Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tarafo ne ya :26: :26: ceryan derken elektirik demek istedim,, simdi bize elektirik faturasida cok gelmis moralimi bozduda bugun o ismi anmak istememistim kikiii

Buyuk elektrik direkleri varya trafo ona deniliyor. Benden gelen elektrik olmasa senin ceryanlar olmaz di hahahaha bende gecen ay benim evde uc arkadasla lahmacun actik kisibasina 150 iki makina sabahtan aksama calisti tepemize bindi fatura.

muhteşem sülüman sezon finali yaptı sende yaptın kızzz nerelerdesinn.......
evettttttttt doğruuu hamişim

canimmm cok sevindimmm yaaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insalllhhh....
yazdimm canimm aileletrimizin yanindaydik esimleee raporlu yaa esimmm cuma basliyorrr iseee hayirlisiylaa
orada nete giremedim yaaa eltimmm falanda geldilerr yogun gecttiii gunlerim cokkk
bizdeeee hala tik yokkkk
senin adina cok sevindimmm bennnn

yasamim hosgeldin anam nasilsin ??? yedigin ictigin sana kalsin :125:yarasin ,,,ne alemdesin ?? nevar ne yok ??

Allahhh sanada nasip etsin yaşamımmm.... inşallahhh en yakın zamanda bebişinin haberini alırsınnnn (hamiş duası) aminnnn
bat ne zaman ne durumdasın şimdi.........

sen nasilsin ?? tatil nasil gidiyor ohhh keyfini sur kiz tatilin ,,,,,,,sakin erkenden test yapma kizarimm bak moralini bozma simdiden

yasamim hosgeldin anam nasilsin ??? yedigin ictigin sana kalsin :125:yarasin ,,,ne alemdesin ?? nevar ne yok ??

hosbuldummm canimmm ayniyizz beee bir degisiklik yokkk gezintiyee ciktik birazzz esimleee isteee sen nasilsinnn okuduguma gore gelmisss yinee kirmizilarr
bendee yumurtlamam bittti ama bu aydan cok umudum yokkk esimmm antibiyotikler falan kullandiyaaa olmaz herhalde yinee klomen falan da icmedimm oyle kendi halineee biraktim vallaaa

tebrikler canim cok sevindm allah saglikli bir sekilde kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza

Allahhh sanada nasip etsin yaşamımmm.... inşallahhh en yakın zamanda bebişinin haberini alırsınnnn (hamiş duası) aminnnn
bat ne zaman ne durumdasın şimdi.........

canimmm bat 24 temmuzz bakalimmm ama umudum yok istee esim ameliyat olduya bakalim hayirlisi artikk.yumurtlama donemim gecti canimmm bugun sondu sanirsammm degerlendirmem gereken zmaman

kizlarrr uzun zamandir giremedimmm ailemizin yanindaydik esimleee oradaa da hiccc net e girme imkanim olamadi malesfff
yegenimmm sunnet falan olduuu biraz da tatil yaptik iste oyleee ama aklim hep sizlerde ka;ldi yaaa nasilsinizz?
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalerrrrrrrrrrrrrr getirdinnnnnnn......
bizler iyiyyizz..yediğn ictiğn senin olsun gezdin tozdunn ohh oh ne güzl

tebrikler canim cok sevindm allah saglikli bir sekilde kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza

saol chlaak .... kız senle konuşuyoz ya.... benim 13 oldu hamiş olduğumu öğrenelii...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... darısı seninn başınaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canimmm cok tebrikk ederimmm hamileymissin cok sevindimmm
saglikla kucagina alirsin insallh canimmm

topiktekiii diger hamileee kalan arkadfaslarrr hepinizi tebrik ederimmm
yaaa ne guzxell birr girdimmm butun moralller yerinee geldiii ne guzelll listee uzamiss

benim kirmizilar 1 gun erken geldi 9 temuzda 1 avuc kadar sonra bitti 10 temuzda hicbisi yoktu bugunde 1 saat once azar azar gelmeye basladi ,,,,klomen icince bende duzen alak bulak oluyo canim ,,bidahada icmicem ..
yinede umudum yok deme ,,bellimi olur bi bakmisin olu vermis

topiktekiii diger hamileee kalan arkadfaslarrr hepinizi tebrik ederimmm
yaaa ne guzxell birr girdimmm butun moralller yerinee geldiii ne guzelll listee uzamiss

inşallah senide eklerizzz. bende senin gibi gezmeye gittim salladım boş ver dedim sonra bi baktımmm.....
inşallah senide eklerizzzzzzzzzzzz

ahhhh nerdee oo gunlerr...
evett canimm bu klomen biraz felegi sasirtiyor sanirsam yaa
bende de birinde 2 gun erken geldi birinde 2gun gecc
ama belkide seninki ustune gorme falandir kiss azarr azar geliyo diyon
insalllh senden de aliriz en kisa surede guzel haberlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…