Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hemde ne dımdım dımm...caktırmamaya calışıyorum ama heyecan basıyor,,,,,,,,ben revani isterimm var mı bi revanı

CANIM KALB ATISLARINI DUYMUSSUN gozun aydin ,,cok sevindimallah saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip eder insallah,,,,darisi bizlerin basina olsun artik,,,aminn

İyiz canim vallahi bende pek sevdim seni kiz soyle bi trafo dolusu elektrik aliyrim
Her gordugumde ❤❤❤❤

ayyy canlarim yaa ne cok sevenim varmis allah razi olsun kizlar sizden ,,hemde dilim sivri olmasina ragmen kikikii ,,

inaki bendede sizlere karsi bi ceryan var boyle icimde bi yerde cizzzzttt diye carpiyo sizleri goruncee sizi seviyorum yaa

Son düzenleme:
ayyy canlarim yaa ne cok sevenim varmis allah razi olsun kizlar sizden ,,hemde dilim sivri olmasina ragmen kikikii ,,

inaki bendede sizlere karsi bi ceryan var boyle icimde bi yerde cizzzzttt carpiyo sizleri goruncee sizi seviyorum yaa

İcerlerde bir biryerlerde ha nerde oldugunuda bilmiyon yanim hem ben trafo diyom sen ceryan diyon yanim hic olmadi bu simcik te neysee allahtan idareli kizim yoksa baskasi olsa tarafo nerdeeee ceryan nerdee nerde koyardi seni kapiya allahtan sen bana denk geldin kuzum

Son düzenleme:

tarafo ne ya :26: :26: ceryan derken elektirik demek istedim,, simdi bize elektirik faturasida cok gelmis moralimi bozduda bugun o ismi anmak istememistim kikiii

perimmmm gozlerimwe inanamiyorum dogru goruyorummm dimiii sen hamile misinn
yupppiii tebrikkk ederimmm

kizlarrr uzun zamandir giremedimmm ailemizin yanindaydik esimleee oradaa da hiccc net e girme imkanim olamadi malesfff
yegenimmm sunnet falan olduuu biraz da tatil yaptik iste oyleee ama aklim hep sizlerde ka;ldi yaaa nasilsinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…