- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ahhhh nerdee oo gunlerr...
evett canimm bu klomen biraz felegi sasirtiyor sanirsam yaa
bende de birinde 2 gun erken geldi birinde 2gun gecc
ama belkide seninki ustune gorme falandir kiss azarr azar geliyo diyon
insalllh senden de aliriz en kisa surede guzel haberlerr
yok canim yapmicm soz size cuma donus var az kaldi eve gidince yaparm
yok anam testler negatif ti hem adet sancim var gelmek istiyorda iste niye nazlaniyo onu anlamadim ,,ben cok duzenliyimdir normalde hic sasmaz ,,dedigim gibi bu ilac bende boyle oldu ,,neysem onumuzdeki aylara bakicaz biz
saol chlaak .... kız senle konuşuyoz ya.... benim 13 oldu hamiş olduğumu öğrenelii...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... darısı seninn başınaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hiimmm anladimm canimm o zaman insallh en kisa zamanda cozulursundee sahalara geri donersin kisa suredee
oluyooo canimmm yaa aradaa duzensizlik ilaccc ta etkilemistir tabii herkesin bunyesy farkli
catlatma ignesi oldun muu?
kiz bende oyle hatirlydm ama yeni tebrikler falan gorunce karistirdimherhalde dedim kusura bakma tatlim
yok olmadim gerek yokmusmus dedi doktor catlama sorunum yokmus,,bu danimarkadaki doktorlarin hepisi gerizekali kiz ,,hatirlatma ban simdi bunlari ???? onceki doktorum benle ugrasiyodu guya kendi hamile kaldi annelik iznine ayrildisimdikide sacma sapan isler yapiyoo bosver
simdi deneyimli bir hamile bayan olaraktan bizee belirtilerini anlatir misin?
hayırlı geceler hayırlı rüyalar kendinize iyi bakın iyi davranınnnnnnnnnn
hiçç bir belirtim yokk
adet sancısı oldum bat bi hafta kala hala ara ara oluyo... onun dışında bulantı göğüsss... gibi şeyler hiçç yokkkk
hayyy alllh yaa
ee peki baktimi tekrar ilac sonrasinda yumurtlaman gerceklesmis mi yaniii
valla bu doktorlarr hep boylee anacimm iyisine rastlamak gercekten sans isi birazz
bi haftaoldu keseyide gördük içini görmedik dahatammmm tatlimm iyi istee olmazzz insallh bulantinn
doktora gittin mii?
canim burda doktorlarda usg aleti bile yok kitlik var kitlik,,,,,, sadece hastanelerde var ,,orayada doktor sefk etmeden kafana gore gidemezsin usg ye ,,,anlicagin icerde neler oluo bende bilmiyorum,,,,allah korusun beni ,,burda yasayanlari artikin
bi haftaoldu keseyide gördük içini görmedik daha
cumartesi bi qaha gidicem aslında benim tahminim 5+4 düm kalp atışlarını görürmüyüz bilmiyom ama beta iyiydi enson
ayyy insallh gorursun canim mercimegini keseyi gormussun yaa ilk adim gerisi gelir sikinti yokk:))
senin bat nezamandi canim ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?