin baslamasni beklyrm o sirada size bakiim dedim ozkeniyorsnz sekerim basiniz sagolsun sabret cn suan cok sick zaten esimim baska zaman ayarlayablse ben temmmuzda gitmezdm eylul en iyi

başınız sağolsun canım. bunaltma kendini. sıkıldıkça yaz bize. biriktirme içinde patlarsın

O kadar uzun mu sürdü iyileşmen? Sen tanı amaçlı laparoskopi olmuşsun. Yani ne kist almışlar ne lazerle endometriosis odaklarını yakmışlar. Sadece kamera ile bakmışlar. Çok basit olmasına rağmen 10 günde iyileşemediysen demek ki bu gerçekten doğumdan bile zormuş. Doğum yapanlar ertesi günü kalkıyor ayağa. İyice korktum şimdi Çok şükür sen bütün bunları atlattın. Ben aslında kendi kendime kalmak için uğraşayım demiyorum direk tüp bebek yapayım diyorum. Ama doktor önce ameliyat diyor. Halbuki önce tüp bebek yapsam eğer tutmazsa ameliyat olsam bana daha mantıklı geliyor.

İnternette de öyle yazıyor. Zaten bebek istemeseydin ameilyat yapmazdık çünkü çok küçük kist diyor. Ama şu an bebeğe engel başka bir şey görünmediği için bir de alıp deneyebiliriz diyor. Benim de bu kafamı karıştırıyor.

sonucta sen karar vercen ama 7 ay gercekten kısa bi süre..biraz daha dene bekle derim

az kaldı herife patlıcam yada ağrıdan ağlıcam anca öyle rahatlarım herhalde,,,bu herifin sürekli evde olması var ya beni dellendiriyr ama allah başımdan eksik etmesin amin

bu durumda en iyisi sen ağrı bahanesiyle bi güzel ağla rahatlarsın. duygular, düşünceler rahat dışavurulmadığında ani patlamalar çok olabiliyor. o yüzden biriktirme. paylaşabileceğin insanlarla paylaş sıkıntını.

başınız sağolsun hemsom...

hatırlamaz mıyım canım ne kadar sıkıntı yapmıştım kendime... inşallah miniğim kendine arkadaşlarda getirir sizin göbeciklere bırakır

inşallah sende havalara uçarsın da bende seni indiririm

cnm cikilota kisti endometriosis yapior diye biliyorum ve o varsa da hamile kalman zor. bu durum tupude etkilemez mi? evet temizdi icersi ama sonucta ameliyat. kist te alsalar bisey var mi die de baksalar ayni delik aciliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…