Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok anam testler negatif ti hem adet sancim var gelmek istiyorda iste niye nazlaniyo onu anlamadim ,,ben cok duzenliyimdir normalde hic sasmaz ,,dedigim gibi bu ilac bende boyle oldu ,,neysem onumuzdeki aylara bakicaz biz

yok anam testler negatif ti hem adet sancim var gelmek istiyorda iste niye nazlaniyo onu anlamadim ,,ben cok duzenliyimdir normalde hic sasmaz ,,dedigim gibi bu ilac bende boyle oldu ,,neysem onumuzdeki aylara bakicaz biz

hiimmm anladimm canimm o zaman insallh en kisa zamanda cozulursundee sahalara geri donersin kisa suredee
oluyooo canimmm yaa aradaa duzensizlik ilaccc ta etkilemistir tabii herkesin bunyesy farkli
catlatma ignesi oldun muu?

saol chlaak .... kız senle konuşuyoz ya.... benim 13 oldu hamiş olduğumu öğrenelii...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... darısı seninn başınaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kiz bende oyle hatirlydm ama yeni tebrikler falan gorunce karistirdimherhalde dedim kusura bakma tatlim

simdi deneyimli bir hamile bayan olaraktan bizee belirtilerini anlatir misin?

hiimmm anladimm canimm o zaman insallh en kisa zamanda cozulursundee sahalara geri donersin kisa suredee
oluyooo canimmm yaa aradaa duzensizlik ilaccc ta etkilemistir tabii herkesin bunyesy farkli
catlatma ignesi oldun muu?

yok olmadim gerek yokmusmus dedi doktor catlama sorunum yokmus,,bu danimarkadaki doktorlarin hepisi gerizekali kiz ,,hatirlatma bana simdi bunlari ???? onceki doktorum benle ugrasiyodu guya kendi hamile kaldi annelik iznine ayrildi simdikide sacma sapan isler yapiyoo bosver

Son düzenleme:

hayyy alllh yaa
ee peki baktimi tekrar ilac sonrasinda yumurtlaman gerceklesmis mi yaniii
valla bu doktorlarr hep boylee anacimm iyisine rastlamak gercekten sans isi birazz

hayyy alllh yaa
ee peki baktimi tekrar ilac sonrasinda yumurtlaman gerceklesmis mi yaniii
valla bu doktorlarr hep boylee anacimm iyisine rastlamak gercekten sans isi birazz

canim burda doktorlarda usg aleti bile yok kitlik var kitlik,,,,,, sadece hastanelerde var ,,orayada doktor sefk etmeden kafana gore gidemezsin usg ye ,,,anlicagin icerde neler oluo bende bilmiyorum,,,,allah korusun beni ,,burda yasayanlari artikin

canim burda doktorlarda usg aleti bile yok kitlik var kitlik,,,,,, sadece hastanelerde var ,,orayada doktor sefk etmeden kafana gore gidemezsin usg ye ,,,anlicagin icerde neler oluo bende bilmiyorum,,,,allah korusun beni ,,burda yasayanlari artikin

amaaann AMINN ozaman allh kolaylik versinn

bi haftaoldu keseyide gördük içini görmedik daha
cumartesi bi qaha gidicem aslında benim tahminim 5+4 düm kalp atışlarını görürmüyüz bilmiyom ama beta iyiydi enson

ayyy insallh gorursun canim mercimegini keseyi gormussun yaa ilk adim gerisi gelir sikinti yokk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…