inşallah sıkıntı olmaz ya yaşamım ilk 3 ay çok önemliii aminnn...
ydbugeeeeeeeeeeeeeee
ydbugeeeeeeee how are youu canimm
leennn pesss pesssasagda kac kisi oturuyonuz oyleee ,,,kimsede tik yokk,,niye konusmuyonuz beaa kocis leriniz tarafindan tecavuze ugrarsiniz insallah 3 uz 4 uz dogurasicalar,,,,,bacaksizlar siziii gelir doverim hepinizi heeeee
periiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
leennn pesss pesssasagda kac kisi oturuyonuz oyleee ,,,kimsede tik yokk,,niye konusmuyonuz beaa kocis leriniz tarafindan tecavuze ugrarsiniz insallah 3 uz 4 uz dogurasicalar,,,,,bacaksizlar siziii gelir doverim hepinizi heeeee
sen icini ferah tut tatlimm hersey yolunda gidecek allahin izniylee akliina sakin kotu seyler getirmee
simdi sen cumartesi gorursun mercimegini icin rahatlar dikkat et canim kendine
yemene icmene uyku duzeninee bak saaat kac hala ayaktasinnn olmadi sim bak hadi yatagina bakimmm
cok fazla ayakta kalmamaya da ozen goster caninm sen sana duseni yap gerisi allahin takdirii
hayirlisiyla buradan insallh dogum haberlerini de alacazz
yokk chlaaak ... canımmm :)))))) takılım dedimmm. olsunnn kızzz şaka yapıyom..
yaşamım uzun zamandır girmediyide o yeni gördüde....
kizzz allah seni ne eylesinnn 3uzz 4uzz muuuu
periiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ne bagiriyon kiz bi tek periiiiiimmmmmmm mi var burda biz neciyikbizi adamdan saymiyonmu sen zilli
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkk yavru ceylanımmm..nohutcummmm
valla ben bugün az kalsın uğruyodum tecavüze :):):):):) zor atlattım..yorgunum ayyyy yürümüşüm 1,5 saat ..imanım gevrildiiii....adam daha yolda başladı..bide tehdit bak sen şimdi vermion ama bende ağustosta sana vermicem çocuklarımı bakalım nasıl hamilelik planlarını uygulucan die
kizllarrr ben kactimm yarin esimi doktora goturecezz ise baslayacak ya cumaya bakalim durumu neee
herkese hayirli gecelerr
yatmadan camasir atayim dedimm bitti bile makina camasirlarimi da asip oyle yatimmm barii
gorusuruzz:79:
kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana haber vermeden tecavuz et bana dedimoda once boyle bakti ,,sonra 1 gun kovaladi ama simdi ben hemen gevseyince olmadi ,,,kikikii kacip bagirmam gerekiyordu ama
o vermiyorsa sende ona tecavuz etkikikiii
anammmm fenteziye bakkkkkız sen haydar abla blogu aç kikiki....
kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana haber vermeden tecavuz et bana dedimoda once boyle bakti ,,sonra 1 gun kovaladi ama simdi ben hemen gevseyince olmadi ,,,kikikii kacip bagirmam gerekiyordu ama
o vermiyorsa sende ona tecavuz etkikikiii
anammmm fenteziye bakkkkkız sen haydar abla blogu aç kikiki....
naptın ovican ne zaman başlıyosun... carpışmalar başladımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?