Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah sıkıntı olmaz ya yaşamım ilk 3 ay çok önemliii aminnn...

sen icini ferah tut tatlimm hersey yolunda gidecek allahin izniylee akliina sakin kotu seyler getirmee
simdi sen cumartesi gorursun mercimegini icin rahatlar dikkat et canim kendine
yemene icmene uyku duzeninee bak saaat kac hala ayaktasinnn olmadi sim bak hadi yatagina bakimmm
cok fazla ayakta kalmamaya da ozen goster caninm sen sana duseni yap gerisi allahin takdirii
hayirlisiyla buradan insallh dogum haberlerini de alacazz

leennn pesss pesss asagda kac kisi oturuyonuz oyleee ,,,kimsede tik yokk,,niye konusmuyonuz beaa kocis leriniz tarafindan tecavuze ugrarsiniz insallah 3 uz 4 uz dogurasicalar,,,,,bacaksizlar siziii gelir doverim hepinizi heeeee

leennn pesss pesss asagda kac kisi oturuyonuz oyleee ,,,kimsede tik yokk,,niye konusmuyonuz beaa kocis leriniz tarafindan tecavuze ugrarsiniz insallah 3 uz 4 uz dogurasicalar,,,,,bacaksizlar siziii gelir doverim hepinizi heeeee

kizzz allah seni ne eylesinnn 3uzz 4uzz muuuu

valla ben bugün az kalsın uğruyodum tecavüze :):):):):) zor atlattım..yorgunum ayyyy yürümüşüm 1,5 saat ..imanım gevrildiiii....adam daha yolda başladı..bide tehdit bak sen şimdi vermion ama bende ağustosta sana vermicem çocuklarımı bakalım nasıl hamilelik planlarını uygulucan die

ya hep evdeyim inan hiç dışarı çıkmıyom işim gücüm oturmak zaten... sabahları eşim hiç dokunmuyoo
uyuyorum öglenleri hep uzanmakk başkada bişey yaptığım yok zatenn....

inşallahhhhhhhhhhhhhh dogumuda görürüz..
senide inşallah hamiş göricem en yakın zamamdaaaaa inşallah.....

kizllarrr ben kactimm yarin esimi doktora goturecezz ise baslayacak ya cumaya bakalim durumu neee
herkese hayirli gecelerr
yatmadan camasir atayim dedimm bitti bile makina camasirlarimi da asip oyle yatimmm barii
gorusuruzz:79:

kiz tecavuze kocis tarafindan ugramak isterdim hee merak ediyorum nasil olurdu diye ,,,bisfer soyledim bana haber vermeden tecavuz et bana dedim oda once boyle bakti ,,sonra 1 gun kovaladi ama simdi ben hemen gevseyince olmadi ,,,kikikii kacip bagirmam gerekiyordu ama
o vermiyorsa sende ona tecavuz et kikikiii

kizllarrr ben kactimm yarin esimi doktora goturecezz ise baslayacak ya cumaya bakalim durumu neee
herkese hayirli gecelerr
yatmadan camasir atayim dedimm bitti bile makina camasirlarimi da asip oyle yatimmm barii
gorusuruzz:79:

iyi geceler canimmm

naptın ovican ne zaman başlıyosun... carpışmalar başladımı...

kız başlamadım.. ben bu ay biraz kilo vereyim diye işe koyuldum ya ..bu kadar yürüyüş mürüyüş yediğime dikkat ediyorum..ne bilim bu durumdayken çarpışma olsada sağlıklı olmaz gibime geldi bende ağustos 10una bırakayım dedim..ne bilim yaaa çok kilo aldım korktum bu kilonun üstüne dahada alıp douma şişko gitmekten :)

ben yinede denesemmi acep :) gerçi o sauna eşofmanlarla ben yürürken bebiş falan tutunamaz bana bee töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…