perimmmm gozlerimwe inanamiyorum dogru goruyorummm dimiii sen hamile misinn
yupppiii tebrikkk ederimmm
tarafo ne ya :26: :26: ceryan derken elektirik demek istedim,, simdi bize elektirik faturasida cok gelmis moralimi bozduda bugun o ismi anmak istememistimkikiii
muhteşem sülüman sezon finali yaptı sende yaptın kızzz nerelerdesinn.......
evettttttttt doğruuu hamişim
canimmm cok sevindimmm yaaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insalllhhh....
yazdimm canimm aileletrimizin yanindaydik esimleee raporlu yaa esimmm cuma basliyorrr iseee hayirlisiylaa
orada nete giremedim yaaa eltimmm falanda geldilerr yogun gecttiii gunlerim cokkk
bizdeeee hala tik yokkkk
senin adina cok sevindimmm bennnn
yasamim hosgeldin anam nasilsin ??? yedigin ictigin sana kalsin :125:yarasin ,,,ne alemdesin ?? nevar ne yok ??
Allahhh sanada nasip etsin yaşamımmm.... inşallahhh en yakın zamanda bebişinin haberini alırsınnnn (hamiş duası) aminnnn
bat ne zaman ne durumdasın şimdi.........
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalerrrrrrrrrrrrrr getirdinnnnnnn......kizlarrr uzun zamandir giremedimmm ailemizin yanindaydik esimleee oradaa da hiccc net e girme imkanim olamadi malesfff
yegenimmm sunnet falan olduuu biraz da tatil yaptik iste oyleee ama aklim hep sizlerde ka;ldi yaaa nasilsinizz?
tebrikler canim cok sevindm allah saglikli bir sekilde kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza
hosbuldummm canimmm ayniyizz beee bir degisiklik yokkk gezintiyee ciktik birazzz esimleee isteee sen nasilsinnn okuduguma gore gelmisss yinee kirmizilarr
bendee yumurtlamam bittti ama bu aydan cok umudum yokkk esimmm antibiyotikler falan kullandiyaaa olmaz herhalde yinee klomen falan da icmedimm oyle kendi halineee biraktim vallaaa
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalerrrrrrrrrrrrrr getirdinnnnnnn......
bizler iyiyyizz..yediğn ictiğn senin olsun gezdin tozdunn ohh oh ne güzl
topiktekiii diger hamileee kalan arkadfaslarrr hepinizi tebrik ederimmm
yaaa ne guzxell birr girdimmm butun moralller yerinee geldiii ne guzelll listee uzamiss
benim kirmizilar 1 gun erken geldi 9 temuzda 1 avuc kadar sonra bitti 10 temuzda hicbisi yoktu bugunde 1 saat once azar azar gelmeye basladi ,,,,klomen icince bende duzen alak bulak oluyo canim ,,bidahada icmicem ..
yinede umudum yok deme ,,bellimi olur bi bakmisin olu vermis
inşallah senide eklerizzz. bende senin gibi gezmeye gittim salladım boş ver dedim sonra bi baktımmm.....
inşallah senide eklerizzzzzzzzzzzz
sen nasilsin ?? tatil nasil gidiyor ohhh keyfini sur kiz tatilin ,,,,,,,sakin erkenden test yapma kizarimm bakmoralini bozma simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?