Cocuktum kansizliktandir dediler buyudum strestendir dediler. Kac kere gittim bunun icin emarada girdim sebep yok neyseki bugun ki agir degildi. Heycanli gune son bir gun dimdim dimdimgelin aanam sizlerede neler yaparim sizlere neler pek iddali degilim ama yaptiklarimida pek begenirler yanimm
hortensia --rumeysa nasilsiniz kizlar
yok artiksimdide utandirdin
laf acilmisken ,:26:bende topige ara vermeyi dusunuyordum gercekten :44:hani kafam dagilsin biraz diye
yok artiksimdide utandirdin
laf acilmisken ,:26:bende topige ara vermeyi dusunuyordum gercekten :44:hani kafam dagilsin biraz diye
hemde ne dımdım dımm...caktırmamaya calışıyorum ama heyecan basıyor,,,,,,,,ben revani isterimm var mı bi revanı
one kız kalburabasti falanRevanide yaparim hemde kaymakli kalburabastida sungeri agliyani guleni her cesit.
İyiz canim vallahi bende pek sevdim seni kiz soyle bi trafo dolusu elektrik aliyrim
Her gordugumde ❤❤❤❤
ayyy canlarim yaa ne cok sevenim varmis allah razi olsun kizlar sizden ,,hemde dilim sivri olmasina ragmen kikikii ,,
inaki bendede sizlere karsi bi ceryan var boyle icimde bi yerde cizzzzttt diye carpiyo sizleri gorunceesizi seviyorum yaa
ayyy canlarim yaa ne cok sevenim varmis allah razi olsun kizlar sizden ,,hemde dilim sivri olmasina ragmen kikikii ,,
inaki bendede sizlere karsi bi ceryan var boyle icimde bi yerde cizzzzttt carpiyo sizleri gorunceesizi seviyorum yaa
tamam yeter cok şımardın yeterotur yerine şimdik
one kız kalburabasti falanben anlamam ondan sünger münger sen bildiimz revani yap yaninda bide dondurma
ohh ohhh ne güzel
İcerlerde bir biryerlerde ha nerde oldugunuda bilmiyon yanim hem ben trafo diyom sen ceryan diyon yanim hic olmadi bu simcik te neysee allahtan idareli kizim yoksa baskasi olsa tarafo nerdeeee ceryan nerdee nerde koyardi seni kapiya allahtan sen bana denk geldin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?